Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קפצתי למכון שטיפה כדי לרחוץ בפעם הראשונה את רכבי (בן החודש).

ביקשתי שטיפה ידנית כמובן ובנוסף ציפוי ווקס.

חשבתי כי את הפעם הראשונה אעשה במכון שטיפה ובשאר הפעמים אמרח לבד.

לצערי גיליתי לאחר מכן (שהווקס התייבש) כי יש כתמים לבנים על כל הפלסטיקים (מראות, ידיות, גומיות של חלונות, גריל קדמי...)

מה ניתן לעשות כדי להוריד כתמים אלו?

מחכה בקוצר רוח לפיתרון...

פורסם

ניתן למרוח חומר כדוגמת SUN OF A GUN של STP או המקביל של ארמור-אול, שניהם מגיעים במיכל צהוב וניתנים לרכישה בהום-סנטר הקרוב לביתך תמורת 30 שקלים בערך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה על התשובה המהירה!

פשוט לרסס על הפלסטיק ולנגב?

והאם זה לא מסוכן לפלסטיק להשאיר אותו ככה עד מחר כשהחנויות יפתחו ואקנה את המוצר?

פורסם

קנה תרסיס סקאי בבקבוק צהוב כזה, בסביבות ה 25-30 ש"ח לבקבוקון.

קח מטלית, תרטיב אותה בחומר ותרטיב את האזור עצמו ותראה פלאים

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

תכשיר שיש לכולם בבית: WD40

תתיז ותנגב.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
היום קפצתי למכון שטיפה כדי לרחוץ בפעם הראשונה את רכבי (בן החודש).

ביקשתי שטיפה ידנית כמובן ובנוסף ציפוי ווקס.

חשבתי כי את הפעם הראשונה אעשה במכון שטיפה ובשאר הפעמים אמרח לבד.

לצערי גיליתי לאחר מכן (שהווקס התייבש) כי יש כתמים לבנים על כל הפלסטיקים (מראות, ידיות, גומיות של חלונות, גריל קדמי...)

מה ניתן לעשות כדי להוריד כתמים אלו?

מחכה בקוצר רוח לפיתרון...

תחזור אליהם ותבקש שאלו שמרחו לך את הווקס הם אלו שגם יטפלו בכתמים.

שילמת בכדי שיהרסו לך או יבריקו לך ?!

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

אני דווקא לא הייתי מתיז WD40, הוא חומצי ולא ברור איך פלסטיק יגיב אליו.

ה"בקבוקים הצהובים" מיועדים לשימוש בסביבת רכב ומכילים חומרי הגנה. הם יעניקו מראה "רטוב" לפלסטיקים ומנסיוני הם מעלימים את כל המריחות של הוקס לאחר שהוא מתייבש (ואין אחד שיודע לעשות וקס בלי שמתפלק לו פה ושם על חלקי פלסטיק).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ספריי סקאי כמו STP(גם אני משתמש בו) ואחרים לא יעזרו כאן, הווקס כבר השאיר את הכתם הלבן וכל הספריי סקאי נועדו להגן.

אם אתה מאד לחוץ תנסה WD40 או קצת שמן מנוע על חתיכת בד, ותנסה קודם במקום אחד , וגם אחרי שעשית במקום אחד, תן לזה תחכה שעתיים שלוש ותן לזה להתייבש , כי באותו רגע זה יראה לך "רטוב" וכאילו שהבעיה נפתרה, ולכן אני אומר תחכה קצת.

ואם יש לך זמן תיגש מחר למקום ושהם יטפלו בזה.

ועוד דבר קטן אני לא הייתי חוזר למקום הזה אף פעם, המון פעמים קרה שעשיתי ווקס לרכב או פוליש ,ועוד על רכבים משנתונים ישנים יותר שבהם היו הרבה יותר משטחים שחורים מאשר הרכבים היום,אז קרה שבאמת במריחה למרות כל הזהירות נגעתי בקטע קטן שחור אבל בטח שלא בכל האוטו כמו שאתה מתאר, ואם זה באמת נכון מה שאתה אומר זה מקום שלא ניזהר ואני מבחינתי מסיק שזה מקום לא מקצוען.

ויש לי טיפ למי שעושה לבד בבית אני תמיד משאיר סמרטוט קטן נקי בדלי עם מים ואם במקרה נגעתי במשטח שחור, מיד אני מנקה,ולא מחכה אפילו דקה ולא נותן לזה להתייבש.

אביב8)

פורסם

קפצתי לסניף הקרוב של אוטו דיפו וניגשתי לקופה עם בקבוק של STP..

המוכר עצר אותי ושאל לסיבת הקניה, כשהסברתי לו מיד רץ להביא לי מיכל של Black in a Flash (טרטל ווקס).

אמר שזה הדבר היחיד שיעזור לי.

קניתי אך עדיין לא מרחתי אותו (מחכה שהשמש תעלם).

מישהו מכיר את התכשיר?

פורסם

מעולם לא ראיתי, שמעתי או התנסתי איתו, אבל מעיון בגוגל נראה שהוא יעשה את העבודה. מלבד העובדה שהוא ג'ל תיאור התכונות שלו תואם את התכשירים של STP וארמור-אול.

איתמר.

פורסם

שמפו רכב + מברשת שיניים רכה (ומקלוני אוזניים ואפילו קיסמים לחריצים) + סבלנות .

רק אחריי ניקיון יסודי , להשתמש בתכשירים שהוזכרו (לא בסקאי ושאר הזולים , עדיף ספריי שמיועד להברקת הדש-בורד כמו הארמור-אול\טרטל ווקס וכו') , ריסוס תכשירי הברקה בלבד רק יסתיר את הכתמים ויקשה על הסרתם בעתיד .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...