Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים, תודה על הברכות החמות. :-)

תנקה לה את הפנסים ואני אעזוב אותך במנוחה.

זה בעייה - הם דהויים כבר. כניראה צריך את הפטנט של חידוש פנסים.

הלוואי והייתה לי האפשרות הפיננסית לתחזק כזאת יפייפיה =] תתחדש!

אחזקה של מרצדס ישן לא אמורה להיות בשמיים. מבחינת צריכת הדלק הוא בסדר, מחיר קנייה יחסית נמוך ולרוב מכנית הרכבים האלו נחשבים די אמינים.

נותן רשמים כאילו אתה נוסע כבר 7 שנים עליהן.

רשמתי שזה רשמים ראשונים. דברים האלו רואים ומרגישים מיד כאשר נוהגים ברכב. לא צריך בשביל זה להחזיק רכב 7 שנים. אני בטוח שאם תנהג ברכב כלשהו, גם אתה תוכל לחזור עם רשמים בסגנון מה שרשמתי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אחרי הסיפור עם האתיופים שתוקפים רדיואקטיבית הבנתי כבר שאתה לא נורמלי, שיהיה לך לבריאות עם העגלות שאתה מחליף כל יומיים ונותן רשמים כאילו אתה נוסע כבר 7 שנים עליהן.

זה נשמע כאילו כואב לך על משהו...:evil:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

chesy, מבחינה פיננסית להחזיק רכב כזה זה לא נורא. זהו דגם אמין ויש עוד כמה, ואם תמצא גם מונית שמורה נניח, תוכל לקבל מרצדס משנתון מתקדם במחיר של מאזדה 3. הביטוח לא יקר וחלקים יש בשפע - גם תחליפיים באיכות טובה.

צביפר, תתחדש וסע בכיף. לגבי חלודה, אני משער שמדובר בדלתות האחוריות למטה? אם כן, אז מדובר במחלה כרונית.

פורסם

GOLF, תודה. החלודה במסגרת של גג נפתח, יש גם באחת הדלתות מתחת לגמיה למעלה ועל מכסה של בגז׳ מתחת לידית פלסטיק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תתחדש אחלה רכב , יש לך לפחות עוד 800,000 ק"מ נסיעה :-D

לא אמרת איזה שנה היא וכמה היא עלתה ?

ואם יש לך איזה תמונת פנים שניראה את הפינוק ?

חברים יקרים, תודה על הברכות החמות. :-)

זה בעייה - הם דהויים כבר. כניראה צריך את הפטנט של חידוש פנסים.

אחזקה של מרצדס ישן לא אמורה להיות בשמיים. מבחינת צריכת הדלק הוא בסדר, מחיר קנייה יחסית נמוך ולרוב מכנית הרכבים האלו נחשבים די אמינים.

רשמתי שזה רשמים ראשונים. דברים האלו רואים ומרגישים מיד כאשר נוהגים ברכב. לא צריך בשביל זה להחזיק רכב 7 שנים. אני בטוח שאם תנהג ברכב כלשהו, גם אתה תוכל לחזור עם רשמים בסגנון מה שרשמתי.

למה לי אין תשובה ?

פורסם

לכל החברים פה, אני חושב שאתם קוטלים את הבחור לחינם.

מותר לבנאדם לטעות, קנה S80 בלי לחקור ולחפור הרבה, מה שהתברר לו כטעות איומה (אני גם יודע למה, כי זה אוטו דרעק), החליט שלא בא לו לסבול את זה והחליף.

גם לי זה קרה בעבר, בגלל דבר כזה לא עושים מבנאדם לא נורמלי, לפחות לדעתי.

גילוי נאות, גם אני חושב שהוא לא נורמלי בעניין השכנים שלו, אבל אני שותק כי לימדו אותי משפטים רבים בסגנון "צוחק מי שצוחק אחרון" ואו "הפוסל במומו פסל"

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

M B3,

לגבי 800,000 אני בספק. זה לא דיזל. הרכב שלי מסדרות המוקדמות 96. מחיר? זה רכב נדיר בגלל המנוע, זו אחת הסיבות למה בחרתי את האקזמפלר הזה. המחיר בסביבות 42. אין לי תמונות פנים. אץ הרכב צילמתי אפילו לפני שטיפה (רציתי אבל הצטננתי:oops: ).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש ותהנה!

אני רואה שאתה מנסה אמריקאיות ושבדיות לפעמים, אבל תמיד חוזר לגרמניות.

אין מה לעשות, אוטו צריך להיות אוטו:-D

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ממש יפייפיה, ונראית מאוד מאוד שמורה.

תתחדש!

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

שיחקת אותה.

כאב לקרוא על הונדליזם שעשו ברכבך, אבל זה נראה שאתה כבר מקבל את זה (מה שעוד יותר עצוב).

קראתי את כל מה שרשמת והחלק , בו טענת כי כבר יש לך סימון של אגרוף (?) במכונית, מאוד כאב לי.

האם ביטחת את המכונית, בביטוח מקיף?

לא משנה איזה דגם ואיזו שנה, מרצדס תמיד זוכה לכבוד הראוי לה:).

תתחדש ותהנה.

פורסם

במילה אחת: קלאסה. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תתחדש!! אין ספק שהיא יותר שווה מהוולוו ואין מה להשוות, עד כמה שהמתחרים מנסים להגיע לרמה של הגרמנים הם לא מצליחים.

לדעתי בשביל לקנות מרצדס שעולה 50 אלף ש"ח צריך להכין 100 אלף ש"ח - אי אפשר לדעת מה יבוא וכל חלק קטן יקר.

נ.ב, הביטוח על רכב כזה יקר משמעותית מרכב רגיל או מהוולוו לדוגמא?

פורסם

תתחדש! החישוקים האלה כל כך יושבים בול על הרכב, מהצד הוא נראה כמו AMG :lol:

רק תוריד באמת את הכריש, לא מתאים בכלל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...