Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. ברשותי סיאט איביזה 2007 מנוע 1.4 דגם קופה.

לאחרונה הופיעה לי הנורה הכתומה (בדוק מנוע) ומיד ניגשתי למוסכניק שטיפל ברכב.

הוא טוען שהוא עשה בדיקה וראה שאין בעיה במנוע עצמו אלא באחד מחמשת החיישנים המרכזיים ברכב (חיישן זיהום אויר, חיישן דלק ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע.)

על אף החיישן התקול מיהרתי ולא יכולתי להפקיד את הרכב באותו רגע בעקבות סידורים דחופים הרי שהמוסכניק טען שאפשר לנסוע כרגיל וכי אין בעיה ממשית אך לא להזניח את התקלה ולחזור לתקנה.

בהמשך לנסיעה, תדלקתי את הרכב ונראה שמד הדלק מזייף נורא.כיוון שבעקבות התדלוק המחוג רק ירד ובדיעבד כל ה150 קילומטרים שנסעתי ברכב הוא לא התנדנד אפילו.

יכול להיות שיש קשר בין נורת "בדוק מנוע" למד הדלק התקול?

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם

אכן חובר וממצאי הבדיקה הראו שאחד מחמשת החיישנים שאני לא זוכר את תפקידם כרגע, תקולים.

השאלה שלי אם יכול להיות שזיוף של מד הדלק קשור בדלקת הנורה "check engine"?

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

• תוכן חדש...