Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק 98-99 או לאנטיס 99-00?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לקנות רכב ואבקש את עזרתכם בייעוץ לגביי שני רכבים

הונדה סיוויק 98-99 אוט' 1600 או מאזדה 323 לאנטיס 99-00 1.6 אוט'

אלה שני הרכבים שאני מעוניין בהם ורוצה לדעת איזה רכב יותר טוב לבן אדם שרוצה להנות מהאוטו

לי כרגע יש מאזדה 323 סאדן אוט'(רכב ראשון שלי) הרכב השקע בתיקונים עקב בלאי רב שהיה אבל לא משנה מה אני יעשה לרכב הוא לא יפתור את בעיית הסחיבה של הרכב שדיי מפריע לי וגם קוסמטית

אשמח לתגובות על שני הרכבים שנתתי כדוגמא אשמח לתגובות על רכבים אחרים אך במחירים נורמלים כמובן

בברכה גרי

פורסם

הסיוויק של השנים האלו קנתה את ליבם של עונדי הגורמטים בזכות המנוע החזק שלה והמראה האגרסיבי.

כתוצאה מכך דיי קשה למצוא אחת במצב שמור באמת אבל אם אתה מוצא מדובר ברכב נחמד מאוד.

הלנטיס כבשה את ליבם של ההמונים בזכות זה שלא היו לה הרבה חסרונות וגם לא יותר מדי יתרונות, רכב אמין מאוד לתקופה ההיא שסיפק את הצרכים הבסיסיים של בני ישראל.

מבין שתי אלה הייתי הולך על ההונדה אבל כמו שאמרתי, יהיה קשה למצוא אחת שמורה.

• תוכן חדש...