Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לשדרג טיפה את הסאונד בפיקנטי למשהו עם קצת יותר באסים וצליל קצת יותר טוב.

כרגע הסאונד על הפנים.

יש לי אפשרות לשים בוסטון s45 בדשבורד - כדאי?

הם בערך 400₪.

אם לא, מה כן מומלץ לשים?

פורסם

מדובר בסט 4 נחמד.

טובים יותר עד גבול ה -500 שח יהיו :

TEMPO COX 4 Morel

100CA1 Focal

אם יש לך הגברה חיצונית ותקציב כפול מאוד מומלץ

ללכת על קומפוננט איכותי.

פורסם

אני שמעתי את המקסימו 4 אינצ' על מגבר קארדינל V15 ורדיו דיסק פיוניר פשוט

והתוצאה טובה מאוד יחסית למחיר ולגודל של הרמקולים.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

ה-100~ש"ח לפה או לשם לא מה שצריך להיחנק עבורו, ככה שגם ב550 או 600 זה קביל.

האם המורל טמפו במידת ה -4" מומלצים כפי שהם מקבלים פה שבחים רבים גם במידת ה6.5"?

האם הם ימלאו תפקידם בכבוד ללא הגברה (כפי שנוטים לציין זאת פה לא מעט עבור ה6.5")?

BMW_525_89, אינני מתכנן להוסיף הגברה ככה שאני מעדיף להסתכל על סטים שיפעלו טוב גם בלי

פורסם

סלח לי שאני מתעלק,

האם בדקת בוודאות שמה שקיים בדש זה 4"?

מה לגבי הדלתות האחוריות? אם יש שם מידה 5.25" או 6.5" אולי שווה לשדרג אותם דווקא ולא את הדש?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

NINJMNKY, כשהייתי אצל מתקין כדי לבצע התקנה לדיבורית כך נאמר לי. כשמסתכלים יותר לעומק על הרשת של הרמקול בדשבורד החור עצמו באמת מאוד קטן, סתם עשו שם שהפלסטיק מחורר כביכול אבל זה עיצוב נטו.

לגבי הדלת האחורית, לא התעמקתי לגמרי אבל נראה כמו 6.5", אבל בכל זאת זה מרגיש קצת לא טבעי שהסאונד יבוא רק מאחורה (הרי מי ישאיר את הקדמיים עובדים אם זה מה שמחובר מאחור..)

AUDIO KING, תודה רבה על המידע!

פורסם

פיספסת טיפה את הכוונה שלי, הרי בהנחה שיש שם 6.5 או אפילו 5.25 - לשדרג אותם לאיזה מורל פולס או מקסימו יתן לך מיד-באסים ש4" לא יצליחו לשחזר רק בגלל הגודל שלהם.

(בדומה למה שעושים אלו שמתקינים 6X9 מאחור כדי לפצות על חוסר בסאב)

כמובן שכל הטיעון שלי בטל אם קיה החליטו בנוגד לכל רציונאל לדחוף גם לשם 4"

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...