Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מאז יום שישי נשרף לי הפיוזר של המתנע (סטראטר) 3 פעמים...

מה לדעתכם יכולות להיות הסיבות לכך?

מבחינה חשמלית, לא נראה שישנן בעיות אור/חלונות חשמל וכו' עובדים כשורה.

(אציין כי לפני שבוע התקין לי מתקין מורשה של פלאפון, דיבורית בלוטות' יתכן קשר בין הדברים?)

פורסם

הנחיית היצרן, דאז, היתה להחליף את הפיוז מ 20A ל 25A.

אם הפיוז עדיין ממשיך להישרף, סימן שצריכת הזרם שלך בסטרטר עלתה. בכל המקרים שאני נתקלתי בהם, זה העיד על כך שהסולונואיד של הסטרטר עומד להתפגר בקרוב, אז לפני שאתה נתקע אם הרכב - עצתי לך היא להחליף את הסטרטר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כרגע שמתי שם פיוז 25A בינתיים טפו טפו טפו...

אבל במידה וגם הוא ישרף אתה אומר ללכת למוסך?

אפשר להחליף רק את הסולונואיד או שזה מגיע יחד עם הסטרטר בלבד?

כמו כן, מה פחות או יותר העלות של החלפת החלק במוסך מורשה?

נ.ב.

האם ניתן לקבוע עם עליית המתח נוצרה כתוצאה מהתקנת הדיבורית?

פורסם

אין קשר בין הדיבורית לסטרטר.

עד לפני כמה שנים אני יודע שהיה ניתן להשיג דיי בקלות חלקים לשיפוץ של סטרטר, אני לא יודע איך זה בדיוק היום כי לא בדקתי.

בעיקרון, בשביל להחליף את החלק הזה צריך לפרק את הסטרטר מהרכב ולטפל בו "על השולחן". לא לכולם יש את הידע והכלים לבצע זאת, וכמובן הגישה לכל סטרטר שונה מרכב לרכב (ובוא נגיד שב-C4 זה לא הכי קל שבעולם, במיוחד למי שלא מתעסק בזה).

מחיר ממוצע לסטרטר משופץ נע בין 500 ל 700 בממומצע, לפני עבודה. יש כאלה שעולים פחות ויש כאלה שעולים יותר אבל זה הממוצע ברכב פרטי בגודל בינוני.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון ושאלה נוספת:

מאז הפיוז שנשרף, שהיה 25 אמפר, החלפתי אותו בסופו של דבר לפיוז של 25 אמפר שקניתי מ ACE העניין מאז הוא שאחת לכמה ימים אני נתקל שוב בתופעה של הרכבלא מניע אך בבדיקה שלי, הפיוז ששמתי לא נשרף אבל אם אני מוציא ומחזיר אותו ו/או מחליף את כיוון ההכנסה שלו, הרכב שוב מניע.

זה קרה לי כבר 5 פעמים בערך.

מה זה אומר? הפיוז דפוק למרות שהוא לא נשרף? בעיה אחרת?

פורסם
עדכון ושאלה נוספת:

מאז הפיוז שנשרף, שהיה 25 אמפר, החלפתי אותו בסופו של דבר לפיוז של 25 אמפר שקניתי מ ACE העניין מאז הוא שאחת לכמה ימים אני נתקל שוב בתופעה של הרכבלא מניע אך בבדיקה שלי, הפיוז ששמתי לא נשרף אבל אם אני מוציא ומחזיר אותו ו/או מחליף את כיוון ההכנסה שלו, הרכב שוב מניע.

זה קרה לי כבר 5 פעמים בערך.

מה זה אומר? הפיוז דפוק למרות שהוא לא נשרף? בעיה אחרת?

שלום

זה אומר שבקו זורם זרם גבוהה מדי, וכדאי לך לנקות את התקע של הפיוז. לפני שאתה נתקע וזקוק לגרירה ומאבד זמן יקר, עשה מה שהציע לך איציק ותחליף את הסטרטר. אני חושב שהמחיר קצת יותר גבוהה ממה שהוא אמר.

שיהיה בהצלחה

• תוכן חדש...