Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני, אני רכשתי מאדם פרטי בעל מוניטין חיובי (מכר כ100 מכשירים) מכשיר מאנגליה ב520 פאונד.

הבחור מבוגר ויש לו עסק בלונדון, לכן הוא קו ת"א - לונדון באופן קבוע.

קיבלתי שנתיים אחריות על המכשיר במעבדה רישמית באירופה והתחייבות שלו (עם הפניות לאנשים שכבר עזר להם) למשלוח המכשיר ולשם וחזרה על חשבונו במקרה של בעיה.

גם אם זה יהיה על חשבוני זה עדיין עדיף על רכישת מכשיר מהחנויות שבארץ וקבלת שנת אחריות 1 במעבדה סוג ז בלוד שלא מכירה את המכשיר וסתם תפגע באחריות שלו על ידי פתיחתו.

בכל אופן, תחפור פה: http://WWW.IANDROID.CO.IL ממש הקארזפורום של עולם הסמארטפונים.

נ.ב

המכשיר פשוט מטורף, עד שלא קיבלתי והכרתי אותו קצת לא הבנתי על מה כולם מדברים.

אייל, התחייבות זה מצב שאתה מחויב להישאר בחברת הסלולר למשך כל תקופת הזיכוי אחרת תשלם קנס.

מה ציפית, גם לדבר ב20 שקל בחודש וגם לקבל זיכוי של 98 ש"ח?:roll:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע לי בלגן לרכוש מאנגליה, ועם כל הכבוד לשנתיים אחריות באירופה - לא מתאים לי לשלוח את המכשיר לחו"ל ולהיות תלוי בבנאדם פרטי.

אני בסה"כ מחפש המלצה לחנות טובה ומומלצת, ואין לי בעיה לשלם יותר על המכשיר (ראיתי שאפשר לקנות ב-2800, מבחינתי אין בעיה לשלם גם 3200 אם צריך - ממילא מקבלים החזר גדול יותר מהמפעילה הסלולרית). בנוסף, אני צריך את זה עוד במהלך שבוע הבא. רוצה לבוא, לשלם ולקחת.

הפורום ששלחת נראה טוב, אבל לא מצאתי שם המלצות לחנויות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש את החנות של ניסים: http://androidstore.co.il/he/Default.aspx יקרה אבל ידוע באמינותה בקרב הקהילה.

יש את וי מובייל: http://www.vmobile.co.il/?storeid=394&view=products&id=293686 זולה יותר ולרוב מספקת את הסחורה.

אישית הייתי בוחר בניסים, אבל קשה לי לשלם 3300 על מכשיר שמוכרים במקומות אחרים ב2800, אם תצליח להוריד ל3000 לך על זה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

נפלא, שתי חנויות במרכז ההארד-קור של תל אביב. זה מחייב אותי לעשות משלוח, דבר שרציתי להמנע ממנו (בעיקר כי אני רוצה לראות בדיוק מה אני קונה, לפני שאני קונה).

בכל מקרה, לא יודע מי זה הניסים הזה, אבל מאיפה לי שכל העסקים הקטנים האלה לא יפלו מחר בבוקר? מי יתן לי שירות במקרה ואצטרך משהו?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא יודע כמה זה משתלם לקנות את הS2 עכשיו, אני עוקב אחרי המחיר שלו כבר כמה שבועות והמחיר יורד בכ50 שקל כל יום! לפני פחות מחודש המכשיר נמכר ב3900 והמחיר כרגע ירד עד כדי 2850!

אני אישית הייתי מחכה עוד חודש-חודשיים (בעצם, זה מה שאני עושה :|) עד שהמחיר יירד עוד קצת וכנראה יתייצב על 2500+- (לא מאמין שפחות מזה).

פורסם

עוד חודש-חודשיים (ואולי אפילו פחות) המכשיר יושק אצל הספקיות, ואז בשביל לקבל החזר מלא עליו יהיה צורך בתוכנית של 250 שקלים ומעלה. אני לא צריך כזו תוכנית ולכן אם אני קונה זה צריך להיות עכשיו, כשסכום החשבונית המינימלי לצורך קבלת החזר הוא 149 שקלים.

בפועל, גם אם אשלם על המכשיר 3300 שקלים, עדיין אקבל יותר מהסכום בחזרה (98X36), כך שזה לא ממש משנה לי אם זה יעלה 2850 או פחות. יותר חשוב לי לקנות עכשיו ולקנות בחנות נורמלית שתדע לספק לי גם שירות בעת הצורך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
נ מי יתן לי שירות במקרה ואצטרך משהו?

אם זה מהיבואן הרשמי או משהו עם אחריות בינלאומית, מה אכפת לך אם ניסים או דוד יפשטו רגל?

יש לך אחריות במעבדות החברה.

הכי הרבה, תברר אם הם מכבדים את האחריות הבינלאומית במקרה ו...

פורסם
עוד חודש-חודשיים (ואולי אפילו פחות) המכשיר יושק אצל הספקיות, ואז בשביל לקבל החזר מלא עליו יהיה צורך בתוכנית של 250 שקלים ומעלה. אני לא צריך כזו תוכנית ולכן אם אני קונה זה צריך להיות עכשיו, כשסכום החשבונית המינימלי לצורך קבלת החזר הוא 149 שקלים.

בפועל, גם אם אשלם על המכשיר 3300 שקלים, עדיין אקבל יותר מהסכום בחזרה (98X36), כך שזה לא ממש משנה לי אם זה יעלה 2850 או פחות. יותר חשוב לי לקנות עכשיו ולקנות בחנות נורמלית שתדע לספק לי גם שירות בעת הצורך.

רוני

החוק מחייב את המפעילות להחזיר לך יחסית לסכום המכשיר, כלומר 3300/36=92, לא כ"כ משמעותי בסכום שהצגת, אבל יש הבדל.

פורסם
החוק מחייב את המפעילות להחזיר לך יחסית לסכום המכשיר, כלומר 3300/36=92, לא כ"כ משמעותי בסכום שהצגת, אבל יש הבדל.

לא הבנתי מה ניסית להגיד. עובדה היא שבאורנג' נותנים 98 שקלים החזר. לכן אמרתי ש-100 שקל לפה ולשם לא יעשו הבדל מבחינתי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ראיתי שיש אנשים שמקבלים החזר אם החשבונית היא מעל 150 ש"ח ללא כל התחייבות.

אם אקח מכשיר זול בהרבה, נניח לא אחד שמזכה אותי בהחזר של 90 ש"ח אלא 30 לדוגמא, האם עדיין החשבונית שלי תהיה חייבת להיות מעל 150 ש"ח? או שעקב ההחזר הנמוך יותר גם תנאי ההחזר יהיה נמוך יותר?

עוד שאלה, אם אני אכן זכאי להחזר, ובחודש אחד החשבונית היתה מעל התנאי, אני אקבל את ההחזר, וחודש אחרי זה החשבונית החודשית היתה נמוכה מהתנאי, בחודש זה לא אקבל את ההחזר וחודש לאחר מכן החשבונית תהיה שוב מעל התנאי אני אקבל שוב את הזיכוי?

כלומר, מדובר על כל חודש בנפרד- אם דיברת מעל התנאי, קיבלת, אם לא- לא.

או שאם חודש אחד לא עמדתי בתנאי אז הזיכוי מתבטל לתמיד?

פורסם

נראה לי שכן, החשבונית חייבת להיות מעל 150 בכל מקרה. אבל אולי אני טועה - בדוק אצל הספקית שלך.

וכתבת נכון - אם חודש אחד אתה מתחת לתנאי, לא תקבל על החודש הזה החזר. בחודש הבא תוכל שוב לקבל החזר אם תעבור את התנאי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
לא הבנתי מה ניסית להגיד. עובדה היא שבאורנג' נותנים 98 שקלים החזר. לכן אמרתי ש-100 שקל לפה ולשם לא יעשו הבדל מבחינתי.

רוני

אם קנית גלקסי S2 ב360 ש"ח לצורך הדוגמה, אתה תקבל החזר לפי המחיר שעלה לך - 10 שקלים בחודש X36, לא 98.

• תוכן חדש...