Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נצפה היום בקניון איילון

האמת היא שיש כאן עבירה מסויימת על החוק.

לאחר שעברתי הבוקר (ותודה לגוגל) על פסקי דין שונים בנוגע לשימוש בשמות בכל מיני מקרים הגעתי למסקנה (כמובן שהדעה שלי לא קובעת לא מחייבת ואפילו חובבנית וזו רק דעתי האישית יש להדגיש) שהשימוש בשם מועדון החמש הוא בהחלט פסול אינו חוקי ועילה לתביעה משפטית. אני בטוח בדבר אחד שהשימוש בשם הזה הוא ממש לא מקרי והמשורר ידע למה הוא מתכוון.

מציע או ממליץ להנהלת מועדון החמש לשקול תביעה משפטית להסרת הפרסום ושימוש בשם המועדון ללא רשות (אלא אם כן ניתנה רשות ).

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

האמת היא שזה הוכחה למודעות או פופולריות של המועדון.

ובמחשבה שניה...יחצן מקצועי מן הסתם היה ממליץ לעשות מזה על מנת לגרוף כותרות כותרות.

אני הייתי לוקח את זה כמחמאה

ארינ

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפחות לא עשו את זה בכרזת מבצעים של אוטו דיפו:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם זה לא טוב?? :evil:

מבצע של מועדון החמש, למכירת מוצרים הדרושים לשיפוץ רכב אספנות. :idea::shock:

מדפסת - שיהיה איך להדפיס/לסרוק חומר כתוב בשביל להוציא תעודת פיב"א....

קלסרים - שיהיה היכן לתייק את כל זה....

מצלמה - בשביל לתעד את השיפוץ והנסיעות אחרי....

כסא אורטופדי - שיהיה על מה לשבת ליד המחשב אחרי כאבי הגב מהשיפוץ....

עכבר בלוטוס - לאלה שכבר לא יכולים לשבת, אלא רק לשכב ולהקליד שטויות כאלה במחשב הנייד....:wink::lol:

נו שויין. אריוס תמיד צודק.8)

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
תוציאו מהנהלת המועדון מכתב מנומס ותבקשו להסיר הכתוב המתייחס למועדון,בכל מקרה זה תמיד טוב לפני "עליהום"

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...