Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אופיר (DJGUTZ), אני לא רואה את אלפיין נופלת על אותה השטות פעמיים אני בטוח שהמנגנון עבר מקצה שיפורים נרחב במיוחד שיש מתחרה יחסית זול ומאוד איכותי כמו הMS8 וכמו הרוקפורד שיושק בחודשים הקרובים.

מה שכן לJBL/HARMAN יש ידע עצום בעל מה שקשור בRC, רק שני דברים מעצבנים:

- חוסר היכולת לכוון TC אחרי הAUTO-TUNING.

- חוסר בכניסה דיגיטלית\אופטית.

אאל"ט לJBL יש שני מיקרופונים (באוזניות) לעומת מיקרופון אחד לאלפיין, נשמע כמו חיסרון אבל שוב מדובר ביצרן מכובד שיודע מה הוא עושה.

הרוקפורד אמור להיות הכלאה טובה בין השניים ובמחיר אטרקטיבי., ימים יגידו.

אליקו, לא יפה להשוויץ!

השאלה למה לא מפרסמים במה בדיוק הוא שונה?

לעת עתה הוא לא נראה שונה יותר מדי מהדגמים הקודמים שלהם וחבל - מקווה שהביקורות יעידו אחרת..

לגבי הדברים המעצבנים שציינת :

1.אין שום יכולת לכוון T/A אחרי הכיוון האוטומטי , כי בתכל'ס אין שום צורך. ואם אתה צריך משהו קצת שונה אז הכל טמון בסט הראשון של הsweepים - הם אלה שקובעים את הT/A , ה3 הבאים מבצעים אקוליזיציה

אישית גם אני הייתי שמח אם היה אפשר שהמכשיר "יזיז" את הבמה אבל כנראה ( וככה אני מאמין ) שאי אפשר סתם לשנות T/A כי הוא משפיע על המון דברים מסביב ( פאזות , עוצמות , פיקים , דיפים וכו' )

אז בעצם אתה מבטל את האפקט של המכשיר אם אתה מחרבש לו את הכיוון בתאכלס..

2.הסבירו כבר בעבר למה אין שום צורך בזה ( תסתכל באשכול שפרסמתי על הms8 בהתחלה , הבאתי שם את ההסבר של אנדי לעניין ) - בעיקר בעיות תאימות , ושום תועלת ממשית.

ולמען האמת? אני מסכים לגמרי - אין לי שום רעש לוואי , ושום דבר כמובן לא ישתנה אם אני אעבור לאופטי.

בקיצור מעניין לראות מה יהיה בתחום

אני מחכה לביקורת אמיתית של bikinpunk במיוחד כי הוא הראשון שעשה ביקורת גם לms-8 ויוכל לעמוד על ההבדלים ביניהם

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא לא - תביטו בבאסקט - תביטו במגנט - יש דמיון רב

אבל זה נכון שגם באמת הרוקפורד מאוד דומים ולמען האמת אני חושב שראיתי ביקורת רמקולים בCARAUDIOMAG על סט חדש של PPI שבהחלט נראה עוד יותר דומה לסט הזה ולרוקפורד שהועלה כאן.

מעניין אם יש מכנה משותף לעיצובים האלה, מפעל משותף

אני לא אתפלא בכלל אם זה יהיה נכון.

יוסי, יש דברים שאסור לי לעשות, להעיר את אשתי למשל אחרי שהיא הולכת לישון ב21:00 בלילה :-D

וואי וואי איזה טרור אם היא מתעוררת :?

כי אני פולני, אבל היא ממש לא... :-P

רק שה-PPI עולים 300 דולר והרוקפורד שעוד לא יצאו לשוק מקבלים באתר של רוקפורד

תג מחיר של 1799 דולר יחי ההבדל הקטן.

גם MTX יצאו עם סידרת ההייאנד TXC עם מבנה פאאס פלאג' דומה

לא זוכה לביקורות טובות אומנם.

פורסם

יוסי, יש דברים שאסור לי לעשות, להעיר את אשתי למשל אחרי שהיא הולכת לישון ב21:00 בלילה :-D

וואי וואי איזה טרור אם היא מתעוררת :?

כי אני פולני, אבל היא ממש לא... :-P

תהפוך פאזה, זה לא בפורום הזה 8)

לגבי דמיון. אול גם זה מזכיר לך HAT

http://www.seas.no/index.php?option=com_content&task=view&id=69&Itemid=93

:-D

פורסם

לא, זה מזכיר לי פיטמה :-D

אבל אולי גם זה לא לפורום הזה... :-P

HAT לא משתמשים בגומיות על המגנטים של הרמקולים עד כמה שזכור לי והסראונד שלהם הפוכים בכדי לחסוך מקום בהתקנה.

הדבר היחידי שמשותף כאן נראה כמו הפייז פלאג.

אפרופו גם לSW300I שלי יש גומיית הגנה על המגנט, מת על SEAS

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
השאלה למה לא מפרסמים במה בדיוק הוא שונה?

לעת עתה הוא לא נראה שונה יותר מדי מהדגמים הקודמים שלהם וחבל - מקווה שהביקורות יעידו אחרת..

לגבי הדברים המעצבנים שציינת :

1....

אז בעצם אתה מבטל את האפקט של המכשיר אם אתה מחרבש לו את הכיוון בתאכלס..

2.... - אין לי שום רעש לוואי , ושום דבר כמובן לא ישתנה אם אני אעבור לאופטי.

בקיצור

לגבי סעיף 1 הגיוני לחלוטין, מסכים, למרות שקצת שינויים יכולים להועיל אבל אני שמדובר בשיקול כלכלי נטו, JBL לא מעוניינים למכור מכשירי "זונה" , אחד קונה וכולם יכוונו איתו את המערכת כרפרנס עם פרוססורים אחרים.

לגבי סעיף 2, ממש לא חשבתי לכיוון הנ"ל, אלא יותר כמו רוקפורד שאתה יכול לחבר לדוגמא לכניסה אחת את האייפד, לשניה נגד COWON כלשהוא ,את הפלא נBT ואת הHU המקורי בHI LEVEL, הכוונה הייתה לגמישות בלבד.

דרך אגב ,עברתי על השרשור שלך, ממש צלבו את המכשיר, והיום הוא סוג של פלא. :idea:

פורסם

600$ זה מחיר מעולה (יותר זול ב100$ מהמחיר בארה"ב) וגם היחידת שליטה זולה ב100$,

ודרך אגב נדמה לי שלא חייבים את היחידת שליטה אם יש לך לפטופ,

הבעיה עם המכשיר שכרגע מדובר בחתול בשק ,אף אחד לא שיחק ושמע את הכיוון האוט' שלו.

מחכים לביקורות רציניות.

פורסם

נכון, לא חייבים יחידת שליטה, מספיק לפטופ או מחשב (CARPC)

מה שכן, ברור שנמתין לביקורות וחוות דעת של מומחים, למרות ששאלפיין יצרן מעולה אבל הפתעה כמו של AUDISON מלמדת אותנו אחרת.... :-D

פורסם

כן אני חושב שזו לא הפעם הראשונה ששמעתי דיבורים על זה אבל אם אני לא טועה - דווקא מדובר על משהו פשוט יותר ומנוון יותר שמיועד לקהל יעד עם פחות "מצלצלים" בכיסים...

ואני חושב שכבר ראיתי את האבטיפוס.

אבל אני לא זוכר כרגע באופן ברור אם זה נכון או לא.

וברח לי המספר שהם הצמידו לביט הזה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
סלח לי על הבורות אבל על איזו הפתעה אתה מדבר חיובית או שלילית?

שלילית, באופן עקרוני הBIT1 מכשיר מעולה ומאוד גמיש אבל סבל ממחלות ילדות קשות (רעשי רקע בלתי מוסברים) ולקח זמן רב עד העדכון תוכנה שפתר את התקלה, לעומתו לJBL MS-8 לא היה עדיין עדכון בודד או תקלה (מהותית) ידועה כלשהיא!!!

פורסם
סלח לי על הבורות אבל על איזו הפתעה אתה מדבר חיובית או שלילית?

לאחר עדכון אין שום בעיה עם מכשיר BITONE, גירסה חדשה פיתרה כל הבעיות. בעיה היתה במכשירים ישנים, כאשר לא עברו עדכון גרסה.

בסה"כ מכשיר יותר ממעולה...

עדכון לגבי מכשיר של H800: בארץ מכשיר אמור לעלות לא פחות מ-1200$ רק פרוססיור עצמו ללא יחידת שליטה. (לפי שקלול המקצועי).

אז אל תצפו שמחיר שלו בארץ יהיה קרוב ל-700$ כמו בארה"ב...

פורסם

המגמה נעה על מעבר מעיבוד בכרטיס קול לעיבוד חיצוני לגמרי, ואני אכן מסכים אם העניין.

לאור הגבלות בתוכנה נתקל בהם לפעמים, אומנם האפשרויות בלתי נדלות בכוונים אך זה לא מפצה על עניין התוכנה.

אפשרות מאוד מעניינת היא מארז כולל מסך עם לוח PICO או NANO במתאם 2 DIN בעלות מינימלית הכולל יציאת SPDIF במחיר לא יקר בעליל.

כל ההמרה תתבצעה במעבד, השאלה היא האיכות של ה SPDIF, JITTER וכו'...

מי יכול להבהיר את העניין?

• תוכן חדש...