Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן ניסעה לעפולה לקנות רכב שמצאתי, ואני מחפש מוסך עם בן אדם אמין ומבין כדי לבדוק רכב בדיקה כללית לפני קניה.

לא מכון בדיקה, לא מוכן להוציא 500 שקל ולקבל רשימה של כיסויי תחת חסרי תועלת שמבאסים את הקונה והורסים למוכר.

תודה רבה !

פורסם

אני מכיר את מונזה שנמצא בתוך סוכנות של פיג'ו וסיטרואן. ממוקם מאחורי אולמי רגעים אם אתה מכיר את האיזור, ממש מאחורי הסוכנות של הונדה.

מצד שני יש את מכון אמיתי הותיק ששם האוטו שלי עובר טסט כבר 10 שנים.

בהצלחה.

פורסם

לפחות בשביל בדיקת השלדה כדאי שתיקח למכון בדיקות או פחח מומחה.

תפנה למוסך מונזה, יש שם גם מוסך וגם מכון בדיקות.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

הבחור ביקש מוסך ולא מכון בדיקה. מה שאמרתם לו אלו הם מכוני בדיקה.

אני מכיר מוסך מעולה, יש שם גם פחח ברמה גבוהה מאוד, אבל אני לא יודע אם הם עושים בדיקות מסוג כזה. השעה מאוחרת, לכן לא יכול להתקשר לשם ולשאול.

המוסך ניקרא שי דברת, נמצא בדברת, זה קרוב מאוד לעפולה - 10 דקות לכל היותר. הטלפון שלהם:

04-6599577

תתקשר מחר בבוקר ותשאל אם הם יכולים לעשות בדיקה כזאת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מצטרף להמלצה, מוסך מונזה , מורשה Peugeot,Citroen .

04-6401202

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

• תוכן חדש...