Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ה1.6 עם המנוע הרגיל מתניידת בסדר גמור יחסית לקטגוריה, לאחרונה רכשנו כזו ממודל 2008 עם גיר טיפטרוניק (לא DSG) כך שלהערכתי ה DSG יתן ביצועים הרבה יותר טובים.

ראיתי שיש מבצעי רכישה של 1.6 DSG ב119900, לדעתי עדיף לך לקנות כזה חדש מאשר TSI משומש אם אתה לא מחפש מפלצת מיאוצים.

אני מציע לא להצהיר הצהרות כמו 7 שנים כי דברים משתנים בחיים, לטובה ולרעה וגם לפעמים אתה מקבל החלטות של רגע וקונה רכב חדש מהיום להיום.

נשמע כאילו הלעיטו אותך בסטיגמות, תבצע השוואת מחירים של חלקים נפוצים ולא נפוצים ושעתון עבודה מול : קרסו (רנו), סובארו,טויוטה, מאזדה , פיאט, פיגו-סיטרואן ותחזור עם הלסת שמוטה.

אני בכלל לא מדבר על SAAB שבחתימה שלך שהוא אחד הרכבים היקרים לאחזקה ביותר בנמצא ובעל הסחירות בין הגרועות בנמצא[/QUOT]. ממש לא. בעבר הייתה לנו פאסאט וההורים שלי אכלו הרבה קש מהמוסכים של פולקסווגן בכל מה שקשור לחלקי חילוף והרכב האחרון של חבר טוב שלי היה גולף שפשוט שחטה אותו בכיס ואני יכול למנות עוד כמה חברים שיעידו על חלקי החילוף. דווקא אני ראיתי שחלקי החילוף של היפניות הרבה יותר זולים מהגרמניות... ואם כבר דיברנו על סאאב - אז כן. מודה ומתוודה, חלקי החילוף של סאאב אינם זולים אם כי הרכב כלעצמו סוס עבודה. רק לפני כמה ימים נסעתי ב900 מודל 96 שלי מעל 700 ק״מ ביום אחד והרכב תפקד לי יופי. אגב שנה שעברה עשינו טיול דומה עם הגולף של חבר שלי. מסכנה הגולף, פשוט קרסה!!! מערכת חשמל לא תפקדה בכלל ואנחנו מדברים על מודל 2000 עוד...

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואגב אם יש לך סאאב שמתפקדת כמו שצריך אתה פשוט לא תראה מוסכים!!! אין משוואה יותר פשוטה מזאת!

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

סיפור מעניין.

אני מציע שבפעם הבאה שאתה מחווה דעתך על עלויות אחזקה, תחווה דעה על משהו שיש לך נסיון בו, לא על הרכב של אבא ואמא ושל חבר שלך.

נסעת 700 ק"מ ביום אחד והרכב לא התקלקל. נס !!! :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני כבר כחמש שנים נוהג על בורה שנת 2003, ולא הייתי במוסך חוץ מהטיפולים התקופתיים.

לכל אלו שאומרים ש vw לא אמין ולקנות "רק יפני", סליחה, אבל VW מייצרים רכבים מאוד אמינים, ואם מטפלים ברכב כמו שצריך, האוטו לא יראה מוסך.

• תוכן חדש...