Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב שמנגן Full HD 60 fps

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וכדי שלא יהיה ספק -

I5 מרובע ליבות - 750 (דור קודם) ללא האצה של כרטיס מסך - ניגן מעולה.

(עם האצה של כרטיס מסך כמובן זה לא פונקציה - להזכירך גם הHD3000 הבסיסי המובנה של אינטל מואץ ועושה HD בכיף)

גם על המקבוק (I5 כפול ליבה נייד) בכל מה שניסיתי לנגן (אפילו פיריאן שבד"כ נותן ביצועים פושרים ומטה) ניגנתי את זה בצורה חלקה לגמרי.

בקיצר - נגן מקומית מהPS3 - יעבוד חלק , נגן בנגן נורמאלי (או שלאובונטו היו דרייברים מעפנים) - ויהיה חלק לגמרי.

כדי שתבין כמה זה OVERKILL ללכת על I7 - אז I7 יוכל כנראה לקודד כאלו וידאוים בזמן אמת על המעבד ללא האצת חומרה :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

E5500 ניגן את הקבצים במדיה פלייר עם לאגים קלילים בלבד.

I3-2100 התקנה חדשה של XP PRO ניגן בVLC עם לאגים, מאמין שעם הקודק המתאים ינגן חלק לאור התוצאה של הPENTIUM DUAL CORE ושאר תוצאות החברים שפרסמו כאן.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

VLC מנגן ללא האצת חומרה לרוב - לכן הוא לא צריך קודקים חיצוניים (זה הייתרון) אבל האיכות שלו חרא והוא נוטה לקפוץ על פריימים (זה החסרון - חלקינו רגישים לכך פחות)

תהפוך את זה לMP4 (זה רק אינדקס מחדש) ותפתח אפילו עם FFMPEG (אפילו media player רגיל של וינדווס) ינגן את זה חלק לגמרי על הI3 .

אפילו הHD2000 הבסיסי שיש שם בילט אין מטיס סרטים כאלו בלי למצמץ.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אוקיי, קראתי והחכמתי.

כנראה שהבעיה טמונה לא בחומרה אלא במערכת ההפעלה.

אני ניסיתי לנגן את זה באובונטו 11.04.

ממה שקראתי בסופ"ש, עדיין אין לו תמיכה מספקת במעבדים בטכנולוגיית סנדי ברידג'.

שניגנתי את זה בלפטופ (win 7 + i5 560M) ניגן חלק ב WMP.

אני מתייעץ עכשיו עם מומחה לינוקס, כדי לראות האם לחכות לגרסה הבאה באוקטובר, או שאני פשוט אחליף ל Win 7.

אגב ב PS3, לא מנגן חלק לגמרי.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

תוריד את הסרטים לדוגמא מהקישורים אשר הועלו כאן ותראה בעצמך את האיכות בצפייה בקטעים שצולמו ב60FPS.

ממש תענוג, תנועה זורמת וחלקה. (כמו סכין גילוח חדש!)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ראיתי חלק מהסרטונים ולא נפעמתי.

אם אתה מצלם דברים שקורים במהירות ורוצה להאט אותם ולראות את הפרטים,

אני יכול להבין את ההגיון בלצלם בכזה קצב. (אגב, יש גם מצלמות שמצלמות ב-1500 FPS)

אבל אם זה לצילום רגיל של נוף או דברים שגרתיים אחרים שישודרו במהירות נורמלית זה מיותר -

הרי טלוויזיות בארץ ובחו"ל משדרות בקצב של 25 (PAL) או 30 (NTSC) פריימים בשנייה.

• תוכן חדש...