Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בשבוע שעבר פגע ברכבי אוטובוס של חברה ציבורית ידועה וגדולה.

הדבר קרה בצומת בה שני נתיבים לפנייה שמאלה - אני נסעתי בנתיב השמאלי ומימיני האוטובוס,

תוך כדי הפנייה נכנס בי האוטובוס(כנראה לקח זווית לא נכונה בפנייה)גרר אותי מספר מטרים עימו וכמעט והעלה אותי לאי תנועה שמשמאל.

לרכב פגיעה רצינית בדלתות צד שמאל ובחלק הקדמי השמאלי של הרכב.

שמאי מטעם חברת הביטוח העריך את הנזק לרכב 64% ואמר שמדובר בטוטאלוס.

מחברת הביטוח אמרו לי שאני צריכה לדבר עם חברת האוטובוסים ולבקש הודאה בכך שהנהג אכן נכנס בי ורק לאחר שאקבל אותה הם יתנו את הרכב לשמאי למכירה כחלקים - לדבריהם,אקבל את הכסף עבור מה שיצליחו למכור ואת היתר (ההפרש מגובה המחירון)אקבל רק אם חברת האוטובוסים תסכים לשלם.

חשוב לי לציין שאני אם לתינוק קטן וגרה בישוב שאין ממנו כמעט דרכי יציאה כך שאם הם לוקחים לי את הרכב אין לי איך להתנייד(הם לא מוכנים לתת לי רכב חלופי כי אין לי ביטוח מקיף אלא רק חובה וצד ג')

האם זה תקין?יש משהו שאני יכולה לעשות בנידון?

תודה מראש

פורסם
שלום רב,

בשבוע שעבר פגע ברכבי אוטובוס של חברה ציבורית ידועה וגדולה.

הדבר קרה בצומת בה שני נתיבים לפנייה שמאלה - אני נסעתי בנתיב השמאלי ומימיני האוטובוס,

תוך כדי הפנייה נכנס בי האוטובוס(כנראה לקח זווית לא נכונה בפנייה)גרר אותי מספר מטרים עימו וכמעט והעלה אותי לאי תנועה שמשמאל.

לרכב פגיעה רצינית בדלתות צד שמאל ובחלק הקדמי השמאלי של הרכב.

שמאי מטעם חברת הביטוח העריך את הנזק לרכב 64% ואמר שמדובר בטוטאלוס.

מחברת הביטוח אמרו לי שאני צריכה לדבר עם חברת האוטובוסים ולבקש הודאה בכך שהנהג אכן נכנס בי ורק לאחר שאקבל אותה הם יתנו את הרכב לשמאי למכירה כחלקים - לדבריהם,אקבל את הכסף עבור מה שיצליחו למכור ואת היתר (ההפרש מגובה המחירון)אקבל רק אם חברת האוטובוסים תסכים לשלם.

חשוב לי לציין שאני אם לתינוק קטן וגרה בישוב שאין ממנו כמעט דרכי יציאה כך שאם הם לוקחים לי את הרכב אין לי איך להתנייד(הם לא מוכנים לתת לי רכב חלופי כי אין לי ביטוח מקיף אלא רק חובה וצד ג')

האם זה תקין?יש משהו שאני יכולה לעשות בנידון?

תודה מראש

לא מסתדר לי שתי השורות בכחול.

לא מן הנמנע שנהג האוטובוס יטען כי את היא זאת שנכנסת למסלול שלו.

עדים לתאונה??

צפי לכך שייתכן ותצטרכי לתבוע את הנהג וחברת האוטובוס כדי לקבל את כספך.

מי חברת הביטוח שלך ?? יכולים הם לפחות לנסות לעזור בדיבור עם חברת האוטובוסים / חברת הביטוח שלה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...