Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכי טוב בלי מגן ;-) שים אולי מדבקה למסך וזהו.

כל המגנים האלה מעצבנים, מגושמים ולא נוחים.

גם ככה האייפון מכשיר לא קטן, ועם כל המגנים האלה הוא

נראה כמו לבנת חבלה.

לי האייפון הקודם נפל עשרות פעמים ולא קרה לו כלום,

והאייפון הנוכחי גם נפל לא מעט וגם לא קרה לו כלום.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נירו, תגובה שקיבלתי מהמוכר ששאלתי אם הקפסול ריבל מקורי(זה שבמחיר 9.99 דולר) היא שהוא אינו מקורי אבל באיכות טובה

האמת לא חשבתי על זה שאולי מדובר בזיוף, יש לי חבר עם כזה מקורי שנרכש ב180 ש"ח בארץ, אני יבדוק אם יש הבדלים.

פורסם
מצטרף להמלצה על SwitchEasy CapsuleRebel.

אסף התותח המליץ לי עליו ובאמת שהמגן מאוד מיוחד לדעתי, משתלב ממש יפה על האייפון, ובמיוחד מתאים לאזור שאני נמצא בו.

אני נמצא בדרום במקום מלא אבק, ה3G שלי לא שרד פה, כל האבק נכנס בין המגן לאייפון ושרט אותו בצורה מפחידה.

שהבאתי את האייפון 4 ידעתי שאני צריך משהו יותר איכותי, קניתי את המגן הזה, ולא נכנס גרגיר בין המגן לאייפון, פעם בשבוע אני פותח אותו ומנקה את האזור של המצלמה, חוץ מזה הוא מושלם.

המחיר גם ממש משתלם, אל תחשוב על לקנות בארץ (150 שקל הכי זול שמצאתי דרך חנות), 10 דולר באייבי!, תחשוב ב35 שקל אתה מקבל מגן 2 חלקים + 2 מגני מסך + עוד כמה דברים שמאוד עוזרים.

* תחסוך לעצמך ואל תקנה את הלבן, זה מה שאני רכשתי ואחרי יומיים כל החלק הפנימי התלכלך והפך ללבן דהוי ומגעיל.

הזמנתי עוד 2 מאייבי, שחור וכחול - נעשה שילוב יפה 8)

20pcs-free-shipping-switcheasy-capsule-rebel-skin-case-for-iphone-4-5-colors-are-available-with.jpg

יש לי בדיוק את אותו המגן, מומלץ מאוד. הפקקים מאוד שימושיים בעיקר אם לפעמים אתה הולך לים.

המחיר הוא כ 150 ש"ח או קצת פחות אם אתה מזמין מהאתר הרשמי. ב10$ סביר להניח שתקנה מזויף.

פורסם

המלצה שלי:

פאנל אחורי לבן (כ35 שח מEBAY)

באמפר לבן שחור מקורי של אפל (כ20 שח מ EBAY)

וזאת התוצאה:

b1cb820c901f355447ae978b9c33379d.jpg

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

Tech21 נראה מאוד מרשים, D3O הוא חומר שאני מעריץ כבר שנים. נראה לי שמצאתי את החברה של המגן.

עכשיו מה לגבי דגם? יש להם iBand, שרק מקיף את שולי המכשיר. אני מניח שבשילוב מגן שקוף של Zagg או משהו דומה אני מקבל מינימום גודל והגנה לא רעה בכלל, אבל במחיר גבוה.

מה לגבי דגמי ה-Mesh (מפחיד אותי קצת שהוא יהיה שואב אבק) או ה-Gel (האמת נראה לא רע)? האם יש להם יתרון על פני ה-Band, או שגודלם הפיזי רב משמעותית? עשויים בדיוק מאותו חומר?

ושוב שאלה, איפה אני יכול לראות ולמשש קצת מגינים? נכנסתי לסלקום היום, ראיתי Otterbox, מרגיש לי מגושם ומופרך מדי. רוצה גם אלגנטיות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

כן גם אני הזמנתי מקורי ועלה לי משהו כמו 15.

ולגבי הקפסולרבל, לא הזמנתי מאיביי ב10 דולר כי ידעתי שזה זיוף וחבל על הכסף.

ויש הבדלים בחומרים ובאיכות.

פורסם
המלצתי בעבר ואמשיך להמליץ :

ifrogz treadz

האייפון הוא מכשיר מעוצב וכל מ"מ של מיגון עושה לו עוול. אבל אם כבר מיגון, אז שיהיה איכותי ושתאהב את העיצוב, ואם אתה בפורום הזה אז אני מניח שהעיצוב הזה יכול להתאים.

לגבי המיגון - אחד המגינים, אם לא ה ....

שכחת להראות איזה מזעזע המכשיר נראה מקדימה עם המגן הזה.

רציתי לרכוש כזה ורק בגלל המראה הקדמי ירדתי מזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
המלצה שלי:

פאנל אחורי לבן (כ35 שח מEBAY)

באמפר לבן שחור מקורי של אפל (כ20 שח מ EBAY)

וזאת התוצאה:

אפשר קישור לשני המוצרים האלה בבקשה?

• תוכן חדש...