Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
Nakamichi, מעבר דירה לא יעזור. מקומית מוסדות המדינה שמוציאות לפועל תוכנית השמדת אזרחים משתמשים בפושעים מקהילה הזאת. במקומות אחרים הם משתמשים בגורמים אחרים. ניסיונות מעבר דירות לערים אחרות לא עזרו. תוך זמן קצר מצאו אותנו.

.

WTF?????????????????????

פורסם

beamvelavan, מסתבר שבשיטות שלו עדיין משתמשים כאן בארץ. רק אמצעים קצת יותר מתקדמים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
beamvelavan, מסתבר שבשיטות שלו עדיין משתמשים כאן בארץ. רק אמצעים קצת יותר מתקדמים.

תגיד, אתה שפוי?

באמת כתבת עכשיו שבארץ משתמשים בשיטות של היטלר רק באמצעים מתקדמים יותר??? :shock:

אולי נפל לך איזשהו בורג באחת המכוניות שהחלפת?

פורסם

שימוש בנשק קרינה נגד האזרחים, בפרט במתקנים רדיואקטיביים - אלה אמצעים שקולים. קרא קישור בחתימה שלי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
גם מישהו במאה שעברה יצר "אפקט פחד" בזמן שהתנייד במרצדס-בנץ.

מרצדס הייתה סמל לכוחה התעשייתי של גרמניה. אפקט הפחד נוצר ע"י S.S.

פורסם
שימוש בנשק קרינה נגד האזרחים, בפרט במתקנים רדיואקטיביים - אלה אמצעים שקולים. קרא קישור בחתימה שלי.

ולכן תוחלת החיים בישראל היא מהגבוהות בעולם? הזוי לחלוטין.

אתה כותב: "מוסדות המדינה הפקירו אותי ובני משפחתי בידי פושעים טרוריסטים שפועלים מטעם המוסדות האלה, תוך חסינות מלאה מפני חוק ולגיטימצייה מלאה לרצוח אותי ואת בני משפחתי. כאן בארץ אני targeted individual. כותב לכם בשעות הלילה המאוחרות. כל פעם שטרוריסטים עושים למשפחתי טרור על בסיס יומי מאירים אותי משינתי, אני מעדכן את הבלוג. תסלחו לי על שגיאות כתיב, אני כותב דברים האלו לאחר שהאירו אותי משינה תוך כדי עינוי והתעללות. כל עוד הבריאות תאפשר, אני אעדכן את הבלוג." אז איך זה שאתה והמשפחה שלך בחיים?

פורסם

אתה אמיתי ?? ואני באמת לא בא לזלזל בך פשוט זה נשמע הזוי ברמות מטורפות.

פורסם

עדיין לא הבנתי איך זה שייך לשיטות של היטלר?!

לא הבנתי איך אתה מעיז להשוות את זה לרצח עם של 6 מיליון יהודים?!

אני אומר לך בשיא הרצינות: אתה לא שפוי. ממליץ לך ללכת להיבדק אצל איש מקצוע.

פורסם
עדיין לא הבנתי איך זה שייך לשיטות של היטלר?!

לא הבנתי איך אתה מעיז להשוות את זה לרצח עם של 6 מיליון יהודים?!

שימוש במתקני קרינה נגד האזרחים נחשב בעולם הרחב שואה שקטה ואמצעים שמשתמשים נחשבם לשווי ערך. אני לא מדבר כאן על כמות. עם טכנולוגיות מודרניות כל דירה ניתן להפוך לחדש במחנה ההשמדה, לא צריך לבנת יותר מתקנים יעודיים. אלה אמצעים אידיאליים, מכיוון שכימעט ולא משאירים ראיות. בצורה כזאץ משמידים אזרחים תמימים וחפים מפשע שאדמיניסטרצייה של שירות חשאי כלשהו גזרה מתוך פארנוייה גזר דין מוות בעינויים.

ולכן תוחלת החיים בישראל היא מהגבוהות בעולם? הזוי לחלוטין.

לצערי לא הזוי. לעולים מברית המועצות לשעבר יש סטטיסטיקה של מחלות הסרטן מוח גבוהה יותר משאר אוכלוסיה מקומית ויותר גדולה ממה שהיה בארץ מוצא. זה נתון שמדאיג את אירגון הבריאות העולמי. הנה קישור: http://www.who.int/bulletin/volumes/87/1/07-045138/en/index.html

פורסם

צביפר היקר,

הציריות סימטריות ? :wink:

השטויות שאתה מוציא על מקדם פחד במכוניות מראה עד כמה אתה פשוט פחדן, כנראה מגיל צעיר, כנראה מטרור שמשליטים עליך בשכונה שלך (על פי התאורים שלך),

מה הבעיה שלך לעבור למקום נורמאלי במקום לגור בשכונה של אתיופים ?

פורסם
אתה רציני? למה "החליטו" להשמיד את עולי חבר העמים?

צריך לשאול את חברי האדמיניסטרצייה שמנהלים את התוכנית.

פורסם

רפרפתי בבלוג שלך. מדובר באחד הדברים ההזויים ביותר בהם נתקלתי בחיי. אני מאחל לך ולבני משפחתך חיים ארוכים, בריאים ושפויים.

פורסם
בצורה כזאץ משמידים אזרחים תמימים וחפים מפשע שאדמיניסטרצייה של שירות חשאי כלשהו גזרה מתוך פארנוייה גזר דין מוות בעינויים.

אדמיניסטרציה (מנהלה) של שירות חשאי כלשהו (שב"כ, מוסד) גזרה עליך,

על משפחתך ועל בני עמך גזר דין מוות בעינויים?

כאילו אין לנו יותר צרות וטרור, אז משקיעים את כל המאמצים בלחסל אתכם בצורה שקטה?

לדבריך עושים שואה לעם מחבר העמים במדינת ישראל בשנות ה-2000?

יודע מה, אני מרחם עליך.

אתה חי חיים אפורים ומשעממים אז אתה מחפש דרכים לגוון ולרגש אותם.

בגלל זה אתה גם מחליף מכוניות כל שני וחמישי.

המצאת פה עלילה מצוצה מהאצבע, מופרכת, לא הגיונית, יומרנית, חתרנית ואידיוטית, ואתה מאמין לה וחי לפיה.

מקווה בשבילך שיבוא יום ותסתכל אחורה על כל זה ותבין כמה ה-ז-ו-י אתה נשמע ונראה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...