Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מצליח לשלם בפייפל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וידאתי את הכרטיס אשראי והחשבון מייל, בדקתי פעמיים שיש לי מספיק מסגרת פנויה לבצע את הרכישה.

ובכל זאת כל פעם שאני מנסה לשלם מופיעה לי הודעה שהייתה שגיאה בניסיון תשלום.

חשוב לציין שהצלחתי לבצע רק הזמנה אחת עד עכשיו, על סך 24$ וזאת הייתה הרכישה הראשונה שניסיתי לעשות ומאז אני רק נתקל בשגיאות. מה הולך פה?!

פורסם

איזה כרטיס אשראי ?

תתקשר לחברת האשראי שלך ואם הם החזירו את החיוב (נגיד בגלל אי התאמה בכתובת ) אז זה מופיע להם ותקבל מהם פיתרון.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אני בספק לגבי החברת אשראי, הבעיה מופיעה ישר כשאני מנסה לבצע הזמנה:

Error

• Paypal payment failed, please select another payment method

פורסם

אישרת את האשראי שלך בחשבון של פייפאל?

כלומר, הם מחייבים אותך ב 8 שקלים, וכאשר אתה רואה את החיוב, יש "סיסמא" של כמה אותיות כדי לאשר את הכרטיס שלך.

לא חותם

פורסם

אתה מחזיק בכ.א של ויזה?

יצאה איזה הודעה שלהם לגבי מי שמחזיק ויזה בארץ.

אני אחפש את המייל שלהם, אולי יש קשר למקרה שלך, במידה ואתה מחזיק כרטיס זה.

לא חותם

פורסם

זה לא קשור לויזה, זה קשור לחברת כ.א.ל.

פייפל הפסיקו לכבד כרטיסי אשראי של כ.א.ל, כי הם מצידם החליטו לחייב עמלת המרת מט"ח, למרות שפייפל מחייבים את הכרטיס בשקלים!

פורסם

פיפאל לא הפסיקו לכבד כרטיסים של כאל.

הם פשוט מביאים לידיעתך שכאל מחייבים בעמלת

המרה גם אם קנית באתר ישראלי.

ובכדי להימנע מתשלום של עמלה זו פשוט תשתמשו בכרטיס אחר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
וידאתי את הכרטיס אשראי והחשבון מייל, בדקתי פעמיים שיש לי מספיק מסגרת פנויה לבצע את הרכישה.

ובכל זאת כל פעם שאני מנסה לשלם מופיעה לי הודעה שהייתה שגיאה בניסיון תשלום.

חשוב לציין שהצלחתי לבצע רק הזמנה אחת עד עכשיו, על סך 24$ וזאת הייתה הרכישה הראשונה שניסיתי לעשות ומאז אני רק נתקל בשגיאות. מה הולך פה?!

לפעמים חברת האשראי מגלה פעילות עויינת עם מספר כרטיס האשראי לכן היא חוסמת את אפשרות התשלום עד אשר תיצור קשר עם השירות של חברת האשראי.

לי קרה שהתאריך במחשב לא היה תקין וקיבלתי הודעות שגיאה וחברת האשראי חסמה את האפשרות של תשלום ב-EBAY עד אשר ייצרתי קשר איתם.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...