Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 1-Series 2012 - זהירות תמונות קשות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש כבר תמונות של הסדרה ה1 M ראיתי בחוברת של TOP GEAR מבחינת נתונים אני לא מבין את במוו אותו מנוע של ה135 רק עם

צ'יפ שיתן 333 כ''ס במקום 306 כ''ס וטפה שיחקו עם הבולמים והופה אקסטרה 20,000 דולר ככה עושים כסף מאנשים.

אני מבחינתי לקחת 135 ידנית וצ'יפ המכונית קופצת לאזור ה400 כח והופלך חיסכון של הרבה כסף נכון שבמסלול היא תהיה יותר רכה מהM אבל החיים זה לא מסלול.

פורסם

הם לא טיפה שיחקו עם הבולמים אלא לקחו הרבה רכיבים מה M3.

לפי כל הביקורות על ה 1M, היא המכונית הכי מהנה ש BMW עשו בשנים האחרונות והיא ממש לא 135 יותר חזקה.

emotion of motion

פורסם

נראית זוועה לטעמי ,אני גם לא מצליח להבין אנשים שקונים סדרה 1 ,באמת שלא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני דווקא מבין לגמרי אנשים שקונים סדרה 1, ואפילו מצדד בהם - משום שבאופן אישי אני חובב מכוניות שמתנהגות טוב ואינן אקסטרא גדולות / מצועצעות (כיצד אני יודע אם מכונית מסוימת היא אקסטרא גדולה ומצועצעת? אני מנסה לדמיין ערס בפנים, אם התמונה נראית שלמה והגיונית, רף הגודל והציעצוע עובר את טעמי האישי).

מקדם הנראות והפוזה איננו פרמטר יחידי לשקלול - ובמחיר שכיסים רבים יחסית יכולים לעמוד בו (לפחות במבצעים / לאחר מיקוח) מציעה סדרה 1 על פניו (לא נהגתי, על סמך קריאה בלבד) חבילה שמתנהגת, בהיבט היגוי / בלימה / עונג בהקשר הכללי - לא רע בכלל.

למיטב הבנתי הגרסה החדשה תגיע עם הנעה כפולה ולא אחורית - מעניין לראות את ההתנהגות בהשוואה ליוצאת. האם שוב יוכח כאן הקשר השלילי שמתקיים לעתים בין רמת האחיזה ורמת הכיף?

SRoniS - מבחן השוואתי בין דורות בהקדם?

ש.

מומנט זמין חשוב כמעט כמו...

פורסם

5 א"ג שלי.

גם אם BMW יקחו חתול דרוס, ידביקו לו סמל של מאוורר, וימכרו אותו במחיר של בית, עדיין יקנו את זה, יבקשו תוספת, וייצרו קהל מעריצים סביב זה עם דרגות שונות של חוסר שפיות. מעט מאוד מרוכשי BMW רכשו אותן בגלל שהם עשו השוואה אובייקטיבית בין דגמים בקטגוריה (אני לא חושב שרוב רוכשי סדרה 3 טרחו בכלל להסתכל בכיוון C קלאס, A4 או IS), הרוב קנו BMW בגלל התדמית של המותג.

אז לא נורא שכמה גיקים בפורום מכוניות במדינה נידחת שנלחמת עם טנקים בילדים על גמלים, חושבים שסדרה 1 החדשה לא יפה. היא עדיין תימכר בכמויות יפות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בהשוואה לנוכחית, כן יש הסכמה שהיא מדמה את הפולו, קצת אכזבה [אם מדברים על ב.מ.ו] אבל שמע, ב.מ.ו זו ב.מ.ו לא משנה למה היא דומה =]

פורסם

5 א"ג שלי.

גם אם BMW יקחו חתול דרוס, ידביקו לו סמל של מאוורר, וימכרו אותו במחיר של בית, עדיין יקנו את זה, יבקשו תוספת, וייצרו קהל מעריצים סביב זה עם דרגות שונות של חוסר שפיות. מעט מאוד מרוכשי BMW רכשו אותן בגלל שהם עשו השוואה אובייקטיבית בין דגמים בקטגוריה (אני לא חושב שרוב רוכשי סדרה 3 טרחו בכלל להסתכל בכיוון C קלאס, A4 או IS), הרוב קנו BMW בגלל התדמית של המותג.

אז לא נורא שכמה גיקים בפורום מכוניות במדינה נידחת שנלחמת עם טנקים בילדים על גמלים, חושבים שסדרה 1 החדשה לא יפה. היא עדיין תימכר בכמויות יפות.

בהקשר לסדרה שלוש :

בהקשר ללחימה עם טנקים בילדים עם גמלים :

עד כה אנו מנסים "לחנוק" את אויבינו עם אספקת חשמל, דלק, נשק, כניעה לסחיטה ושאר דרכים אכזריות...טנקים קטן עלינו בחייך...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

באמת תמונות קשות, זוועתית ביותר!

האחורה עוד מילא אפשר לסבול,

אבך הפרונט?! מזה הפנסים הלא פרופציונלים האלה ..

טוב אף פעם לא אהבתי את הסדרה 1.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

5 א"ג שלי.

גם אם BMW יקחו חתול דרוס, ידביקו לו סמל של מאוורר, וימכרו אותו במחיר של בית, עדיין יקנו את זה

לא שלך. של קלרקסון, בעת שהם בחנו את סדרה 1 לראשונה ב-2004.

ולעניין סדרה 3, חולק על דעתך, מהטעם הפשוט ששוק רכבי היוקרה מציע מחיר מחירון תיאורטי בלבד כנגד הנחות כבדות ואופציות איבזור משתנות. לפיכך, המגמה כיום דווקא מנוגדת לנאמנות מותגית - ולקוחות בסגמנט הזה עושים שופינג מגוון. סביר להניח ש-IS לא תהיה אופציה מועדפת ללקוח סדרה 3 ותיק(וחבל, זו מכונית מוצלחת שקרובה ברוחה ל-3), אך A4 דווקא כן.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לפי דעתי בהשוואה לדגם שיש היום, זה שיפור עצום במראה החיצוני הדגם הנוכחי חסר פרופורציות ונראה לא טוב .

יפי הנפש האציליים, אנחנו לא מעוניינים לשמוע את דעתכם המתייפיפת.

גם ככה אתם דוחפים אותה בכל מקום .

תודה וערב טוב. 

פורסם

גם זה שלא ניתן להשיג סדרה 1 גיר רגיל זה בושה לטעמי  

ניתן, וגם עם שתי דלתות, 177,000 ש"ח ושלושה חודשי המתנה להזמנה מיוחדת.

*גילוי נאות, אני מאוהב בסדרה 1 הנוכחית, נכנסתי לאולם התצוגה כדי לפנטז קצת וקיבלתי את הנתון הזה שם.

אופנוען

פורסם

את הפרונט דווקא אהבתי, נראה צעיר ומרשים.

על הגב אני לא רוצה לדבר בכלל. מה זה, פולספגן או ב.מ.וו?

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

• תוכן חדש...