Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי לאנטיס 2003 שעד כה לא צרך שמן או מים. באמצע נסיעה בכביש 1 לכיוון ת"א - כבה המנוע כתוצאה מכך שאזלו המים ללא התראה מוקדמת תוך כדי נסיעה. ראוי לציין שלא נדלקה נורה ולא עלה החום במד בלוח השעונים. לאחר אבחון המכונאי של חברת הגרירה + המוסכניק שלי במוסך - נשרף המנוע וצריך שיפוץ כולל ולא מספיק שיפוץ ראש. הציעה לי העבודה ב- 5500ש + מע"מ. נראה לי מוגזם אך הציע לי אחריות לשנה על השיפוץ + העבודה. לי נראה מוגזם. יש הצעות זולות יותר. היתכן שהלך רק הראש והמוסך מנצל את בורותי לעשות על חשבוני קופה. תודה מראש.

פורסם

גם לי קרה בדיוק אותו דבר (ראדיטור שהתפורר באמצע נסיעה ולא נדלקה נורה) עם לאנטיס 2001 לפני כ 3 שנים, אבל למרבה המזל שילמתי רק כ 4K תמורת ראש מנוע (כולל הכל ובמזומן:wink:).

ממה שהבנתי עדיף לשפץ את המנוע שלך כי אתה יודע את ההיסטוריה שלו בזמן שלמנוע מפירוק או מיבוא אין אינפורמציה אמינה כך שאפילו אינך יודע מה הנסועה שלו. מצד שני, קשה היום לבצע שיפוץ טוב אצל בעל מקצוע מיכוון שנישארו מעט מאוד בעלי מקצוע איכותיים ואמינים.

פורסם

מצטרף להמלצה לבצע אוברול מלא למנוע במידה ואכן זה הנזק שניגרם ולא לגעת במנועים מפירוק שלעולם אינך יודע מה הם עברו. אם תרצה יש לי מישהו שמתעסק באוברולים למנועים אלו בעלות של סביב ה-4500 ש"ח כולל חלקים, עבודה ,מע"מ ואחריות כמובן.

אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי במידה ואתה מעוניין.

:)
פורסם

אל תיכנס לאוברול, המנוע הנ"ל מאוד נפוץ בעולם. תמצא מנוע מיבוא.

ברכב הקודם של אמא שלי, מאזדה לאנטיס שנת 2001 מנוע 1800, ב100,000 ק"מ הלך מנוע בגלל בוצה בקארטר שמן.

(והרכב היה מטופל כל חייו במוסך מורשה של מאזדה), לאחר "דו שיח" עם מחלקת השרות של מאזדה, הגענו להסכמה כי הם

ירכיבו מנוע מיבוא (יבוא דרך דלק מוטורס).

כאשר המנוע על חשבוננו וההרכבה והאחריות לשנה על חשבונם. סה"כ יצא 4500 ש"ח כולל מע"מ.

הרכב לאחר מכן נסע עוד 85,000 ק"מ ללא שום בעיות, לאחר מכן הושבת על ידי אחי הקטן, אך המנוע נשאר תקין לחלוטין ולפי מה

שהבנתי מהשמאי הוא ממשיך לעבוד במאזדה אחרת.

אגב את המנוע הישן הפכנו למעמד לאקוריום. (מלימון יצא לימונדה)

לגבי יבואן מנועים, אני ממליץ על ישראל יפן.

09072010(002).jpg

09072010(001).jpg

09072010(003).jpg

09072010.jpg

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...