Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש חוות דעת מבעלי i30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי נרכשת בארץ בדולרים ומאזדה וטויוטה נרכשות ביינים.

ב1 ליולי 2010 שער הדולר עמד על 3.89, היום הוא 3.44, כלומר ירידה של כ 12 אחוז בשנה האחרונה.

ב1 ביולי 2010 שער היין עמד על 4.39 , היום הוא 4.27 כלומר ירידה של כ 3 אחוז בשנה האחרונה.

משמעות הדבר היא שאם למשל לפני שנה שני הרכבים נמכרו במחיר זהה, היום יונדאי יכולים להציע את אותו רכב ב9 אחוז פחות ועדיין לשמור על אותו רווח, כלומר היום ההפרש ביניהם יהיה כ-10K ש"ח. כשמדובר בחברה שצריכה לרוכש כמות גדולה של רכבים הפער הזה הוא מאוד משמעותי. תוסיפו לכך את העובדה שלרוב לקוחות הקצה לא ממש משנה יונדאי שמונדאי, העיקר שיהיה 1600 אוטומט, ותבינו למה יונדאי נמצאת היום בראש טבלת המכירות.

לעומת זאת באופן אבסורדי מחיר המחירון ללקוח הפרטי דווקא עלה באותה תקופה, השאלה היא כמה באמת קונים במחירים המופקעים האלה.

פורסם

זה נכון היונדאי לא טובה בהרבה מהפורטה. למרות שהפורטה לא נראית מרווחת מבפנים אתה מרגיש את הגודל.

לגבי המחיר אני חושב שהמחיר של היונדאי ממש לא מצדיק את הרכב עם כל הכבוד.

פורסם

קיה פורטה ויונדאי i30 חולקות המון חלקים ומכלולים,אם אתה כבר לוקח,קיה פורטה,עסקה מעט טובה יותר.

פורסם
למה לפרסם כאלה שטויות ללא שום ביסוס ? i30 נמכרת גג 12.5% הנחה.

אני במקרה בעל i30 ואחותי בעלת מאזדה 3 צורה ישנה,ואחי מאזדה 3 2011,אני נוהג על שלושת הרכבים לא מעט,ואני יכול להגיד בוודאות שהi30 הוא רכב טוב משמעותית מהמאזדה 3 הישנה והחדשה,חזק יותר,מהיר יותר,זריז יותר - כמו כן אל תצפה מ1600 להיות 2400,אחרי הכל זה עדיין מנוע 1600 דיי סטנדרטי,אבל סך הכל מפגין אמינות,איכות ההרכבה נראית טובה לעין והאבזור גבוה ועשיר מהמון משפחטומטיות.

העברת את ההבחנות שלך לבמאי "לא יאומן כי יסופר".

אתה בעל יונדאי, ואני מבין את ה"פטריוטיות" שאתה מגלה לאוטו שלך.

היונדאי נמכרת לליסינג ב 30% הנחה. בדוק.

ירידת ערך שלה תהיה אסטרונומית עוד 3 שנים, גם גלל הצפה של השוק מהליסינג, וגם בגלל מבצעים בהנחות גדולות של היבואן, מה שהיפניות המובילות לא עושות.

• תוכן חדש...