Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיזר VW Polo 1.2Tsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה כל כך מיוחד בספטמבר? (חוץ מזה שאחי הקטן עולה לכיתה ח')

אני אהיה בגרמניה - ויש לי הזדמנות טובה להתארגן על התוכנה של B&B :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אני אהיה בגרמניה - ויש לי הזדמנות טובה להתארגן על התוכנה של B&B :wink:

אהה, ואני כבר חשבתי שבספטמבר מגיעה הVRS שלך...

פורסם

הדיגטלי הוא פונקציה מאוד משעשעת ונחמדה - ולא מעבר לזה. אני השתמשתי בזה שבוע ו... זהו.

אופק, כפי שכבר אמרתי - היה הרצון לייבא, אך זה לא יקרה וטוב שכך כנראה. ממתינים לדור הבא, עם מנוע "קצת" פחות רגיש ומסובך, וגם תיבה ידנית (בנוסף ל-DSG).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני יודע שהשאלה לא קשורה לשיפורים, אך העלת תמונה של פולו שיש לה פנסי ערפל, וראיתי המון TSI על הכבישים שאין להן. זו תוספת שמשלמים עליה או איך זה הולך?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

^

גרסת הTSI אינה מגיע עם פנסי ערפל כסטנדרט. זו תוספת שעולה פה בארץ , משום מה, הרבה כסף.

עדיף להזמין מחו"ל שם זה גרושים למקורי - מדובר על הפרשים של מאות אחוזים.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אולי אני פרנואיד, אבל משום מה יש לי תמיד הרגשה שאין לאף אחד את האומץ לבוא ולומר את האמת, או שאין עדיין מספיק ניסיון צבור בכדי לבסס דעה, אבל במנועים כמו 1.4 160\180 כ"ס של VAG, ישנן שמועות רבות מידיי על חוסר עמידות ואמינות שמגלים המנועים הנ"ל בשילוב אותן תוכנות ניהול משופרות.

השבוע אף שמעתי על בחור עם גולף GTI שהוחלפו בה 3 תיבות הילוכים מסוג DSG!!! גם כן רכב משופר תוכנה...

ישנן גם שמועות רבות כי ה DSG 7 הילוכים אינו בנוי לעמוד בעומסים גבוהים מאלו שמכתיבים המנועים הנ"ל! אם מישהו יכול לשפוך אור על העניין או להעשיר לנו את הידע מתוך ידע ניסיון והבאת עובדות אני אשמח.

יש לי משום מה הרגשה, שבשילוב ניהול תוכנה משודרג זה יהיה אנדנדינו בשאלה מי יתפרק ראשון, המנוע, הגיר, הקלאצ'ים ...

פורסם

חברים, לא שאני בעד או נגד נושא הטיונינג אבל קצת פרופורציה. לא חסרים רכבים בעולם שעברו טיונינג (כן כן, עם מנועי TSI ועם DSG). לפי ויקיפדיה (אם אני לא טועה) המנוע 1.4TSI לדוגמה התחיל להיכנס כבר ב-2005. זה כבר כמעט 7 שנים של ניסיון עם המנוע (של חברות הטיונינג). בנוסף לכך שאני בטוח שלחברות הרציניות יש מערכת יחסים טובה עם VAG.

ושוב, צריך לעשות סטטיסטיקה בין כמות הרכבים המקולקלים שהם סטוק לעומת משופרים. יש סיכוי שאין בכלל קורלציה בין השניים.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

טוב אחרי זמן יקר סוף סוף התחדשתי בצ'יפ אבסולוט לפולו TSI1.2 מE&A

קצת נתונים : תוספת של כ28 כ"ס (105 ל133) ותוספת 4.5 קג"מ :twisted:

מה אגיד מטוס של דבר ,מפרפר בהילוך 2 צי'ק צי'ק בלי סיפורים :lol:

תודה לאביחי ולאלי על הסבלנות והסבר :wink:

פורסם
אולי אני פרנואיד, אבל משום מה יש לי תמיד הרגשה שאין לאף אחד את האומץ לבוא ולומר את האמת, או שאין עדיין מספיק ניסיון צבור בכדי לבסס דעה, אבל במנועים כמו 1.4 160\180 כ"ס של VAG, ישנן שמועות רבות מידיי על חוסר עמידות ואמינות שמגלים המנועים הנ"ל בשילוב אותן תוכנות ניהול משופרות.

השבוע אף שמעתי על בחור עם גולף GTI שהוחלפו בה 3 תיבות הילוכים מסוג DSG!!! גם כן רכב משופר תוכנה...

ישנן גם שמועות רבות כי ה DSG 7 הילוכים אינו בנוי לעמוד בעומסים גבוהים מאלו שמכתיבים המנועים הנ"ל! אם מישהו יכול לשפוך אור על העניין או להעשיר לנו את הידע מתוך ידע ניסיון והבאת עובדות אני אשמח.

יש לי משום מה הרגשה, שבשילוב ניהול תוכנה משודרג זה יהיה אנדנדינו בשאלה מי יתפרק ראשון, המנוע, הגיר, הקלאצ'ים ...

גם באיזור שלי יש איביזה בוקאניגרה ששפכה מנוע אחרי שדרוג תוכנה. לא יודע אם זה עקב השדרוג או עקב הנהיגה המאוד אגריסיבית של הנהג.

שונא גזענים !.

• תוכן חדש...