Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הביטוח על רכב כזה יקר משמעותית מרכב רגיל או מהוולוו לדוגמא?

חובה וצד שלישי בערך באותן רמות. הרכב היחיד שהביטוח הזה קצת יותר יקר, זה יוקון. אבל יוקון זה רכב מסחרי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חחח השוודית לא מספיקה לך :)

תתחדש! מי יתן ותהנה ממנה כל כך שתסכים להשאר איתה יותר משנה!

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

צביפר, הנה עוד משהו שנזכרתי בו. עוד בעיה כרונית היא תושבות מוט מייצב הנוטות ללכת לעולמן בטרם עת. קרקושים וחריקות מהפרונט יכולות להעיד בדיוק על זה. הפתרון זול, ואף ניתן להחליפן בכאלה העשויות פוליאוריתן. לגבי החלודה, הבעיה מוכרת ב-W210 וגם ב-W203 טרם מתיחת הפנים. הדלתות היו הנפגעות העיקריות (בעיקר בחלק התחתון), וגם הגג (יש לך סאנרוף כאמור). היו שקלטו בזמן וטיפלו, והיו שלא שמו לב או הזניחו והרוויחו מקומות עם רקבונות נקודתיים.

פורסם

אני כל כך סולד מהגישה שלך ליחסי הכוחות בכביש הנובעים מגודל ומקדם הפוזה של הרכב.

ממה שאני רואה, היחידים שמקיימים את הכלל הזה הם בעלי אותם רכבים, ואלה השואפים להיות בעלים של אחד. הם אלה שינהגו ויתנהגו כאילו הם מחזיקים את העולם בביצים, ויצפו שהדרך תפונה להם כי החלונות שלהם כהים.

לא מרצדס, לא ב.מ.וו ולא פורשה מקבלים ממני יחס אחר בכביש. הם מקבלים ממני כבוד והתחשבות כמו כל נהג אחר. אני לא נלחם איתם, בדיוק באותה מידה שאני לא נלחם עם נהגים באלטו.

צא מהראש הזה, האחרון עליו שמענו שנפנף בכלי גדול ומרשים - עכשיו בדרך הנכונה לשבת מאחורי סורג ובריח.

ותתחדש!

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

תהנה, רכב ראוי ואיכותי. אני יכול להבין למה לא נהנית מהוולבו - אין לה את ה"עוד משהו הזה" כמו בבימר ומרץ.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אני כל כך סולד מהגישה שלך ליחסי הכוחות בכביש הנובעים מגודל ומקדם הפוזה של הרכב.

ממה שאני רואה, היחידים שמקיימים את הכלל הזה הם בעלי אותם רכבים, ואלה השואפים להיות בעלים של אחד. הם אלה שינהגו ויתנהגו כאילו הם מחזיקים את העולם בביצים, ויצפו שהדרך תפונה להם כי החלונות שלהם כהים.

לא מרצדס, לא ב.מ.וו ולא פורשה מקבלים ממני יחס אחר בכביש. הם מקבלים ממני כבוד והתחשבות כמו כל נהג אחר. אני לא נלחם איתם, בדיוק באותה מידה שאני לא נלחם עם נהגים באלטו.

צא מהראש הזה, האחרון עליו שמענו שנפנף בכלי גדול ומרשים - עכשיו בדרך הנכונה לשבת מאחורי סורג ובריח.

ותתחדש!

בארץ נוהגים לפי פחד. לרכבים שונים יש מקדם פחד שונה. הכלל שנכון על כבישים שלנו תמיד: ״זכות קדימה לרכב הכבד״ - בפועל לרכב המפחיד. רכב בעל מקדם פחד גבוה יותר נוסע, רכב עם מקדם פחד נמוך ממתין.

אם אתה לא נוהג בכללים האלו, אתה כניראה משתייך לזן נכחד.

בארץ נהג מצוי בכל מחיר לא יתן לרכב בעל מקדם פחד זהה לשלו לבצע מהלכים לפי חוק: הוא לא יתן להשתלב לנתיב אם אתה מאותת, להיפך - יתן קיק דאון כדי שחס וחלילה לא תצליח להשתלב. אפשר לאותת עד מחר. זו רק אחד ממאות דוגמאות של אחד מאיתנו פוגש על הכביש. אני תמיד נותן כשאפשר לבצע מהלכים לרכבים שרוצים. אני גם משתיך לזן נכחד. היום אותתי ורציתי להשתלב לנתיב, הרכב שנסע בנתיב שמאלי היה לו מרווח ויכל לאפשר לי, אני במקומו הייתי מוריד את הרגל מהגז.

היה לי גולף. זה רכב שחתכו אותו על ימין ועל שמאל, אף אחד בכביש לא התחשב בי, לא שמרו מרחק ועוד. עם יוקון כל מהלך שרציתי לעשות, עשיתי בלי שמישהו יצייץ, באין מפריע - מלך הכביש. אף אחד לא ישב על פגוש, אף אחד לא חתך ואף פעם לא חסמו בחנייה. עם וולוו המצב היה גרוע למדי, אבל קצת יותר טוב מגולף. עם מרצדס המצב די טוב, עם במוו שחורה היה יותר טוב: אנשים בעצמם מפנים שמאלי כדי לתת לי לעבור.

יש כאלה שמתעלמים מכללים האלו. אלה בדרך כלל רכבי חברה ואנשים לגמרי מנותקים מהעולם - אלה שמתנחלים במהירות נמוכה בשמאלי ורק בולדוזר יכול להזיז אותם.

הרשה לי לשאול אותך. אתה נוהג על רכב שטח או רכב חברה?

האדם שאתה רומז, יושב מאחורי הסורגים לאו דווקא בגלל הסיבה הפופולארית שמראים בטלויזיה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קודם כל, תחדש. לדעתי בחרת בבחירה הנכונה ברכישה שלך ואני מאחל לך שתהנה ממנה ככל האפשר. לטעמי, הפנסים העגולים מכערים את הרכב ברמות (זה נראה מרחוק כמו עוד רכב יפני) האנטנה, אך חוץ מזה הרכב נראה יוקרתי ומכובד. רק מספר הערות קטנות:

-בצע ביטוח מקיף. אע"פ שזהו רכב ישן (מאוד, אפילו בסטנדרטים ישראלים) וזול, תיקוני תאונות עלולים להיות יקרים מאוד בגלל נדירות הרכב בארץ.

-בדוק אם תוכל לשפר חתך צמיגים מבחינה חוקית. רכב כבד כזה עם הספק לא מועט גורם מניסיוני לעיוות דופן הצמיג כאשר נוסעים בצורה נמרצת (מדיי?), ההיגוי נהיה מעורפל וקשה לנצל את יתרונות ההנעה האחורית.

-ישנו מוסך תל אביבי המתמחה ומטפל בענתיקות כאלה (וכמו שלי:wink:), פנה בה"פ אם תצטרך.

פורסם

תודה, חיים. בקשר לפנסי חזית אני מסכים. להחליף חישוקים זו השקעה גדולה למדי, במיוחד שהצמיגים חדשים.

מה שקשור לטיפולים, יש מוסך. אבל מעבר לזה, אני עשויי להזדקק לאחד. אבל אני גר בצפון, לכן לא יכול להגיע לתל אביב.

פורסם
בארץ נוהגים לפי פחד. לרכבים שונים יש מקדם פחד שונה

אז מה יהיה לנו בשבוע הבא? טנדר של טויוטה עם מקלע או שתשדרג ישירות למרכבה?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
בארץ נוהגים לפי פחד. לרכבים שונים יש מקדם פחד שונה. הכלל שנכון על כבישים שלנו תמיד: ״זכות קדימה לרכב הכבד״ - בפועל לרכב המפחיד. רכב בעל מקדם פחד גבוה יותר נוסע, רכב עם מקדם פחד נמוך ממתין.

אם אתה לא נוהג בכללים האלו, אתה כניראה משתייך לזן נכחד.

בארץ נהג מצוי בכל מחיר לא יתן לרכב בעל מקדם פחד זהה לשלו לבצע מהלכים לפי חוק: הוא לא יתן להשתלב לנתיב אם אתה מאותת, להיפך - יתן קיק דאון כדי שחס וחלילה לא תצליח להשתלב. אפשר לאותת עד מחר. זו רק אחד ממאות דוגמאות של אחד מאיתנו פוגש על הכביש. אני תמיד נותן כשאפשר לבצע מהלכים לרכבים שרוצים. אני גם משתיך לזן נכחד. היום אותתי ורציתי להשתלב לנתיב, הרכב שנסע בנתיב שמאלי היה לו מרווח ויכל לאפשר לי, אני במקומו הייתי מוריד את הרגל מהגז.

היה לי גולף. זה רכב שחתכו אותו על ימין ועל שמאל, אף אחד בכביש לא התחשב בי, לא שמרו מרחק ועוד. עם יוקון כל מהלך שרציתי לעשות, עשיתי בלי שמישהו יצייץ, באין מפריע - מלך הכביש. אף אחד לא ישב על פגוש, אף אחד לא חתך ואף פעם לא חסמו בחנייה. עם וולוו המצב היה גרוע למדי, אבל קצת יותר טוב מגולף. עם מרצדס המצב די טוב, עם במוו שחורה היה יותר טוב: אנשים בעצמם מפנים שמאלי כדי לתת לי לעבור.

יש כאלה שמתעלמים מכללים האלו. אלה בדרך כלל רכבי חברה ואנשים לגמרי מנותקים מהעולם - אלה שמתנחלים במהירות נמוכה בשמאלי ורק בולדוזר יכול להזיז אותם.

הרשה לי לשאול אותך. אתה נוהג על רכב שטח או רכב חברה?

האדם שאתה רומז, יושב מאחורי הסורגים לאו דווקא בגלל הסיבה הפופולארית שמראים בטלויזיה.

כפיים על היכולת הזו הדי נדירה להחליף אוטו שלא קלע לטעמך בלי למצמץ. כן מפסיד, לא מפסיד, לא מתאים ? יאללה הסטוריה. כדאי להמליץ לחבר כאן עם הפיקנטו (שלא מצליח להשתחרר מהחתונה הקתולית הזו אליה הוא מרגיש שנקלע ), לקרוא את עלילותיך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...