Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 14 שנה עם הסיוויק (הפרידה ממנה תקבל כבוד בנפרד) ואחרי חיפושים והתלבטויות רבות בנוגע למחליפה ולתקציב שאעמיד לנושא, החלטתי לרכוש מאזדה 3 במבצע של באדג'ט (2008 אקטיב ב-57,900 יד ראשונה מהשכרה עם ק"מ שנעים בסביבות ה100,000).

ביום שישי שעבר הגענו למרכז המכירה בקריית שדה התעופה והתקבלנו מיד אצל נציג המכירות - אלון לוי.

הוא הציג בפנינו את כל פרטי המבצע כולל שימת דגש על החסרונות של הרכב (שבעטיין המחיר נמוך כ"כ - ז"א הק"מ הגבוה והעבר "הבעייתי"- דהיינו רכב השכרה).

מאחר ו"באתי מוכן" וידעתי שאני מוכן לחיות עם החסרונות תמורת האפשרות לנהוג ברכב יפני עם מערכות בטיחות בנות ארבע, עברנו לחיפוש הכלה הספציפית.

אלון הציג בפנינו כעשרה רכבים מהמלאי של החברה כולל תדפיס ההסטוריה שלהם כולל רישומים מהחזרת הרכב (זה מדהים עד איזו רמה. אני מחזיק בידי מסמך שרשום בו בין השאר: "XX/XX/XX הרכב הוחזר עם תקר בגלגל ימני קדמי. הלקוח טוען שלא שם לב. חיוב הלקוח לפי חשבונית תיקון...).

אחרי שעברנו על כמה רכבים, וראינו פיזית אחד מהם שחנה באותו מגרש בחרתי ברכב שחנה בירושלים והיה נראה לי הכי אטרקטיבי. פתחתי הזמנה (חתמתי על שובר ויזה בסך 3500 ש') והבטיחו לי להביא את הרכב ביום ראשון.

ביום ראשון התקשרו שהרכב הגיע ונסענו לראות אותו ולסכם עסקה. הגענו בבוקר, עוד לפני אלון. כשהוא הגיע אמר שבעצמו לא הספיק לראות את הרכב ויצאנו לראות אותו יחד. מבחוץ הרכב נראה מצוין. כשהתקרבנו ופתחנו אותו "חשכו עיני". במושב הקדמי היתה כוויה מסגריה, הסמל על ההגה היה מקולף,הדש מאובק,ובמושב האחורי כתם לבן חשוד.

(כן, אני יודע שלרוב האוכלוסיה הבוגרת זה לא היה שיקול. אני מופרע. מודה:oops: )

אלון ראה שאני מאוכזב וקרא לי להכנס למשרד. "לא קרה כלום, נביא לך מחר רכב אחר, בוא נשב לחפש". מצאתי עוד רכב אטרקטיבי והחלטתי לנסוע לראות אותו בעצמי ע"מ לא לבזבז יום נוסף. הרכב חנה בשאדוד והיה אטרקטיבי מאד. התקשרתי לאלון ש"ינעל" אותו במערכת עבורי במקום הרכב ה"בלוי" ונסעתי הביתה.

למחרת בבוקר הגעתי לבצע בדיקה. הייתי בטוח שיוצמד לי נהג (כמו שאני מכיר מטריידאינים אחרים) וניסע למכון הבדיקה הקרוב.

להפתעתי, כשהגעתי חיכו לי שובר ויזה "בלאנק" לחתימה (כמו בהשכרה בחו"ל) ,אישור יציאה מהמתחם ומפתחות הרכב. "תחזיר אותו עד הערב" ביקש אלון. "יש כמעט טנק מלא, סע לבדוק מה שאתה רוצה".

כבר בדרך לבדיקה,רציתי לחזור. ידעתי שחבל על הכסף. הרכב נוסע שקט, מחליף הילוכים בצורה חלקה, שמור מבפנים ומבחוץ כמו רכב בן חצי מגילו (והרי על הסטורית התאונות שלו כבר ידעתי מהתדפיס של באדג'ט-כמה מכות פח שתוקנו- ללא החלפת חלקים).

בכ"ז נסעתי כ-30 ק"מ (לכל כוון) למכון הבדיקה החביב עלי. 500 ש' ושעה לאחר מכן התוצאות-

כל העמודות מסומנות כ"תקין" למעט שלוש: בסעיף מנוע "יש לבדוק החלפת רצועת תזמון" (למי שלא יודע בM3 יש שרשרת...)

בסעף "תיקוני מרכב בעלי משמעות נמוכה" "מכות פח ותיקוני צבע בפגושים וכנפיים".

בסעיף "צמיגים וגלגלים" "רעידות יתר, יש לבצע איזון גלגלים" . "כוון פרונט" אני מקשה על הבוחן, "לא,איזון גלגלים דינמי" הוא משיב

(מעניין, אני לא הרגשתי כלום. כנראה אני רגיל לוויברציות של הסיוויק)

אבל בלי להתקטנן קצת אי אפשר. הרי ישראלים אנחנו.:lol:

האנטנה של הרדיו היתה מכופפת (כנראה מעובד רחיצה רשלן), לא היתה מצית ופח אשפה ברכב. "עוד משהו שמפריע לך?" שואל אלון. "לא" זה הכל.

"טוב, אז אני שולח אותה עכשיו לאיזון גלגלים, כשתחזור אני ארכיב לך אנטנה מצית ואביא לך פח חדש".

זהו. יש העברת בעלות,שני טיפולים חינם ואחריות לשנה או 15K ק"מ(במסגרת המבצע) והסטוריה מלאה של הרכב כולל טיפולים ותיקונים שבצעו.

גם השדרוג של הדייהו לגברת (בעתיד הרחוק :lol: ) וגם הרכב הבא שלי יהיו מבאדג'ט.

אז המלצה חמה על באדג'ט בכלל, ועל אלון לוי מסניף קרית שדה"ת בפרט.

(למרות שגם צחי מסניף אשדוד,שם ראיתי את הרכב,היה מאד שירותי ונחמד, הוא גם דאג להעביר את הרכב עוד באותו יום לשדה"ת למרות שאלון אמר שיתכן שרק למחרת יהיה נהג)

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

יופי של חווית קניה, תהנה מהרכב ושישרת אותך נאמנה.

מה עם קצת תמונות?

אני ממהר לקראת המוות במהירות של שישים דקות לשעה

פורסם

באמת יש נפילה במחירי המשומשות...

נשמע שעשית עסקה טובה מאד.

תתחדש וסע בזהירות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כיף לקרוא על חווית קנייה חיובית. רשמתי לעצמי בפנקס הקטן בראש- באדג'ט זה מקום ששווה לבדוק בו במהלך החיפושים אחרי המכונית הבאה.

תודה לך על הדיווח.

פורסם

תודה על הדיווח

מודל 2008 זה עדיין הדגם הישן נכון ?

באיזה סוג מימון השתמשת ?

מה הצמיגים המורכבים על הרכב ?

איזו מערכת שמע מסופקת עימו ?

האם היו צופרים כגון קודם או חיישני רוורס ?

האם ביצעת טרייד מולם ?

סהכ נשמע שירותי מאוד

תהנה אורן

פורסם

תודה לכל המברכים

תמונות? אולי יותר מאוחר.

תודה על הדיווח

מודל 2008 זה עדיין הדגם הישן נכון ? נכון מאד

באיזה סוג מימון השתמשת ? הון עצמי בלבד. בעקרון באדג'ט עובדים עם פמה

מה הצמיגים המורכבים על הרכב ? שלי נועלת רבעית ג'י טי דנדשה.

איזו מערכת שמע מסופקת עימו ? מערכת השמע המקורית והבסיסית של מאזדה. האמת,לקשיש כמוני זה מספק

האם היו צופרים כגון קודם או חיישני רוורס ? קודן היה ברכב וקיבלתי שני טיפולים חינם במוסך המרכזי בלבד. לא ניסיתי לבקש דברים פעוטים כאלו (ואני ממילא מעדיף להתקינם בעצמי) אבל אני מניח שבמיקוח קצר אפשר בהחלט יהיה לקבל

האם ביצעת טרייד מולם ? לא,ההונדה עדיין ליד הבית. אני מתקשה להפרד:-) נראה בהמשך

סהכ נשמע שירותי מאוד

תהנה אורן

תשובות בכחול

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...