Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצלמת הרמזור מצלמת שתי תמונות כדי להוכיח תנועה.

מבחינת החוק היא עברה עבירה. היא עמדה בנתיב שלו היה אדום ונכנסה ממנו לצומת. העובדה שלאחר מכן היא השתלבה לנתיב נסיעה אחר לא משנה את ביצוע הכניסה באדום לפני כן.

לא בטוח שמפענח התמונה יתחשב בכך, לא בטוח ששופט יקבל זאת כטיעון לזיכוי ולא בטוח שלא יבחר להרשיע בעיברות אחרות עם או בלי זיכוי מעבירת האדום.

פורסם

אני גם ירושלמי, ואני מכיר את הצומת שעליה את מדברת, רק לא הבנתי מאיזה כיוון הגעת.

האם הגעת מכיוון גבעת מרדכי, ואז הגעת לצומת ששמאלה זה לקניון וישר זה לרמת שרת, ושמה המשכת ישר,

או

האם נסעת על בגין, ובצומת שבדיוק מתחת לגשר הולילנד, שישר זה לקניון ושמאלה זה לכיוון גבעת מרדכי, והמשכת ישר לכיוון הקניון.

בכל מקרה, למיטב זכרוני, בשתי הצמתים אין בכלל מצלמת רמזור, אלא רק למי שמגיע מכיוון רמת שרת לממשיך ישר לגבעת מרדכי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אם זה בסוף בגין צפון כמו שתיארת (מתחת לגשר של חולילנד:-D ) אז אין שמה מצלמת רמזור בדוק.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

צלמתי תמונה של צומת לדוגמא.

המצלמה מוצבת בצד ימין של הכביש, מצלמת את הרכבים שנוסעים לאותו הכיוון, ואינה יכולה לצלם את הרכבים שמגיעים מולה.

ל'

מצלמה.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מצלמה מצלמת את התנועה שנמצאת בכיוונה.

ולא את התנועה שמגיעה ממול.

ל'

יש מצלמות רמזור שמצלמות לשני הכיוונים!

פעם הייתי קופץ מהגשר ואז מתחיל לבנות את הכנפיים

אני עדיין כאן,אז בטח הצלחתי לא רע...:roll:

היום כבר בגרתי..אני מייבא כנפיים מאיביי :wink:

פורסם

יש מצלמות מהירות שמצלמות לשני הכיוונים.

מצלמת רמזור לא מצלמת את שני כיוונים, כי בשתי התמונות הרצופות צריכים לראות שהרמזור היה אדום (אחרת אין הוכחות לעבירה).

אם המצלמה תצלם את הרכב מקדימה, כאשר הוא חוצה את הצומת ומתקרב לקראת המצלמה, היא לא תתפוס את הרמזור האדום המתייחס לאותו הרכב, אלא את הצד האחורי של אותו הרמזור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יש מצלמות רמזור שמצלמות לשני הכיוונים!

כמו ש vladclar ציין וכתב לפני.

מצלמת רמזור מצלמת עם כיוון התנועה.

2 תמונות.

כניסה ויציאה מהצומת.

כמו כן התמונה כוללת את צבע המופע של הרמזור.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תיקון קטן, שתי תמונות, לא לכניסה ויציאה, אלא לכניסה ולהמשך נסיעה.

התמונות מצולמות בהפרש קבוע זו מזו, ואין חובה שבתמונה השניה הרכב יצולמם ביציאה מהצומת, מספיק שהוא יופיע במיקום שונה מאשר בתמונה הראשונה.

• תוכן חדש...