Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמעט בכל הפרמטרים האלפיין יותר טובים מהאודיסון למעט הדבר הכי חשוב כשמביטים על כל התמונה - נתון הTHD טוב יותר באודיסון.

בפועל - זה כל כך זניח שבעצם אי אפשר לייחס לזה משמעות.

זה גם מה שנכתב שם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמעט בכל הפרמטרים האלפיין יותר טובים מהאודיסון למעט הדבר הכי חשוב כשמביטים על כל התמונה - נתון הTHD טוב יותר באודיסון.

בפועל - זה כל כך זניח שבעצם אי אפשר לייחס לזה משמעות.

זה גם מה שנכתב שם.

אדי,

לדעתי יש כמה פרמטרים חשובים והם:

1. הדבר החשוב ביותר זה Frequency Response , כאשר H800 יותר ליניארי ויותר יציב הטווח עליון (לא מהותי)

2. LEVEL DB ולכן הנתון הזה מסביר את THD של H800

3. THD לטובת BITONE , לא מהותי בכלל כי מדובר ביעות שאף לאפס (יותר נכון לנתח את הגרך למטה)

לגבי כניסה אנלוגיט אין בכלל מה לדבר...

שאלה מה עם פרקטיות שלו מול אחרים?

בעיות וכו...?

פורסם

מה זה משנה אם THD הוא 0.0028,0.0068 או 0.0079 היות ואנחנו עובדים עם מגברים של 0.02-0.1 THD בזמן אמת?

ברכב זה ממש לא משנה, אולי ברכבי תחרויות SQ.

השווה אמתית תגיע עוד כמה ימים כשינסו לכוון במה. עם 701 זה עלול לקחת 8 חודש,עם BIT1 חצי שנה ועם 800......

סבלנות.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם
מה זה משנה אם THD הוא 0.0028,0.0068 או 0.0079 היות ואנחנו עובדים עם מגברים של 0.02-0.1 THD בזמן אמת?

ברכב זה ממש לא משנה, אולי ברכבי תחרויות SQ.

השווה אמתית תגיע עוד כמה ימים כשינסו לכוון במה. עם 701 זה עלול לקחת 8 חודש,עם BIT1 חצי שנה ועם 800......

סבלנות.

לא יודע למה יבגני אבל לפעמים יש לי הרגשה שאני מתכתב עם ציפור אדומה וכועסת כשאני קורא הודעות שלך :-D

ROV91205-Red-Angry-Bird-Plush.jpg

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא יודע איפה יש שם ציפורים כועסות כל מה שראיתי זה צי@##...

:shock:

Pioneer TS-X150

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אז כל אלו שאחזירו/שרפו את היחידות שלהם משרתים אינטרסים זרים? יש לך מזל אם יחידה תקינה (כרגע). אל תפתח פה לשטן...

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם
אז כל אלו שאחזירו/שרפו את היחידות שלהם משרתים אינטרסים זרים?

כנראה שכן

יש לך מזל אם יחידה תקינה (כרגע).

לא רק לי, יש עוד כמה חברים שקנו יחידות ללא שום תקלה או בעיה...

• תוכן חדש...