Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור מתחיל כך,

לפני כחצי שנה הגעתי לאורנג' לשינוי התוכנית ולהשתדרגות.

החבילה שהוצעה לי כללה כ500 דקות שיחה, 500 הודעות וחבילת תוכן, ובנוסף מכשיר מסוג סמסונג WAVE בסך של 250 שקל לחודש.

במשך כשלושה חודשים הכל היה בסדר עד שהתחילו הבעיות.

הפלאפון לא מקבל קליטה בהרבה מקומות, נתקע כל רגע, מתכבה ומתנתק. הדבר הכי מעצבן הוא שבבית שלי כל שיחה שאני עושה או עונה מתנתקת אחרי שתי שניות. לכל המשפחה יש אורנג' ואצלם הכל בסדר כולל בפלאפונים הישנים שלי (כ10 שנים באורנג').

התחלתי לברר פה ושם והפלא ופלא, לרוב האנשים שנמצאים ברשת אורנג' עם מכשיר של סמסונג (וויב או גלקסי) יש את אותן הבעיות או בעיות דומות.

החלטתי לא להתעצבן מיד ובאתי לנקודת שירות והפקדתי את המכשיר בלתיקון.

המכשיר חזר אחרי כיומיים ומיד יום אחרי כל התקלות חזרו.

קצת יותר עצבני אך לא מיואש לגמרי חזרתי אליהם לאחר כשבועיים והפקדתי אותו שוב לתיקון.

אתמול הוא חזר וכן כן, קשה להאמין, עם אותם הבעיות.

עם סוף הלימודים היום מיהרתי לאורנג' קצת צעקות פה ושם והוצע לי לקבל את אותו מכשיר חדש או לשדרג לפלאפון אחר תמורת הוספת כסף (כ80 שקל).

כמובן שזה לא מעניין אותי ואני רוצה מכשיר תקין מבלי להוסיף כסף. ומצד שני אני לא מעוניין בסמסונג מכיוון שאני יודע שהוא יעשה לי את אותם הבעיות במוקדם או במאוחר.

כרגע אני ממתין שמנהל יחזור אלי ולקחתי פרטים לאן לשלוח תביעה.

אם אגיע עד תביעה, אוכל לצרף אתי לפחות חמישה אנשים עם בעיות דומות ולהפוך את התביעה לייצוגית.

אשמח לדעות, עזרה מבעלי ניסיון והצעות להמשך.

Renault clio RT 1994

פורסם

צר לי לבאס אותך אבל אתה צריך לפחות 20 איש כדי להגיש בקשה לתביעה ייצוגית.

כמו כן תכין עו"ד תותח וכמה מיליונים בצד וגם אז אין שום סיכוי שיאשרו לך אותה.

אני מכיר מעל 10 אנשים עם סמסונג גלאקסי באורנג' ולאף אחד מהם אין בעיות קליטה.

דרוש מכשיר חדש מהקופסא ותקווה לטוב.

בהצלחה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לי היה קטע עם אורנג' היום.

הגעתי למרכז השירות בצומת בילו כדי להחליף בעלות על הקו שלי ולחבר את המכשיר לאינטרנט. הכל עבר חלק חוץ מהחיבור לאינטרנט. לא הצליחו לחבר את המכשיר שלי לאינטרנט הסלולרי והנציגה קבעה שיש לצרוב תוכנה (ROM) של אורנג'- אחרת אין סיכוי לחבר אותו לאינטרנט ברשת אורנג'. בנוסף לזה, היא אמרה שאני שאני חייב לחתום על טופס הסרת אחריות למקרה שהצריבה תיכשל כי הם לא מוכרים את המכשיר ואין להם ניסיון איתו (HTC Desire HD) ושהצריבה תעלה לי 100 שקל כי הם מכניסים את המכשיר למעבדה. אחרי שלא הסכמתי לצריבת ROM של אורנג' על המכשיר היא אמרה שאין מה לעשות ואין דרך אחרת. אני אמרתי לה שאני בטוח שזה עניין של הגדרות רק שאני לא ממש מבין בזה והיא אמרה שבלי הצריבה אין אפשרות לעשות כלום כי ה- ROM לא שלהם.

הבאתי את המכשיר לנציג "בכיר יותר" שהעיף מבט בהגדרות וקבע שאין דרך לחבר אותו לאינטרנט סלולרי, אז נסעתי הביתה.

הגעתי לבית, קצת קריאה באינטרנט, הכנסת ההגדרות- גולש מצויין.

העיקר ביטלתי את חבילת הגלישה כי אמרו לי שאין אפשרות. לא נורא, אתחבר שוב...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

באמת מדהים, אורנג' האלו פשוט חארות!

בושה וחרפה שאין לנציגים ידע בהגדרות אינטרנט של סמארטפון מתקדם שאורנג' בחיים לא מכרו ולא עברו עליו הדרכה :roll:

הטימטום היחיד של אורנג' שאני יכול להבין מהמקרה שלך הוא האורנג' הציעו להיתעסק לך עם מכשיר שאין להם מושג בו (וזה לא משנה אם הנציגה באמת רצתה לעזור)

פורסם

אל תכליל, אני מגדיר מאות מכשירים בשבוע אפילו WIN 7 מזעזעים , לא כל עובד מקבל הכשרת DATA , בשביל שזה יש מוקד יעודי.

נכון יש נציגים שלא מכירים ועושים רק מה שהם יודעים (הכנסת מכשירים לתיקון וכו') אבל יש בכל מרכז שירות נציג אחד או יותר שיש לו את הידע.

פעם הבאה ממליץ לבדוק כבר בהתחלה מי מהנציגים יודע ומכיר, ויעזרו לך בשמחה.

ולפותח השירשור, הוחלף לך לוח ראשי ? "בורד" בשפה של הנציגים.

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם

שלא תבין לא נכון, אני הראשון שמפרגן שהנציגים רצו לעזור לו.

אני פשוט לא מבין את המירמור שלו על ההצעה לעזרה,שיגיד יפה תודה ולא ייתן להם לגעת בו.

ובכלל אורנג' מטומטמים אם הם נוגעים במכשיר שיהיה בבדיקות הQA שלהם והחליטו לוותר עליו ולא לשווק אותו ובסוף נותנים לנציג שלא מכיר את המכשיר להציע הצעות לדרכי ציוות לאורנג'...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לקחו את המכשיר שלי לנציג שאמר שהוא יכול לפתור את זה והוא לא הצליח ואז אמר שחייב לצרוב את ה- ROM.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

פורסם

אם כבר להחליף רום אבל אני לא מבין, איך בדיוק הוא יביא לך רום של אורנג' אם אין כזה דבר?

האם אני טועה והמכשיר הנ"ל שווק באורנג?

פורסם

בעקרון , כל מה שצריך לעשות זה לרשום את פרטי הAPN של אורנג' בהגדרות הגלישה שלו, וזהו.

תאכלס , אין הבדל משמעותי בים הROM של אורנג' לבין הROM של סלקום וכו', אותה גברת בשינוי אדרת.

ניתן ואף מומלץ להשאר עם הROM המקורי של היצרן ולא להלביש עליו כל מיני שטויות של הספקיות השונות.

המידה ותרצו, אני יותר מאשמח לפרסם פה את הגדרות הAPN שמתאימות לכל מכשירי הANDROID (גלישה דרך אורנג' כמובן)

פורסם
גם לי היה קטע עם אורנג' היום.

הגעתי למרכז השירות בצומת בילו כדי להחליף בעלות על הקו שלי ולחבר את המכשיר לאינטרנט. הכל עבר חלק חוץ מהחיבור לאינטרנט. לא הצליחו לחבר את המכשיר שלי לאינטרנט הסלולרי והנציגה קבעה שיש לצרוב תוכנה (ROM) של אורנג'- אחרת אין סיכוי לחבר אותו לאינטרנט ברשת אורנג'. בנוסף לזה, היא אמרה שאני שאני חייב לחתום על טופס הסרת אחריות למקרה שהצריבה תיכשל כי הם לא מוכרים את המכשיר ואין להם ניסיון איתו (HTC Desire HD) ושהצריבה תעלה לי 100 שקל כי הם מכניסים את המכשיר למעבדה. אחרי שלא הסכמתי לצריבת ROM של אורנג' על המכשיר היא אמרה שאין מה לעשות ואין דרך אחרת. אני אמרתי לה שאני בטוח שזה עניין של הגדרות רק שאני לא ממש מבין בזה והיא אמרה שבלי הצריבה אין אפשרות לעשות כלום כי ה- ROM לא שלהם.

הבאתי את המכשיר לנציג "בכיר יותר" שהעיף מבט בהגדרות וקבע שאין דרך לחבר אותו לאינטרנט סלולרי, אז נסעתי הביתה.

הגעתי לבית, קצת קריאה באינטרנט, הכנסת ההגדרות- גולש מצויין.

העיקר ביטלתי את חבילת הגלישה כי אמרו לי שאין אפשרות. לא נורא, אתחבר שוב...

אם הם לא מתעסקים ומוכרים את המכשיר, אז למה להשקיע ולהוציא לו גירסת ROM שלהם? מוזר... הרי בשביל לבנות גירסא מיוחדת למכשיר דרושים משאבים לא מעטים(למרות שלפי גירסאות התוכנה של המפעילות בארץ זה נראה כאילו ילד בן 5 בונה אותן)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי מה שהבנתי היו צורבים לי ROM תואם (אולי של גלאקסי?) ואני לא מוכן שיהיו לי כל מיני קיצורי גלישה ותפריטים של אורנג'.

בטח לא איזה משהו שבכלל לא נוסה על המכשיר.

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

פורסם

צודק במאה אחוז!

וד"א מה שמתאים לגלקסי לא יתאים לHTC! חומרה שונה וכו', מזל שלא שלחת אותו למעבדה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן אני יודע...כבר עשיתי את זה בעצמי, נשאר רק להחזיר את החבילה. ואמרתי גלאקסי כי זה ה- ROM היחיד שחשבתי שאולי ינסו איכשהו להכניס לשם כי לדעתי זה המכשיר הכי דומה שהם משווקים. גם אני חשבתי על עניין החומרה ולא הבנתי מה בדיוק יעשו כי המכשיר מעולם לא נמכר אצליהם. התנגדתי והם הציעו לי לנסות בכל זאת. וגם לחתום על וויתור לכל מקרה שלא יהיה. לא אוהב את כל הרומים של אורנג' וקיצורי האינטרנט שלהם.

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

• תוכן חדש...