Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני עומד לפני רכישה של רנו קליאו 2008. הבדיקה יצאה בסדר גמור, מלבד ״מעיכה בכנף ימנית אחורית״, תחת ליקויים בעלי משמעות נמוכה. האם זה באמת בעל משמעות נמוכה? מדובר בפח חיצוני בלבד ללא קשר לשלדה?

תודה..

פורסם

מעיכה בכנף זאת בהחלט משמעות נמוכה.

תגיד, לפני שהכנסת את הרכב לבדיקה, לא שמת לב על המעיכה?

בקושי רואים אותה ?

אם המעיכה כזאת שבקושי רואים אותה, אין לזה משמעות מעבר למיקוח על מחיר התיקון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זאת אומרת שלא החליפו כנף , רק תיקנו את המקורית (מילוי+צבע).

כפי שאמרתי, אין לזה משמעות. לדעתי גם אין ירידת ערך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא בטוח שלא הוחלפה, אני כרגע לא בבית אז הניסוח המדויק לא מולי. אם היא הוחלפה, בהנחה שאין שום פגיעה בקורה (ואין), אז זה משמעותי?

פורסם

באופן עקרוני היו אמורים לציין החלפה של כנף אחורית בדוח הבדיקה. באופן מעשי, נראה לי שאתה מחפש סיבות לדאגה :wink:

לקחת את הרכב למכון בדיקה שאתה בחרת? אתה שילמת על הבדיקה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...