Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב ב17K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי שמכרתי את הרכב שלי אני רוצה להתקדם בשנתון ולרכב קצת יותר מתקדם.

התקציב הוא סופי ואחרי מתיחה, חיפשתי עד עכשיו סיוויק שנת 97-8 אבל קשה למצוא שמורות וגם אם כן יש עליהם עוד השקעה שאני לא מוכן לקחת עכשיו.

בעיקרון הדרישות שלי הם:

רכב אמין, זול להחזקה, צריכת דלק נמוכה, 4-5 דלתות ושיסחוב קצת (אחרי כמה נסיעות מבחן בסיוויק קצת קשה לעבור לעגלה)

הגיר לא כל כך משנה אבל יש עדיפות לאוטומט, אם אפשר שיראה טוב לא מפריע לי :)

ירדתי מפיאט פונטו ספייס, סוזוקי בלנו ופיג'ו 206.

הצעות נוספות יתקבלו בברכה.

פורסם

הייתי ממליץ לך לבדוק יפניות כמו ניסאן אלמרה 99 אוטו', טיוטה קורולה 96-98 ..

ואם אתה רוצה רכב ספורטיבי ראית מזדה MX3 ביד 2 ב-18000 (גמיש) והיא נראת דיי טוב וגם היא דיי נדירה ..

8)
פורסם

איפה נכנס פה החסכוני בצריכת הדלק? מעדיף בשנתונים בסביבות 2000 והקורולה נראית מיושנת מידי לטעמי.

ולא צריך רכב ספורטיבי/מראה ספורטיבי, העיקר שיראה כמו מכונית ולא כמו גרוטאה/מיושן ושיהיה קצת כוח לא משהו מטורף צריך שיסחב בעיקרון

פורסם
למה בעצם לא 206 (ידנית) או פונטו ספייס ELX?

יפות, סוחבות, שנתונים מתקדמים יותר, חסכוניות בדלק.

מחזק את הציטוט מעליי! אוטו שלא חסר לא כח.. אם אני לא טועה בבין עירוני עושה משהו כמו 1-15 ?

פורסם
מחזק את הציטוט מעליי! אוטו שלא חסר לא כח.. אם אני לא טועה בבין עירוני עושה משהו כמו 1-15 ?

בפיאט בלאי מואץ וירידת ערך?

והפיג'ו גם פחות או יותר אותו סיפור וקשה למצוא ידנית.

בעיקרון המשפחה שלי בודקת לי רכבים כי הם מבינים יותר ממני והם אומרים שעדיף לא להתקרב לפיאט, אני גם רציתי את הרכב הזה בהתחלה וראיתי פה בפורום הרבה המלצות עליו... כדאי לראות אותו בכל זאת?

פורסם

ירידת ערך?

אתה מדבר על רכב של 17 אלף שקל, אתה יודע? לאן בדיוק יש לרדת?

בנוגע לבלאי מואץ, זו פונקציה ישירה של טיפול ע"י הבעלים. רכב מטופל לא יעשה לך בעיות, רכב מוזנח כן.

-בנושא, אני חייב לציין שהאירופאיות למיניהן בד"כ רגישות יותר להזנחה מאחותיהן מהמזרח.

ובנוגע לפיג'ו אתה צודק, קשה למצוא ידנית, אבל שווה לחפש. (קח בחשבון שתחזוקה לפיג'ו יקרה יותר מלפיאט)

עוד אופציות- רנו קליאו B, פורד פיאסטה (למרות שהפיאסטה קטנה יותר, וה-ר-ב-ה פחות נוחה מהאירופאיות)

דבר ראשון, אני ממליץ שתמצא איפה לעשות סיבוב קטן על הפונטו או ה 206, תראה מה העמדה שלך בקשר ל "סוחב", הרבה אנשים נבהלים מה 60 כ"ס בדגמים הפשוטים יותר של הפונטו, ואחרי נסיעה פתאום משנים את דעתם.

אחרי זה תראה לאיזה כיוון אתה זורם, מבחינת עיצוב/כוח דרוש וכו'.

אם אתה רואה שלמשהו יש מליון ורבע המלצות בפורום, גם מותיקי הפורום/בעלי מקצוע, כנראה שזה רכב טוב.

פורסם

שמע.. אתה גם לא חייב למצות את כל הסכום יש לי כרגע פיג'ו 106 1400ידני עם 75 כ"ס שמע היא זריזה וכח בהחלט לא חסר לה

ועוד ישאר לך כסף למערכת אחר כך.. הידנית ממש חסכונית בדלק

• תוכן חדש...