Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלי להחליף את רכב החברה שלי,

כיום יש לי פוקוס, אני די מרוצה חוץ מזה שפחות נוח לנהוג בה ודי צפוף בה מאחור.

חשבתי לקחת פלואנס.

השיקולים שלי:

1. בטיחות

2. נוחות נסיעה (כסא נהג)

3. מרווחת בספסל אחורי

שמעתי שהמזגן בפלואנס די חלש - האם זה נכון?

האם כדאי לי לבחור בפלואנס או שרכב אחר (עד 120K ש"ח) עדיף?

תודה

פורסם

הפלואנס רכב איטי מאוד.. אם זה לא מפריע לך אז זה החסרון המשמעותי שלו. אופציה נוספת יכולה להיות שברולט קרוז, היא אמורה להיות יותר זריזה מהפלואנס ונוחה פחות או יותר באותה מידה (אני מסתמך על מבחני רכב לא נסעתי ברכבים האלה) והיא גם מרווחת בשורה האחורית. כדאי לשקול גם I30 CW שמגיעה עם בסיס גלגלים ארוך יחסית ומרווח עצום בשורה האחורית, היא תהיה יותר זריזה מהפלואנס והקרוז מה שכן היא תהיה פחות נוחה מהם (שוב, אני מסתמך על מבחנים שאני קורא תקנו אותי אם אני טועה).

בכל מקרה אני ממליץ לך לקחת נסיעת מבחן על שלושת המכוניות האלה. ואגב הקרוז הצטיינה במבחן הריסוק האירופאי ככה שהיא בטיחותית יותר מהיונדאי ואולי גם מהפלואנס שמבוססת על המגאן שגם כן הצטיינה במבחן זה.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם
לא הייתי אומר שהפלואנס איטית מאוד, אבל היא באמת לא מהירה כל כך. מבחינת בטיחות, נוחות ומרווח מאחור היא המובילה בסגמנט המשפחתיות כיום.

בדקנו (עם דגש על המילה) כבר את כל מה שאמרת, לי ולחבר יש את ה-I30 CW ואת הפלואנס (בהתאמה)

היא בהחלט הכי איטית בסגמנת, אם אתה חושב אחרת תן דוגמה.

היא בהחלט לא יותר מרווחת במושב האחורי מהיונדאי (נבדק עם 3 כסאות ילדים + מטר)

ובמה היא יותר בטוחה משאר חברותיה לקבוצה אשר לכולם אותם תוצאות במיבחני הריסוק ?

פורסם

אתה מוזמן לקרוא כאן התרשמות אישית שלי מהפלואנס

החיסרון הגדול שלה הוא היכולת לבצע.

הפוקוס היא נקודות ייחוס טובה אם זה מה שאתה מכיר, הפלואנס תיתן פחות או יותר את אותם ביצועים כמו הפוקוס רק שהיא תרגיש פחות אתלטית.

מצד שני, היא תתן הרבה יותר מבחינת גודל ולחלק מהאנשים זה חשוב.

ובמה היא יותר בטוחה משאר חברותיה לקבוצה אשר לכולם אותם תוצאות במיבחני הריסוק ?

אומנם לחלק גדול מהמתחרות יש 5 כוכבים אבל במספרים שמרכיבים את הכוכבים הפלואנס עדיפה על הקורולה, על המאזדה 3 וגם על היונדאי I30 לצורך העניין.

• תוכן חדש...