Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

יש כמה אפליקציות שהורדתי, חלקם משחקים, חלקם תוכנות שאחרי יומיים שלושה נמחקות מעצמן ואחרי התקנה מחדש עוד פעם נמחקות אחרי כמה ימים. העניין הוא שכל המידע שנשמר שאפליקציה נמחק ואי אפשר לשחזר אותו וזה מעצבן.

יש למישהו כיוון?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

למה לאיטונס לעשות לי דבר כזה, מה עשיתי לו?:cry:

וברצינות, האם יש אפשרות כזו? ואם כן איך מונעים ממנו?

הרי בכל חיבור הוא מבצע סינכרון וגיבוי.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לי הייתה אותה הבעיה.

אחרי שביטלת את האפרות של הסינכרון האוטומטי כמו שהסבירו למעלה.

דבר ראשון, כשאתה מחבר את הטלפון למחשב, ב ITUNES מצד שמאל מופיע שורה עם השם של הטלפון שלך לאחר החיבור.

לחץ עליה עם הכפתור הימני של העכבר ותבחר שם שיחזור הגדרות או משהו בסגנון(שורה אחרונה). זה יחזיר לך את ההגדרות המקורית, בהן כל פעם שאתה מחבר את הטלפון, האייטיונס מקפיץ חלון שמזהיר אותך שהוא הולך למחוק את התוכנות האלו(בד"כ אלה התכנים הפרוצים של האינסטולוס).

אחר כך, כל פעם שאתה מתחבר עם האייפון למחשב, תלחץ על אותה השורה של הטלפון עם הכפתור הימני ותעשה transfer purchases, לפני שאתה עושה דברים, ככה הוא יסנכרן את כל הדברים שהורדת לאייפון ישירות עם ה ITUNES.

פורסם

אוי לא , רק שרב פקד גובס לא יעלה עליי:? . קצת לא נחמד לי שאתה קורא לי גנב.:evil: רוב תודות לעוזרים, אני אבצע את ביטול האפשאות הסנכרון ומקווה שזה יעזור.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...