Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

אם אתה רואה את סיבובי המנוע עולים ללא שינוי מהותי במהירות הרכב

אז יתכן שמסיבה כל שהיא מצמד הגישור (TCC)שנמצא בתוך ממיר המומנט

מתנתק ללא סיבה וגורם לסלד לעלות .

כדאי להתחיל מסריקה ממוחשבת של מחשב המנוע והתיבה כדי להתקדם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

לאחר תגובתו של רון ולאחר שקראתי את מאמרו הטכני של חבר הפורום danniel בנושא "מצמד ממיר מומנט" לדעתי זוהי אכן הבעיה שיש לי ברכב.. להלן המאמר http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=90230 למי שרוצה לקרוא.

השלב הבא זה לעשות סריקה ממוחשבת. האם זה יהיה אפקטיבי לעשות סריקה למנוע ולגיר ב vag com בתור התחלה? או שמא הבעיה רצינית יותר ולא בעלת פתרון של כיוון או איפוס ? וממילא ועדיף ללכת כבר מעכשיו למכון גירים ללא סריקה עצמאית.

הכבל כבר הוזמן מ ebay

ושוב פעם תודה על העזרה לכולם :lol:

פורסם

לי היתה בדיוק כזאת גולף וגם אותה שנה כמו שלך.. גם לי היתה את הבעיה הזאת שאלתי את המוסכניק שלי והוא אמר לי שכנראה זה משהו שקשור לגיר ועדיף להיפטר מהרכב וזה מה שעשיתי.. מה שלי אמרו זה לא להתעסק עם הדברים האלה כי זה כול לעלות המון כסף . לשיקולך.

• תוכן חדש...