Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כמה ימים קיבלתי דוח על כך שנסעתי בנתיב של תחבורה ציבורית. אני לא אכנס לפרטים אבל בגדול רציתי לפנות ימינה ולכן נכנסתי לנתיב הציבורי. ואז ראיתי שזה בעצם מפרץ של אוטובוסים והפניה נמצאת בהמשך (דרך המכבים בראשך"צ למי שמכיר). אחרי זה לא יכלתי לחזור לנתיב שמאלי יותר בגלל שיש גדר שמפרידה בין הנתיבים.

בכל מקרה זאת פעם ראשונה שאני מקבל דוח ולכן אני רוצה לשלוח בקשה להמיר את הדוח לאזהרה.

השאלה שלי היא לאיפה בדיוק אני צריך לשלוח את הבקשה? אני גר בראשון לציון.

תודה רבה,

פורסם

אתה עומד בקרטריונים לקבלת אזהרה?

(וותק נהיגה ועבר "נקי").

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
עבר נקי כן, אם ותקן זה 5 שנים אז עדיין לא...

אני בספק (וסליחה שאני לא אופטימית), אבל ברגע שאתה לא עומד בקרטריונים, אין סיבה שיתיחסו לבקשה.

מצד שני אתה תמיד יכל לנסות ולהגיש בקשה.

עצה להבא כדי שלא תטעה, תסתכל על הסימונים על הכביש.

כל עוד הסימונים הם בצבע צהוב הנתיב הוא לחבורה ציבורית בלבד.

ברגע שעם החצים מופיע לך חץ בצבע לבן, מותר להכנס לנתיב, לדוגמא לצורך פניה.

המרחק הוא בדרך כלל כ 50 מטר מהצומת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מפנ"א- מחלקת פניות נהגים.

*9666

ת.ד 120 פתח תקווה מיקוד 49100

ל'

פורסם

הוותק הנדרש הוא עשר שנים ו 5 שנים אחרונות בלי כל עבירה.

לשיקולך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...