Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רעידות וטורים עולים גולף 2002 TDI 1900 אוטומט


taltol7777
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכל חברי הפורום..

 

בערך לפני כחודשיים התחילו לי רעידות מוזרות ברכב לרוב במהירויות של 70-100 קמ"ש בסל"ד בערך סביב ה2000 -+ הרעידות נמשכות ל2-3 שניות ברצף (כמו על כביש מקורצף) ולפעמים במין מחזוריות במשך כחצי דקה . לאחרונה שמתי לב שבמהירות קבועה יש עליה של הטורים בכ200 סל"ד (מ2000 ל2200 לדוגמא ) מבלי לחיצה על הגז וזה קורה כל איזה חצי דקה דקה ובזמן העלייה של הטורים ישנה הרעידה . אציין שלפני יששמתי לב לקשר בין הדברים החלפתי פעמון וגומיית ציריה פנימית צד ימין ותפוחי הגה וזה לא עזר .ולאחר מכן החלפתי שני צמיגים קידמיים ועשיתי להם איזון ועדיין ישנם הרעידות.

ניסיתי פרט ככל האפשר על הבעיה .אני סבור שהרעידות קשורות לעליית הטורים במהירות קבועה ללא תאוצה .

מה דעתכם??? מישהו נתקל בבעיה כזאת? help :-)

 

תודה מראש לכל העוזרים,

טל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • שבועיים מאוחר יותר ...

אם אני לא טועה ישלך משאבה אלקטרונית של "בוש". תן לרכב לעבוד בסרק כמה דקות ותשים לב אם הטורים משתנים . בד"כ אם יש בעיה במשאבה זה מתבטא גם בסרק .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסרק אין שינוי בטורים בדקתי את את זה כאשר הרכב היה מונע 10 דקות בערך ולא היה שינוי בטורים...

 

גם בנסיעה עד למהירות של 60 פלוס מינוס אין שינוי האוטו נוסע "חלק" ללא עליות טורים ורעידות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקיצור אם אתה מאיזור המרכז גש למוסך רון. אח"כ תגיב בשרשור של "המלצות על בעלי מקצוע בענף הרכב" :roll:

ציטוט

יבגניפ כתב:

 

אוף. למה אני מגיב פה? 

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי את אותה בעיה רק במהירות של 130 ומעלה ומהיום זה ירד אפילו ל-120(אולי בגלל המצבר החזק לא יודע) פרט לטורים שנשארים כמו שהם.

 

בד"כ זה תושבות מנוע לא תקינות ויכול להיות גם גומיות בולמי זעזועים אכולות שפשוט לא עושות את העבודה כמצופה מהן.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...