Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אף אחד לא דיבר על מכונת הרג. אתה הראשון שהתייחס לזה. אמרנו - פחות בטיחותית מהמתחרים.

לגבי שנתיים אחריות - לא משנה כמה כבר חפרו על זה. עובדתית, זה שנה פחות מכל המתחרים. עובדתית, זה עלול לעלות הרבה כסף. אם היבואן בעצמו "מתקמצן" על שנת האחריות הנוספת, אולי יש לו סיבה לעשות זאת? אולי הוא מאמין שהשנה הזו תעלה לו לא מעט כסף (יותר כסף מאשר תוספת המכירות שתתקבל מעצם השוואת הפערים מול המתחרים) ואני בתור לקוח לא ארוץ לספוג את זה במקומו.

שני הדברים האלו, חייבים להכנס למערכת השיקולים של כל מי שקונה רכב חדש. במקרה שלה, גם עושה רושם שאין לה יותר מדי כסף לבזבז וגם כך הולכת על תוכנית מימון ולכן שנת האחריות עשויה להיות אפילו חשובה יותר לעומת אדם עם יותר כסף נזיל.

צודק, אבל -

הוריי רכשו גולף TSI לפני שבועיים. אכן מציק קצת עניין האחריות של שנתיים, אבל אני חושב ששיקולי היבואן נובעים ממקור הגיוני כזה: רוב המוניות הן סקודות\פולקסווגן. אני יודע שבפולקסווגן האחריות היא ללא הגבלת ק"מ, בסקודה היא שנתיים או 200 אלף. בכדי שציבור נהגי המוניות יעדיפו לרכוש מהם רכבים, הם מקצרים אמנם את פרק זמן האחריות, אולם מנגד מעניקים אי הגבלת ק"מ - מה ששונה מרוב היבואנים, כלומר המחשבה היא עסקית, ונראה שגם משתלמת לאור שפע רכבי הקונצרן שמתפקדים בתור מוניות.

כמו"כ, אני לא הייתי ממהר להאשים את צ'מפיון בנדון, ייתכן וזו מדיניות שמוכתבת ליבואן מהיצרן עצמו, ואין מה לעשות. יש אמת בדברייך שיבואנים אחרים נותנים אחריות ארוכה יותר, אבל שוב, כל יצרן\יבואן ושיקוליו, לא חושב שזה קשור לכך "שהיצרן יודע שרכביו לא אמינים".

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...