Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחסון אתרים בחינם, יש דבר כזה?

NadavRally
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

רכשתי דומיין (co.il) ואני רוצה ליצור עמוד פשוט עם תמונה ולינק לאתר אחר שבו מאוכסן התוכן האמיתי שלי.

אני לשמוע מה מנסיונכם תהיה הדרך הכי זולה לעשות את זה.

תודה

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש כמה אתרים שנותנים מקום בחינם אבל לא הייתי ממליץ עליהם לאתר מסחרי. השירות שאתה מקבל לרוב שווה ערך לסכום שאתה משלם, כלומר לא שילמת לא קיבלת שירות. אני הרמתי עמוד פשוט על שרת כזה עד שגיליתי אחרי חודש שהשרת פשוט נעלם מהעולם והייתי צריך להשקיע עוד כמה שעות על מעבר לשרת אחר.

בקיצור, אפשר למצוא בחו"ל שירותי אכסון בסיסיים בתשלום נמוך מאוד של כמה דולרים בודדים. לדעתי זה שווה את זה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה שניסחתי לא טוב. חינם או כמה דולרים בודדים לשנה זה מה שאני מחפש. משהו מקביל על שרת ישראלי עולה כעשרה דולר לחודש.

אני אשמח לקבל המלצות.

נדב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני קניתי דומיין מ GODADDY וקיבלתי שטח אחסון חינם אבל עם פרסומות.

אני עובד עם השיטה הזו 5-6 שנים עובד יופי.

להוריד את הפרסומות עולה בערך 4$ לחודש

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי כבר דומיין ישראלי ועכשיו אני צריך מקום לאחסן עמוד עם תמונה ולינק, אני מנסה להמנע מלשלם 35 ש"ח לחודש לשרת ישראלי שנותן גם ממשק לאתר...

נדב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משום מה חברות האחסון הישראליות גובות סכום לחודש ששווה בחברות שמעבר לים לשנה שלמה.

השירות של GODADDY בהחלט טוב וזול.

והנה אתר שמשווה לך מחירים:

http://webhostingchoice.com/

בבקשה.

טוב שם טוב משמן טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...