Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי ל 50,000 בשנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש רכב משפחתי, אפשר יד שניה. נוסעים כ 50,000 בשנה, חלק גדול מזה בהרי ירושלים. מעט בעיר.

יש לנו טויוטה קטורולה רובוטית שקנינו ב 62,000. נוסעת 1:12-1:14. פעם אחת "איבדה" ההילוכים, כנראה בגלל חום.מאד מרוצים ממנה.

בעבר היה לנו אופל דיזל, אבל אנחנו מעדיפים את השקט של מנוע הבנזין.

מה כדאי לנו?

פורסם

כדאי לכם רכב דיזל ורצוי גם ידני.

לא רשמתם את תקציב הקניה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מנועי דיזל מודרניים שקטים למדי, למשל ג'טה 1.6TDI.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מנועי ה-TSI של פולקסווגן/סיאט/סקודה ובמיוחד מנוע ה-1.2 יתנו צריכת דלק קרובה לזאת של מנוע דיזל, עם החיים השקטים של מנוע בנזין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

50 אלף קילומטר בשנה? כמעט כמוני כשעבדתי על סמיטריילר,

אני באמת יכול להמליץ לכם על הTDI של פלסוואגן, ולא רק!

הייתי הולך על רכב בנזין, אבל עוצמתי, סובארו B4 תעשה את העבודה, למרות שהצריכה שלה לא כ"כ מרשימה,

אבל בעליות היא לא תתאמץ, יש לה מערכת 4X4 שעומס ההינע של משקל הרכב בעליה מתחלק לארבעת הגלגלים

ולא לשניים, אני הייתי הולך על כיוון של רכבים עם 4X4 לכביש, אבל לא רק, הייתי מתמקד מצד אחד בסקודה/פולסוואגן,

(לתשומת לבכם: סקודה היא חביבת הגנבים כמו שהייתה בתקופתה הסובארו DL) ומצד שני הייתי מתמקד ביפאניות

מנהלים עם מערכת הינע כפולה לכביש, ושוב! הB4 די מרשימה, נהגתי על אחת כזאת עם מנוע בוקסר 3,000 סמ"ק

לכם יספיק לדעתי המנוע 2000, אין תקלות מיוחדות, השקט מובטח, מחירון 62,000 לגיר ידני, לאוטומאט זה 65,000

למרות שאפשר להשיג בפחות ע"פ הנתונים, הרכב מצוייד ב136 כוחות סוס בריאים, הוא יאכל את העליות של

ירושלים כמו כלום, יש לי חיבה גדולה אליו כרכב, וגם בעתיד יהיה קל למכור אותו, יש לו שוק טוב בארצינו הקטנטונת,

מגיע בגירסאות סטיישן וסדאן, - שהסדאן היא בפירוש נפוצה בארץ

legacy_2005_2.5gt_sedan_1.jpg

בהצלחה, - מקווה שעזרתי

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

סובארו B4 מכונית טובה אבל עם קילומטראז' כזה הוצאות הדלק שלה יהיו גבוהות מאוד מאוד.

רכב דיזל ידני או אולי רכב מוסב לגז (אם אפשרי מבחינת פריסת תחנות הגז באזורכם) הם האופציה הנכונה ביותר לדעתי. כמו שכבר כתבו, בדיזלים חדשים כמעט ואין רעש ורעידות אז זה לא צריך להפריע לכם. יש רנו מגאן ופלואנס עם מנועי דיזל, מאוד חסכוניות שיכולות להתאים לכם.

פורסם

בעליות היא לא תתאמץ, יש לה מערכת 4X4 שעומס ההינע של משקל הרכב בעליה מתחלק לארבעת הגלגלים

ולא לשניים, אני הייתי הולך על כיוון של רכבים עם 4X4 לכביש

4X4 זה יותר משקל, יותר בזבוז אנרגייה ויותר דלק. לא בטוח שזה מה שרוצים אנשים שנוסעים כ"כ הרבה קילומטר בשנה.

B4 ללא ספק רכב טוב (עם מנוע 3000 ו/או גיר ידני מעולה), אפילו אני שקלתי כזאת כאשר החלפתי את היוקון שלי (מי כמוך יודע ששום פרייבט לא יכול להחליף את היוקון :-(, גם טורבו כפול זה חצי נחמה כי הגודל כן קובע ובזה ליוקון אין מתחרים - נו טוב, חוץ מסברבן :D), רק רוב ידניות היו ממורה נהיגה והאוטומט עם חלוקה לא שווה בין הצירים: 90% על גלגלים קדמיים ו-10% על אחוריים (כלומר רכב הנעה קדמית כל הזמן חוץ ממקרים שהוא מחליק).

בעיר צריכת הדלק של רכב הזה גבוהה במיוחד לקטגורייה.

פותח השרשור לא ציין תקציב, אבל אם בנזין זה חובה, רכב טוב מאוד ואמין זה הונדה אקורד. הרכב נעים מאוד לנסיעה וגם מנוע 2000 עושה את העבודה כמו שצריך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לדעתי במונח "שקט" לא בהכרח מתכוונים להפך מ"רעש" אלא לעובדה שמנוע הדיזל דרש תיקונים וטיפולים רבים.

אם זה המצב אוקטביה או ג'טה TDI תהיינו בחירה מצויינת שכן מנועי הדיזל של פוקסווגן ידועים בטיבם (הטוב) בטח לעומת אופל.

רנו פלואנס? לא הייתי רוצה להיות שפן הנסיונות שלהם...

ישנה אופציה נוספת והיא טויוטה פריוס או הונדה סיוויק הברידית שתיהן חסכוניות מאד וקיימות גם כיד שניה במחירים סבירים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
כדאי לכם רכב דיזל ורצוי גם ידני.

לא רשמתם את תקציב הקניה.

אנחנו נמכור את הטויוטה ונוסיף כ 20,000. כלומר סביב 80,000 ש"ח.

עדין יש לנו אופל דיזל 2003 ידני שנוסע נהדר. רק הצטרכנו להחליף לו קלץ' ועלה המון , אחרי הנחות שילמנו 9,000.

אשמח לשמוע הלצות מעשיות.

אמש

פורסם
4X4 זה יותר משקל, יותר בזבוז אנרגייה ויותר דלק. לא בטוח שזה מה שרוצים אנשים שנוסעים כ"כ הרבה קילומטר בשנה.

B4 ללא ספק רכב טוב (עם מנוע 3000 ו/או גיר ידני מעולה), אפילו אני שקלתי כזאת כאשר החלפתי את היוקון שלי (מי כמוך יודע ששום פרייבט לא יכול להחליף את היוקון :-(, גם טורבו כפול זה חצי נחמה כי הגודל כן קובע ובזה ליוקון אין מתחרים - נו טוב, חוץ מסברבן :D), רק רוב ידניות היו ממורה נהיגה והאוטומט עם חלוקה לא שווה בין הצירים: 90% על גלגלים קדמיים ו-10% על אחוריים (כלומר רכב הנעה קדמית כל הזמן חוץ ממקרים שהוא מחליק).

בעיר צריכת הדלק של רכב הזה גבוהה במיוחד לקטגורייה.

פותח השרשור לא ציין תקציב, אבל אם בנזין זה חובה, רכב טוב מאוד ואמין זה הונדה אקורד. הרכב נעים מאוד לנסיעה וגם מנוע 2000 עושה את העבודה כמו שצריך.

מדברים על 85,000-75,000

תודה אמש

פורסם

שתי בעיות שאני רואה:

1) אני מבין שלטויוטה קילומטראז' גבוה - אם זה המצב ספק אם תוכל לקבל עליה 60000 ש"ח כאשר חברות הליסינג מוכרות מכוניות זנות עם קילומטראז' נמוך יותר במחיר זהה או נמוך ועוד נותנים אחריות.

2) אני מציע לך לחשוב שוב על התקציב - כי בתקציב הנוכחי כמעט ולא תתקדם.

במצבך אני חושב שהייתי מוסיף קצת כסף לתקציב ולקוח סיוויק היברידית שנת 2008.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...