Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לסכין שף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי - קיבלתי.

יותר מזה, אני לא יודע להגיד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא עושים בעיות עם סכינים במכס.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם כבר במלאכת מחשבת עסקינן, והלינק שנתן falou החלט מציג עבודות אומנות.

בחור ישראלי שמייצר סכיני שף מקצועיות מפלדה פחמנית בארץ "אולדסקול". עיין ערך פטיש, כבשן, סדן והרבה נחישות.

http://www.tcblades.com/japanese_kitchen_knives

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

הסכינים היפניות המסורתיות דורשות שמירה ותחזוקה נגד כתמי חלודה, בגלל הפלדה הפחמנית.

זה למכורים בלבד.

פורסם

עשיתם לי חשק לסכין, אפילו שניים.

אני צריך סכין שף וסכין שיתאים לפילוט דגים...

הבנתי שאפשר להזמין מebay כל מיני דברים יפים.

עריכה:

חיפוש קצר ב EBAY העלה חנות ישראלית שמוכרת סכינים:

http://stores.ebay.com/S-Kitchen-gadgets/_i.html?_fsub=1938663013

פורסם

דיון על סכינים - פתאום כולם התעוררו...

נראה לי שאני אצטרך את עזרתכם, כיוון שבער אנוכי. למה צריך סכין אחת ב250/500 ו1,000 ש"ח???

פלדה פחמימנית??

שטול?

כולכם פה שפים או שזה לשימוש ביתי ו"כל בית בישראל צריך סכין ARCHOS" בתוספת השחזה דו שנתית?

Mazda 2 2013

פורסם

למה אנחנו צריכים אוטו מעבר ל1000 סמ"ק אוטומט?

כי זה תחביב , והאמת במטבח זה חוסך זמן , זה נוח וזה יותר בטיחותי (כשאתה יודע להשתמש בסכין - לכן סדנת חיתוך - זה הנהיגה המתקדמת של סכינים :) )

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תשובה פשוטה: סכין טובה היא לכל החיים.

לכל החיים, זאת אומרת, עד שלא יהיה לך כוח להחזיק בה.

50, 60, 70 שנה, ואפילו יותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
נראה לי שאני אצטרך את עזרתכם, כיוון שבער אנוכי. למה צריך סכין אחת ב250/500 ו1,000 ש"ח???

פלדה פחמימנית??

שטול?

גם סתם לחתוך סלט זה יותר כיף בסכין טובה. לפעמים אני מתעצל לשלוף את היפנית, מתחיל עם איזו מזדמנת... ותמיד מפסיק באמצע, ושולף אתה היפנית.

כמו שכתבו, סכין טובה זה לכל החיים, כך שזו השקעה חד פעמית.

לגבי "צריך", לא "צריך". זה פינוק.

פורסם

למען האמת, אף פעם לא אהבתי את הסכינים של גלובל, אולי למעט הסנטוקו. הנוכחית שלי היא כרגע צווילינג 8" מסדרת TWIN CUISINE. אומנם טיפה כבדה, אבל אני ממש ממש מרוצה מהאיזון שלה. המתמודדת הייתה הקאי. אומנם לא SHUN, אבל קאי ומה שקבע לבסוף הוא המחיר כי ההבדל לא הצדיק את הקאי. אישית? לכל סכין שף הייתי קונה גם טורנה, סכין ירקות קטנה של 4-5" ושטול (גם פשוט) הם לטעמי מאסט לעבודה נוחה לכל טבח חובב (ומקצועי)

אני ממליץ מאוד על לובלינסקי ולו מהסיבה שלא ממהרים לדחוף לך כלום, ואם תבקש יתנו להחזיק כל סכין בחנות לפי קטגוריית מחיר וצרכים אישיים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
תשובה פשוטה: סכין טובה היא לכל החיים.

לכל החיים, זאת אומרת, עד שלא יהיה לך כוח להחזיק בה.

50, 60, 70 שנה, ואפילו יותר.

מסכים בהחלט. יש לי סט סכינים של סולינגן שהיו של סבתא שלי עליה השלום שלדעתי הוא יותר מבוגר ממני ובנוסף שני סכיני גלובל (GF33 ומהדורה מיוחדת לרגל 20 שנה).

האמת היא שהסולינגן מנוצלות יותר בשימוש יום יומי ולעומת זאת הגלובל רק כשיש עבודה 'מאסיבית' :wink:

Untitled-1.jpg

• תוכן חדש...