Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרכב כרגע יש שני תסמינים: 1. הרכב בזמן נסיעה נכנס ל"מצב חירום" הטורים נתקעים על 1500 ודוושת הגז לא מגיבה. הבעיה הזו לפי הבנתי קשורה לנפילת לחץ במשאבת סולר, יש קצת בועות וצריך להחליף את הצנרת מהמיכל לפילטר.

התסמין השני הוא קצר מעצבן, כאשר מאותתים, מדליקים אורות או לוחצים על הבלמים הרכב משתגע, כאשר מדליקים אורות הדוושה של הגז לא מגיבה ואז צריך ללחוץ ביחד על הגז והברקס והגז משתחרר עד שהוא נעלם שוב בפתאומיות, כאשר מאותתים הגז מגיב לסירוגין, כלומר עולה ויורד וחוזר חלילה במקום לעלות טורים בצורה ליניארית. כאשר לא דולקים אורות חזית ולא מאותתים - אין בעיות למעט סעיף 1 שיכול להיות קשור כי המשאבת דלק אלקטרונית.

אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי איך להתחיל לחפש את הבעיה ואיפה לחפור בצמה כי חשמל זה הצד הממש חלש שלי ברכב.

פורסם

תודה רפי, הכל יושב טוב, הקצר/זליגה יוצר בעיות רק כשאני משתמש במעגלים של האורות ושל הפלגי חימום - גילית שלפעמים הם מקבלים פלוס קבוע כתוצאה מהקצר. כמו שאני רואה אני לא הולך לפתוח שם צמה ומישהו לפני גם "השתעשע" שם בתיבת פיוזים בתא מנוע.

תתחבר למחשב .רצוי במוסך רנו ניסאן .

ומה זה יתן חוץ מכך שאקבל קריאות שגויות מכל החיישני מנוע?

פורסם

הארקות צריך גם לבדוק חשמלית ולא רק את המגע הפיזי שלהם בבדיקה ידנית.

נראה שאתה זקוק כאן למישהוא מקצועי ושמכיר את מכוניות רנו ויודע לחפש ולאתר תקלות.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...