Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת הפוד עצמו נראה ממש טוב אבל הצורה שלו - לא ברור מה הקשר בין הפוד לדלת.

זה אמנם בעייתי כי לפי מה שאני קולט מדובר בפיג'ו 205 והדיפון שם ישר פלטה. כל מה שתוסיף עליו יראה מושתל אלא אם כן אתה בונה את כל הדיפון מחדש.

בכל מקרה - לעבודה ראשונה זה יצא ממש יפה ובאמת כל הכבוד.

לי מעולם לא היתה סבלנות לגימור, אולי ברכב הבא אני אעשה את רוב ההתקנה בעצמי - הפעם, אני אתן לעצמי זמן לעשות גימור - נראה מה יקרה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות :-D

ולגבי השאלות:

אפשר לדעת על פי מה החלטת על הזויות? שמעת איך הם ישמעו שתיהם באותה זוית?

איך שומעים אחרי ששמת אותם?

אז החלטתי פשוט להוסיף שם את הפוד כי זה המקום שלפי דעתי הכי נורמלי ברכב הזה להוסיף משהו כי הדיפון ממש בעייתי וגם במקום המקורי של הרמקול לא ניתן להוסיף כלום כי המרווח בין הדלת לדשבורד במצב סגור הוא 2 ס"מ, פשוט שמתי את זה שם כי יש שם את התא למטה וזה סוג של ממשיך אותו והוספתי את הזוית שתהיה קצת כלפי מעלה, ובאמת יש שיפור בסאונד כי הפוד זה בעצם תיבה בנפח של כ 1.5-2 ליטר ואטמתי אותה עם סקנד סקין וצמר פוליאסטר (כותנה סינטטית) והעיצוב זה פנטזיה :lol:.

אגב במקום המקורי של הרמקולים הוספתי מידים 3 אינץ' עם קבל 10 מיקרו פארד ואז יצא לי 3 WAY ובאמת שומעים אחלה :twisted:, זה עד שיהיה לי קרוס 3WAY.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

יצא ממש טוב לפעם ראשונה! סחטיין!

אני גם רציתי לבנות פוד אטום לAA קרבון שלי, אבל אחרי שכנועים של כמה חברי פורום, גם אני אפתח אותו לחלל הדלת. תפוקת הבאסים תהיה הרבה יותר טובה. 2 ליטר אטום זה כלום בשביל מידבאס 5.25-6.5 אינצ׳. אתה תרגיש שיפור משמעותי בנמוכים לדעתי.

אבל כמו שאמרתי בהתחלה, סחטיין על העבודה! אהבתי.

דיוויד

פורסם

אתה צריך נפח באזור ה5 ליטר לפחות בשביל לקבל את התוצאה מהמידבאסים האלה - או לבודד את הדלתות היטב ולפעור פתח בין הפוד לפנים הדלת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ערב טוב pashok.tr כצופה בתהליך שהעלית בשרשור אני יכול בהחלט להוריד את הכובע ולהגיד כל הכבוד

בגדול אני חושב שההתקדמות אצלך בסטאפ ברכב נעשית בצורה נכונה ובריאה

אתה פשוט לומד שלב שלב את האופציות של ההשתדרגות ומבצע זאת צעד אחר צעד

ועכשיו נכנסת גם לבניות של פודים כולל גימור וציפוי שפשוט נראה טוב מאוד

כל הכבוד ובהצלחה

הערת ביניים אני מסכים עם אדי (lanosforce) ואני חושב גם שצריך לפתוח פתח בין הפוד לבין הדלת

לסיכום כייף כייף כייף

דרור

פורסם

תודה לכולם על התגובות :-D

לגבי לפתוח פתח בין הפוד לדיפון אני אחשוב על פשוט לא בא לי בנתיים לחתוך את הדיפון ואת הפח של הדלת.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

אז תגדיל את הבניה לתיבה אמיתית - אתה מסרס את האלמנט ואולי אפילו פוגע בו.

Pioneer TS-X150

פורסם

בוא לא נגזים אדי, לא פוגע בו אבל ברור שהוא לא נשמע כמו שהוא יכול להישמע בנפח דלת או נפח יותר רציני.

כמו שאמרו מעליי, נראה טוב, אחלה עבודה, מה שאדי אמר לגבי הצורה והקשר שלה לדלת... ו... זהו! :-D

כל הכבוד פאשה.

דייויד יא ז'ופה!!! :lol:

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

למה להגזים? אתה תוקע אלמנט בגודל 6.5 אינטש עם יכולת מכובדת ביותר לתת באס בנפח אטום של בקבוק שתיה - לאן בדיוק אתה חושב שהאוויר יזוז שם?

נכון - חזרה ישירות לממברנה... מה אתה חושב שיקרה במידה ויהיה יותר מידי לחץ חוזר על גב הממברנה בזמן שהיא מנסה לנוע אחורה?

נזק מכאני בהחלט יתכן במצבים שכאלו.

או להעלות את נקודת החיתוך בכדי שהממברנה תזוז פחות ותדחף פחות אוויר או לפחות חלש יותר.

או להגדיל את נפח התיבה.

נכון לעכשיו מה שהוא עשה זה לשים את האלמנט בתוך שטח פנים קטן מידי מה שיכול להפיל עליו לחץ גדול מידי.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי לאיזה נקודת חיתוך אפשר להזיז כדי שזה יהיה יותר טוב?

פורסם

קודם כל תנסה לראות אם יש לך בעיה בכלל - בהתחלה תעבוד זהיר ועדין עם הגיין והווליום ותראה אם מתישהו הממברנות מתחילות להפליץ או לחרחר - במידה וכן וזה קורה בווליום לא סביר במיוחד (כלומר עדיין נמוך) - אתה יודע שבהחלט הנפח הזה מהווה בעיה.

אני לא הייתי יורד בתנאים כאלה מתחת ל80 הרץ בסלופ 12 רק בכדי להיות לגמרי על הצד הבטוח.

אם אתה כבר צריך להעלות ל100 הרץ אז בוודאי ובוודאי שהנפח הזה קטן מידי אבל אני לא אתפלא אם אתה תיאלץ לטפס ל100 הרץ או אפילו 120 הרץ.

תבדוק את הנושא וכמו שאמרתי תהיה עדין בהתחלה

אני הייתי מתחיל מנקודת חיתוך של 120 ואם הכל בסדר - לאט לאט הייתי מגלה עד כמה ניתן לרדת בבטחה כשכל פעם נקודת ההתחלה היא מעוצמה נמוכה.

Pioneer TS-X150

פורסם

תגיד הרי אצלי הקומפוננט מוגבר פאסיבית, בHU יש קרוסאובר דיגיטלי (גבוהה,בינוני,נמוך) כשאני חותך את הקומפוננט זה הרי משפיע על כול הסט וזה לא פוגע בו?

• תוכן חדש...