Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוב, כמתבקש: קליאו או 206+ ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שאני יודע שחלק מחברי הפורום התנסו בבעיות כאלו ואחרות במזגן, זה עדיין לא ברמה של היעדר מזגן, אפילו לא בצחוק. ברכבי הספציפי אני מרוצה ממנו. ההשוואה מתאפשרת.

מומנט זמין חשוב כמעט כמו...

פורסם

היי

גם אני הזמנתי במסגרת המבצע של שופרסל את ה206+

מה שאומר 10k מתחת למחירון.

הדילמה היא האם הקליאו שווה בכלל את העניין הזה

שאני מרוויח את הסכום בפג׳ו? או שזה סתם עבודה בעיניים וזה המחיר הרגיל שלו (70k)

ולא 80 כנאמר.

כי הקליאו זה לא מבצע ולא כלום. זה במחיר מחירון!

הוזמנו נסיעות מבחן לשניהם...

ואיפה השרות באמת יותר טוב? רנו או פג׳ו?

תודה על העזרה...

פורסם
היי

ולא 80 כנאמר.

תודה על העזרה...

מבחינת השירות:

היו לי 2 רנו קליאו ו 2 פיג'ו 206 (ועכשיו 206 פלוס) - השירות של לובינסקי, בעיני, הרבה יותר טוב והחלפים יותר זולים מאשר קרסו.

השירות האנושי בקרסו, בעיני, גם כן לוקה בחסר הן מבחינת המוסכים והן מבחינת השירות הלקוחות של קרסו עצמם.

פורסם
היי

ולא 80 כנאמר.

תודה על העזרה...

תוכל למצוא מגוון דעות בנושא. הנתונים היבשים מראים עדיפות לרנו כאשר החסרון המרכזי בקליאו (שיש לבחון בפועל עד כמה הוא משמעותי) הוא כוח המנוע בעיקר בנסיעה רגועה. בכל מקרה כדאי לשקלל את התחושה האישית. אתה בחרת בנסיעת מבחן, שזהו הצעד החכם ביותר. כשאני רכשתי (וקיבלתי) הפיג'ו שלי לא הוצעה קליאו ידנית במחיר כזה. לו היתה מוצעת, לא הייתי מוותר על נסיעת מבחן בשום מצב.

אתה מוזמן לעדכן אותנו ברשמים מנסיעת המבחן - נשמח לשמוע. מידע מועיל לטובת המתלבטים.

מומנט זמין חשוב כמעט כמו...

פורסם
למרות שאני יודע שחלק מחברי הפורום התנסו בבעיות כאלו ואחרות במזגן, זה עדיין לא ברמה של היעדר מזגן, אפילו לא בצחוק. ברכבי הספציפי אני מרוצה ממנו. ההשוואה מתאפשרת.

שי , אתה חושב שאנחנו צריכים להתאגד ביחד (רוכשי ה+) ולבקש מלובינסקי פתרון לבעיית המזגן ?

לדעתי אם כולנו נפנה ביחד , הם בטח יטפלו בזה יותר ברצינות.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם
שי , אתה חושב שאנחנו צריכים להתאגד ביחד (רוכשי ה+) ולבקש מלובינסקי פתרון לבעיית המזגן ?

לדעתי אם כולנו נפנה ביחד , הם בטח יטפלו בזה יותר ברצינות.

אם לדעתך היבואן לא נותן לך פתרון לבעיה במזגן, תמיד אפשר לפנות במייל ישירות ליצרן. להזיק זה בטוח לא יזיק :lol:

פורסם
אם לדעתך היבואן לא נותן לך פתרון לבעיה במזגן, תמיד אפשר לפנות במייל ישירות ליצרן. להזיק זה בטוח לא יזיק :lol:

בנתיים לא ניסיתי ליצור קשר עם היבואן , ראיתי שהוא לא כ"כ עזר לחברים פה , לכן אני חושב שאם כולם ביחד יפנו זה יהיה יותר רציני מאשר כל אחד בנפרד.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

שאלה לרוכשי ה 206+.

ראיתי היום רכב כזה וכולו "מעוטר" בניקלים. בידיות של הדלתות, מאחורה על הפנסים, מקדימה על הפנסים.

ככה זה בא או שאלו תוספות של הרוכש?

לטעמי, זה כיער את הרכב והפך אותו לבדיחה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עוד נקודה למחקר ה"יבש" הוא הגיל: הקליאו הנוכחית בת שנתיים-שלוש, ה206 יצאה לפני יותר מ-10 שנים.

בדרך כלל גם אלו עם הפלוסים והניתוחים לא נראות טוב יותר מנערה צעירה...

זה יכול להסביר את עניין הבטיחות העדיף ברנו, אולי גם משהו בתכנון והמיכללים משופר ועדיף.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
בנתיים לא ניסיתי ליצור קשר עם היבואן , ראיתי שהוא לא כ"כ עזר לחברים פה , לכן אני חושב שאם כולם ביחד יפנו זה יהיה יותר רציני מאשר כל אחד בנפרד.

כל בעלי ה-206+

אנא התקשרו בזמנכם הפנוי למספר 1700-071-061 ותודיעו על הבעיה.

הם בלובינסקי משחקים אותה "לא ראינו לא שמענו", תציפו אותם בפניות בשביל שיהיה התקדמות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
היי

ולא 80 כנאמר.

תודה על העזרה...

האם ביצעת את נסיעת המבחן?

פורסם
תוכל למצוא מגוון דעות בנושא. הנתונים היבשים מראים עדיפות לרנו כאשר החסרון המרכזי בקליאו (שיש לבחון בפועל עד כמה הוא משמעותי) הוא כוח המנוע בעיקר בנסיעה רגועה. בכל מקרה כדאי לשקלל את התחושה האישית. אתה בחרת בנסיעת מבחן, שזהו הצעד החכם ביותר. כשאני רכשתי (וקיבלתי) הפיג'ו שלי לא הוצעה קליאו ידנית במחיר כזה. לו היתה מוצעת, לא הייתי מוותר על נסיעת מבחן בשום מצב.

אתה מוזמן לעדכן אותנו ברשמים מנסיעת המבחן - נשמח לשמוע. מידע מועיל לטובת המתלבטים.

שי - עבר כבר פרק זמן מאז שקיבלת את הרכב האם תוכל לשתף אותנו עכשיו

בהרגשה כלפי הרכב, האם עדיין אתה חושב שהקנייה היא כדאית ? האם אתה נהנה לנסוע ברכב או מתבאס?

מה מעצבן אותך ברכב עכשיו?

תודה על העזרה

פורסם
שאלה לרוכשי ה 206+.

ראיתי היום רכב כזה וכולו "מעוטר" בניקלים. בידיות של הדלתות, מאחורה על הפנסים, מקדימה על הפנסים.

ככה זה בא או שאלו תוספות של הרוכש?

לטעמי, זה כיער את הרכב והפך אותו לבדיחה.

אפשר לבטל את הניקילים בזמן רכישה ואז מה שראית היום בניקל יופיע כפלסטיק שחור

בקשר לחתימה שלך על רנו אפשר לקבל יותר מידע

כמו איזה רכב? ולמה אתה מצטער

תודה

• תוכן חדש...