Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת לאון FR DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לקבל מידע לגבי:

אמינות DSG6 ומנוע TFSI מהורסיה הראשונה,מחלות מיוחדות,כל כמה זמן מחליפים קלאץ' ב-DSG(עלות החלפת קלאצ'ים)תקלות ב-TFSI.

איך הגירים מחזיקים אחרי עדכון תוכנה?

האם חובה לשים צ'יפ ל-DSG במידה ומשפרים?(או שזה תלוי בסוג הצ'יפ ובגדישה).

האם האחזקה של הלאון FR יקרה משמעותית מאחזקה של איביזה FR/קופרה דור קודם?

בגדול הרכב מיועד לחבר,שמתלבט בינה לבין איביזה FR/קופרה דור קודם.

הוא ביקש ממני לעשות נסיעה על הרכב,לאון FR הכסופה של אוטודיל(אם מישהו מכיר זה הזמן לשפוך קצת מידע) והרכב נוסע יפה אבל מרגישים את תוספת ה-200 קילו בהשוואה לאיביזה 20VT+צ'יפ שלי.

בנוסף מהיכרות ראשונית עם ה-DSG אני חייב לציין שקצת התאכזבתי ממהירות ההעברה ב-DSG ורק במצב S העברות הילוכים באמת מהירות(מה שכן הם מאוד חלקות).

האיביזה פחות פרקטית,הליאון יותר מכובדת מבפנים(אומנם 200 ק"ג יותר אבל מצד שני החומרים הרבה יותר איכותיים,הנוחות ,המרווח כמו גם בידוד רעשים עדיפים).בנוסף היא גם לא סובלת מתדמית של "רכב ילדים".

את האיביזה אני מכיר על בוריה ככה שאין מה לחדש(והוא יקבל את כל המידע שהוא צריך)

את הלאון אנחנו פחות מכירים ככה שנשמח לקבל מידע על האחזקה והאמינות שלה.

turboy

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מחזיק בלאון FR השנייה שלי כבר מ 2007 ובדרך לשלישית שלי בסוף החודש...

עשיתי כבר למעלה מ-80,000 ק"מ סה"כ על שתיהן וכרגע לא ניתקלתי באף בעיה לחלוטין בטווח של שלוש שנים, למעט בראשונה שהציגה בעייה במערכת הפליטה שהתבררה כחיישן פליטת מזהמים תקול שהוחלף באחריות.

לא ניתקלתי בבעיות בתיבה בכלל למרות ששמעתי על מספר מקרים כאלו... רוב הבעיות שאני מכיר מתיבות ה-DSG נפוצות דווקא ממנועי ה-1.8 ויותר מה-1.4 כשהתיבה שם כמובן שונה, שבעה הילוכים. יש בעיה שם של ניהול מנוע גם מכיוון שפולקסוואגן מעדכנים תוכנה כל חודש בהוראה מגרמניה....

בגדול מבחינת מנועי TSI הייתי מתרחק ממנוע ה-1.4 בכל גרסותיו. אני מכיר אישית כבר 6 כאלו שהוחלפו לקרובים.

מנוע ה-2.0 TFSI הוא אחד מהמנועים האמינים ביותר של פולקסוואגן בשנים האחרונות ופוטנציאל הכוח שלו גבוה ממה שהנתונים מראים. למרות שבכל הקשור להגדלת הספק אני מעדיף לא לייעץ כי אין לי נסיון אישי בזה. למרות שמנועים כאלו משופרים ובזול לא קשה למצוא בשוק, אני מפנה אותך לסדנת TIG שבאזור תעשיה חולון לדוגמאות..

אני באופן אישי מתדלק רק באוקטן 98, שזה חשוב מאוד לאור הטמפרטורות בהן המנוע עובד למרות שזוהי רק המלצה מהיבואן... ובנהיגה עם ה-DSG, מנסיון, המנוע והגיר מוגבלים מאוד מפעולת בקרת היציבות והמשיכה. בדגמים לפני מתיחת הפנים (לפני 2009) בקרת היציבות ניתנת לביטול מוחלט ובהעברה ידנית של ההילוכים אתה מקבל תגובות מהירות כמו שמצופה מהגיר והמנוע תמיד מגיב בזמן בכל סל"ד..... מומלץץץץץץ!!!!!!!

בכל מקרה, אני חושב שהתצורה של הלאון עם ה-DSG וה-2.0 טורבו זה פשוט שידוך מושלם....

פורסם

אכן, החיבור בין ה- DSG6 למנוע ה- 2.0T הוא ממש מוצלח לטעמי (לי יש GTI).

ה- LEON DSG FR היתה אחת הרכישות לגביהן התלבטנו. ההגה לטעמי גם מצויין, וכך גם התמורה למחיר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...