Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
HOLY SPLATTERING CHEESECAKES

ברצינות?

לקחת לבדיקה לפחות?

זה דיזל... (לא קיים דיזל שנסע פחות מ-30K ק"מ בשנה בשנתונים אלה).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הבעיה, זה קילומטרז' דיי סביר לדיזל מ2001.

גם במכוניות שנוסעות מעט יש בלאי בגלל עמידה ממושכת כך שעניין הק"מ לא באמת מראה על מצב המכאני של הרכב, אלא רק אנדיקציה לכמה השתמשו בו, לא איך התשמשו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אבל תסכים איתי שכשנוסעים הבלאי יותר גבוהה מאשר להשאיר אותה בחניה.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כמובן שעדיף רכב מטופל שנסע מעט ק"מ מרכב מטופל שנסע הרבה, אבל לפעמים ק"מ נמוך נובע מהזנחה של הרכב בגלל אי שימוש בו.

אני יעדיף רכב שעשה 300K ק"מ אבל שטופל כמו שצריך בזמן עם חלפים טובים, מאשר רכב מאותה שנה עם 100K אבל שעמד שנתיים באיזה חורשה מאחורי הבית.

אם לרכב מעט ק"מ והוא גם מטופל בזמן, אז מה טוב! רק שקשה למצוא כאלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

אני נהג חדש/צעיר ואני מחפש רכב שיספק אותי עד שיהיה לי סכום יותר גדול

משהו יכול להמליץ לי על רכב

מה שחשוב שהוא יגיע לכינרת מתל אביב בלי שהוא ימות בדרך

פורסם

הייתי ממליץ לחסוך עוד כמה אלפים ותוכל לקבל רכב משמעותית עדיף.

רכבים במחירים הללו בד"כ מבלים יותר במוסך מאשר בכביש, קשה למצוא רכבים מטופלים ושמורים ברמת מחיר הזאת. מה גם שברובם דרוש יישור קו שגם מצריך כסף זמין.

פורסם

זה נכון מה שאמרו,אבל אם בכול זאת,חפש פיגגו 205,פיאט אונו,סוזוקי סוויפט,שרייד ויונדאי אקסנט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עלות החזקה של רכב תמיד תגיד ל 1000-1500 ש"ח בחודש. איך שלא תסובב את זה.

עדיף להמתין עם הרכישה ולחסוך קצת ע"י כך שכל חודש תשים בצד 1000 ש"ח כאילו יש לך רכב...

רכב מתקבל על הדעת ב 4000 ש"ח קשה למצוא. אבל אפשרי. צריך להתרשם פיסית מהאוטו וכדאי לך להצטייד בחבר שמבין. בסכומים האלו בדיקה אינה כדאית.

אולי אתה יכול לבקש ממוסכניק שיעיף מבט ברכב בתשלום סמלי.

לך על רכב שלא עבר הרבה ידיים ובעיקר שהיד האחרונה החזיקה אותו הרבה זמן. אם נשארו איתו אז יש סיכוי ששירת אותם בסדר.

פורסם

יש לי ידע ברכבים, אני לומד מכונאות רכב.

מצאתי כמה רכבים אבל הם היו יותר מידי מוזרים.

מחיר:

3,000 ₪למחיר מחירון לחץ

יד 1

ק"מ: 180,000

מפרט טכני: למפרט טכני לחץ

צבע הרכב: לבן

מזגן: יש

בעלות נוכחית: פרטית

מוכן להחלפה: לא

מבחני דרכים: לצפייה במבחני דרכים לחץ

תוספות: מצבר חדש. אין טסט ולכן מוכר במחיר כזה. הרכב לא בשימוש כשלוש חודשים.

פורסם

רכבים שלא בשימוש, הייתי נמנע (כאלה בלי טסט), זה יכול להעיד בדיעבד על רכב שלא תוחזק כמו שצריך.

כשאתה רואה רכב חשוד תדלג, יש רכבים בתקציב נמוך כמו זבל ואתה צריך למצוא אחת שתוחזקה כמו שצריך, טסט כמה שיותר ארוך ויד וקילומטראז' כמה שיותר נמוכים.

כמובן אני לא מדבר על יד ראשונה 10000 ק"מ מטופלת במורשה, אבל צריך להתקרב למשוואה הזאת באיזושהי צורה, ככה אני עשיתי לפני רכישת הרכב.

כשהתחלתי לעבוד והיה לי סכום מזערי התחלתי לחפש טרנטות מתפרקות -העיקר שיהיה לי רכב אמרתי.

כשהבנתי באמת מה העלות תחזוקה וכיו"ב של רכב, שילשתי את הסכום ורק אז רכשתי, אני גם ממליץ לך לחכות ולהכפיל בערך את הסכום שלך, וכמובן להשאיר עוד 5 אלף לביטוח של נהג חדש, ואז לעבוד עוד כדי שיהיה כסף בצד לטסטים,בלת"מים ,טיפולים.

הבעיה ברכבים ישנים מאוד זה שגם אם תמצא איזה לאונה מאיזה זקן ששמר עליה ונראית ממש טוב יכול להיות שאתה תיפול איתה, כי בשנים האלה הרבה חלקים יכולים להחזיר את נשמתם לבורא, או שבתור צעיר תלחץ קצת יותר על הגז והרכב יתפרק(מכיר כמה כאלה), לכן מאוד בעייתי לרכוש בתקציב הזה רכב, ומסוכן בעיקר

Miata ND2

• תוכן חדש...