Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בום טרח הבולם הלך....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי עשרות שנות שרות יצאו בולמי הזעזועים ב-BMW R100RS שלי

לפנסייה בבום...וללא התראה מקודמת.

מחפש כרגע שני בולמים למפלץ, מי מיבא בולמים לאופנועים בארץ

או היכן ניתן להשיג בולמים כאלה.

כל רעיון שישיב אותנו לכביש יתקבל בברכה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

איך הלך בבום טראח..?

(כלומר מה בדיוק קרה ואיך הגעת למסקנה שהם הלכו? לא שזה לא סביר - אבל סתם בשביל לדעת מה הדיאגנוזה?)

פורסם

לאלאזורה ששיפצתי בארץ הזמנתי מאנגליה בולמים של חברת HAGON המתמחה בייצור בולמים לאופנועים ישנים. בנוסף הם מכוונים את הבולמים לפי משקלך וסוג הרכיבה שלך.

בארה"ב יש גם את WORKS SHOCK שהם מאוד מומלצים ומהם קניתי בולמים אחוריים וקפיצים למזלג הקדמי. גם הם מכוונים את הבולם למשקלך וסוג הרכיבה.

אפשרות שלישית בארה"ב היא RACE TECH חברה מאוד מוכרת בתחום הבולמים כאן לכל סוגי האופנועים מישנים ועד בולמי מירוץ לסופרבייקס.

לדעתי האישית WORKS יהיו הטובים ביותר בשקלול של מחיר ואיכות.

פורסם

מעולם בחיי לא קניתי זוג בולמים ל BMW

אבל

לאחר שיהיה לך מעט קנה מידה משיטוט ברשת ע"פ העיצות שמעלי

תשקיע ותעשה טלפון לגדליה. אולי יהיו הפתעות , מה כבר תפסיד. מבחינת מלאי יש לו כמות חלקים לאופנועים רבים.

וחוץ מזה ת"א עדיין יותר קרובה וזמינה מכל UK או USA.

בהצלחה

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Koni-2610-shocks-new-BMW-7-series-r100-r80-r60-others-_W0QQcmdZViewItemQQitemZ360363681094QQptZMotorcyclesQ5fPartsQ5fAccessories

סדרה 7610 של קוני כבר לא מיוצרת, אבל IKON קנו את קו הייצור, וכיוון שאלו הבולמים המקוריים - שווה לנסות לחפש אותם.

http://www.ikonsuspension.com/content/application_lists/shock_absorbers/bmw_shock_application.shtml

אסף.

פורסם

תודה לכל המשיבים, אורן (הלוחש לבימרים) צדק ובגדול! אבל נתחיל בהתחלה.

החלטתי להגיע ליוני אופנועים, יוני הסתכל על הבולם ואמר " קדימה חביבי מפתח 17 ותפרק!"

ואם יוני אומר אני עושה...תחילה את ארגז הצד ואח"כ את הבולם עצמו. מסתבר שאני משלם על רשלנותם

של אחרים, מי שהרכיב את הבולם רצה להרוויח כמה מילימטרים על מנת לסגור את הבולם במקומו

אבל במקום להשתמש בידית כיווץ הקפיץ (במפלץ ניתן לכוון שיכוח ע"י ידית אינטגרלית) הוא שיחרר

את האום המחזיק את הבולם כך שבפועל הבולם היה סגור על שתי השנתות הראשונות של האום.

בשתי הצדדים (!) הנסיעה והתנודות אכלו בבשר של ההברגה על שנוצר חופש וכך השתחרר מוט הבולם.

בעזרתו האדיבה של יוני ובעיקר בכוח ידיו (ידי מכונאי שפתחו כמה ברגים העשורים האחרונים) נסגר הבולם

עד הסוף כוון המנגנון לצורך הסגירה הראשונית ואז כווץ הבולם עד למצבו המלא.

היופי הכל הסיפור שהבולם נבדק ונימצא במצב מצויין החלק נוקה מכל רבב וכעת הוא גם מורכב נכון ומבצע

עבודתו נאמנה.

עכשיו המפלץ נוסע כמו חדש מגהץ מהמורות כמו סיטרואן, ושומר על הקו שאני מכתיב לו, אין יותר זנב דג

והאוטופד שלי יאלץ לחכות עוד כמה שנים לטפל בגב ...תם פרק הבולמים-עד לדבר הבא...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...