Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי - חדשה כאן וחייבת להתייעץ...

כיום יש לי סיאט איביזה 2002 עם 75 כוח סוס 1600 סמ"ק - ידנית. רכב חזק וזריז בטירוף וככה אני אוהבת את הרכבים שלי - לא גדולים במיוחד ומהירים...

אני מעוניינת להחליף את הרכב למשהו לא אירופאי.... ולצערי גם לא ידני (ילדים, יו נו...)

מה יכול להיות מומלץ - ולא איזה עגלה נחמדה?

יש לציין שרוב הדרך שלי בימינו זה עליות לא פשוטות באיזור הצפון.

אשמח לעזרתכם...

פורסם

לא ציינת את התקציב. הונדה סיויק 1800 הצ'בק 5 דלתות יכולה להתאים. הרכב חזק עם 140 סוסים.

אומנם רכבים אירופאיים, אבל טובים:

אפשרויות נוספות זה גולף V5 למשל סוחב טוב - היה לי רכב כזה, אז אני אומר מניסיון. קחי בחשבון שגיר רגיש - יש לבדוק בשבע עיניים.

אפשרויות נוספות גולף טורבו דיזל - מושך מעולה בעליות, חסכוני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה.

התקציב קצת יותר נמוך מזה.... :oops:

גולף טורבו דיזל זה אחד החלומות שלי אבל המימון אליו.... וגם המוסכים שלו שוחטים אותנו (כבעלי פלקסוואגן - סיאט לשעבר ובהווה...) בגלל זה מחפשים עכשיו את היפניות או הלא אירופאיות....

האם יש , לדוג', רכב בסדר גודל של היאריס - גטס וכאלה אבל חזק ומהיר ולא 1300 סמ"ק?

פורסם

יאריס עולה בערך 40Kש"ח, במחיר הזה אפשר לקנות גולף טורבו דיזל שנת 2002. הדיזלים של פולקסווגן אמינים ומחזיקים מעל חצי מיליון קילומטר.

גטס 1300 נחשב מאוד לא חסכוני, קיים דגם עם מנוע 1600 - מניח הוא גם לא חסכוני.

עדיין לא ציינת את התקציב. אין מבחר גדול של הצ'בקים יפנים בארץ. יש מיצובישי קולט - רכב זול יחסית, לרוב קרוע על ידי צעירים.

אם סדאן זה אופצייה, הייתי שוקל מיצובישי לנסר. היא יחסית לא יקרה, אמינה וגם לא הכי חסכונית, אבל 113 כוחות סוס ב1600.

לדעתי, אם את רוצה לחסוך בעלווית אחזקה, כדאי לקחת גיר ידני. לא כל כך הבנתי איך קשורים הילדים לסוג גיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טויוטה קורולה ראנקס,רכב זריז,חסכוני בדלק ופרקטי.

מנועי ה1.2TSI בשילוב DSG אשר יושבים באיביזה\פולו\פאביה מקנים זריזות וחסכוניות.

הכל שאלה של תקציב כמובן.

אנא צייני ופרטי כמה נפשות ייסעו ברכב,האם ישנם עגלות שצריכות מקום,כמות נסיעה,בין עירוני או עירוני בעיקר,תקציב וכו'..

• תוכן חדש...