Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 107 - האם המזגן טוב ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

אני מתכונן לרכוש את הרכב מהסוכנות.

רציתי לדעת אם יש לי סיבה לדאוג ממשהו שלא מספרים לי .

האם המזגן שלו חזק (כי היה לי רכב מהשכרה (שעשה 1400 קמ) והמזגן שלו לא היה משהו .

אודה לעזרתכם הדוחופה אני הולך לרכוש אותו מחר !

תודה אורי

פורסם

אם יש לך משהו לדאוג לגבי דברים שלא מספרים לך? איך נדע? גם לנו לא מספרים...

וברצינות, לדאוג לגבי מה? זה רכב חדש עם אחריות, מן הסתם ללא תאונות וללא כלום - ממה יש לך לדאוג? רק לבחור צבע.

בכל אופן אני עם ה-C1 שזה רכב זהה לחלוטין והמזגן מעולה (גם כשהינו 4 אנשים ברכב ביום חם)

פורסם

המזגן בC1 (כלומר ה107) מצוין, תחשוב גם שחלל הפנים של הרכב קטן מאוד ולכן לא צריך הרבה כוח להגיע למצב שנעים בתוך הרכב.

המזגן לא נופל ממזגנים אחרים במכוניות שישבתי בתוכן.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

היי אורי,

כתבו המון בפורום על הנושא - מה שהוביל אותי לקנות את ה107, שאמורה להגיע אלי ב-1 ביולי.

אחרי נסיעה עליו של יומיים (השכרתי את האוטו לפני שהחלטתי לרכוש) אני יכול להגיד על הרכב רק טוב.

הנה מה שכתבתי אז:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2941650

ממליץ לך גם להשכיר את הרכב ולבדוק. שווה לך להשקיע 130 שקל ליום השכרה בשביל להחליט על הרכישה המשמעותית הזאת.

מקווה שזה עוזר

אוהד

סובארו ג'אסטי 93', 2000-2010, יהי זיכרה ברוך

פורסם
היי אורי,

כתבו המון בפורום על הנושא - מה שהוביל אותי לקנות את ה107, שאמורה להגיע אלי ב-1 ביולי.

אחרי נסיעה עליו של יומיים (השכרתי את האוטו לפני שהחלטתי לרכוש) אני יכול להגיד על הרכב רק טוב.

הנה מה שכתבתי אז:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2941650

ממליץ לך גם להשכיר את הרכב ולבדוק. שווה לך להשקיע 130 שקל ליום השכרה בשביל להחליט על הרכישה המשמעותית הזאת.

מקווה שזה עוזר

אוהד

מאיזו חברה שכרת אותה ב-130?

אין צורך בחתימה....

פורסם

אני השכרתי בסאנקאר ועלה לי יותר כי רציתי עוד נהג.

אלדן זולים יותר אבל הם לא יכולים להתחייב לך על הרכב אלא אם כן אתה שואל בבוקר של ההשכרה.

סאנקאר היחידים שהסכימו לשריין לי יום לפני.

סובארו ג'אסטי 93', 2000-2010, יהי זיכרה ברוך

פורסם
אני השכרתי בסאנקאר ועלה לי יותר כי רציתי עוד נהג.

אלדן זולים יותר אבל הם לא יכולים להתחייב לך על הרכב אלא אם כן אתה שואל בבוקר של ההשכרה.

סאנקאר היחידים שהסכימו לשריין לי יום לפני.

ידוע לך לכמה הם מוגבלים מבחינת ק"מ ליום?

אין צורך בחתימה....

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

המזגן באוטו בעייתי שעומדים או זזים לאט בפקק.המדחס מפסיק לעבוד בהילוך סרק ואז מקבלים מאוור במקום מזגן.

בנסיעה רצופה המזגן מצליח לקרר את הרכב ומורגש היטב.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם

לדעתי המזגן בסדר גמור,ברמה 2 הוא למשל יותר חזק מאשר רמה 2 בפנדה,כניראה בגלל שיותר אוויר מוזרם לפתחים עקב שוני במפתח המרכזי,בפקקים גם לא שמתי לב שמתחיל להיות חם ברכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עד כה (4 חודשים עם האוטו) המזגן בסדר גמור.

לא קרה שנזקקתי להפעיל יותר מרמה 2 של עצמת המיזוג. לרוב על 1.

לא שמתי לב למשהו מיוחד בפקקים. אצלי עובד סבבה.

גילוי נאות: לא יודע מה יהיה באוגוסט ולא בדקתי עומס בעליות לרושליים.

• תוכן חדש...