Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם :wink:

תגידו לי בבקשה :-) אני נורא רוצה לרכוש סיאט איביזה אבל חברים אומרים לי ללכת על הפאביה :shock:

אולי בכלל עדיף פולו!?!?

אני מדברת על הדגמים של ה1400 סמ"ק אוטומט משנים 2005-2008, תעזרו לי להגיע להחלטה?

אני רוצה אוטו אמין עם חווית נהיגה וחסכוני בדלק (כמו כולם אני חושבת) אז יש לכם דעה? :?:

פורסם

למעשה את מדברת על דגם פאביה שיצרו אותו 99~07. זה פלטפורמה של פולו דור 4.

האיביזה המדוברת היא 02~08 גם מבוססת על אותה הפלטפורמה.

כלומר, חוץ מעיצוב חיצוני, מבחינה מכאנית הן מאוד דומות.

ממקור כלשהו אני יודע שלדור הזה של פאביה יש בעיות חשמל. כדאי לבדוק את העינין הזה לפני שרוכשים פאביה.

אני מאוד מכבד את המותג שקודה, אבל לדעתי במקרה הזה יותר כדאי להתמקד באוקטביה או דור הבא של פאביה.

בכל אופן, לדעתי את יכולה לבחון איביזות ופאביות כאחד ומה שתמצאי שמור יותר, אפשר ללכת עליה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האיביזה יותר מרווחת מהפאביה ומהפולו בקצת (לא משהו משמעותי).

לפי ההתרשמות של המוסך בו אני מטפל- הפאביה היא האמינה מבין שלושת האחיות בקצת. זה לא קריטי- פשוט חפשי לפי המצב של המועמדת.

פאביה- דגש על אמינות ופחות מערכות חשמל ופינוקים שיכולים להתקלקל. פחות "ספינתית" ופחות נוחה בכביש משובש ביחס לפולו ולדעתי נותנת יותר תחושה של יציבות.

איביזה- עיצוב. משאר הבחינות אני לא יכול לתת חוו"ד כי לא נהגתי עליה.

פולו- מרגישה יותר מתנדנדת ("ספינתית") ונוחה יותר בכביש משובש, פחות מאובזרת (תלוי איך מסתכלים על זה) ויותר בעלת פוטנציאל לתקלות חשמל בדגמים היותר מאובזרים.

אני יותר אהבתי את הסגנון של הפאביה, אבל קניתי בסוף את הפולו כי היא היתה הראשונה שמצאתי במצב שמור.

הבהרה: כל הנסיון שלי הוא בגרסאות הידניות, ובנוגע לנוחות- זו דעתי האישית בלבד.

כמו שאמר tzvipper- תקני יותר לפי מצב האקזמפלר ופחות לפי הדגם המסויים. ותוסיפי לרשימה את סיאט קורדובה (איביזה עם בגאז').

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

כמי שהתחיל בפביה דור I והמשיך לפביה דור II - אהבתי את הדור הראשון יותר. הוא היה נוח, איכותי ומוצק יותר.

ולגבי בעיות חשמל, צר לי - אנחנו לא סבלנו משום תקלות כאלה ואחרות בדור ה-I, ואילו בדור ה-II נפלנו על אחת לימונית להפליא.

בין דורות הפביה הייתה גם איביזה (מהדור היוצא) והיא בהחלט נופלת ביניהן. פחות איכותית משתיהן, גם פחות נוחה ומתנהגת, אך נראית הרבה יותר שובבה וצעירה - ויש כאלה שזה חשוב להם.

היא גם הייתה הפחות אמינה ובפער, עם שלל תקלות ובעיות שהופיעו כחודש לאחר המסירה וליוו אותה עד יום המכירה.

ובכללי - בין שלושת האחיות - הפביה דור I היא הנוחה ביותר, בכל מצב, בכל כביש. משהו שהלך לאיבוד בדור II, שהפך נוקשה וקשיח משמעותית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כאחת שיש לה דודא לפביה, אני אומרת פביה..

היא יותר יפה, בעיניי..

מלבד זה למרות שיש להם את אותו המנוע, אומרים שלאיביזה יש בעיות....

• תוכן חדש...