Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במחיר הזה לדעתי שווה להמשיך הלאה. כפי שציינו פה ההפרש הוא כ-20-30 K שח בפועל , לעומת רכב חדש, מודל 2011 עם 0 ק"מ ואחריות לשנתיים- לעומת רכב יד שניה, מקוריות חברה, 6500 ק"מ, ואחריות שחלקה כבר פג.

במידה ומעוניין ביד 2 שווה לבדוק באוטודיל, יש להם עכשיו מבצעים לע כל הדגמים כמעט, ובכל מקרה לכוון ליד ראשונה פרטית.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

המחיר האחרון אליו הגעתי הוא 170K. עדיין הבדל של למעלה מ- 30K על רכב שנמצא על הכביש 4 חודשים. ושוב אני מדגיש שאני מתכוון להחזיק בו כ- 5 שנים. אודה על האמת, אני מתפתה להוסיף את הכסף לחדש, בעיקר בשביל השקט הנפשי ובכל מקרה הסאן רוף לא משנה לי כלל. ועדיין - 30K, זה המון המון כסף עם שימושים רבים אחרים...

שי- המבצע של חבר הוא על הדגם האוטומטי? (בכל מקרה אין לי קשר לחבר- לצערי)

עדיין זקוק לעזרתכם בקבלת ההחלטה,

דני

פורסם
המחיר האחרון אליו הגעתי הוא 170K. עדיין הבדל של למעלה מ- 30K על רכב שנמצא על הכביש 4 חודשים. ושוב אני מדגיש שאני מתכוון להחזיק בו כ- 5 שנים. אודה על האמת, אני מתפתה להוסיף את הכסף לחדש, בעיקר בשביל השקט הנפשי ובכל מקרה הסאן רוף לא משנה לי כלל. ועדיין - 30K, זה המון המון כסף עם שימושים רבים אחרים...

עדיין זקוק לעזרתכם בקבלת ההחלטה,

דני

גם בלי המבצע של חבר את תוכל להוציא ב199

לגבי ההצעה של המשומש אל תתן שקל מעל 160K

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אני הייתי מוסיף את הכסף ונהנה מרכב חדש. לפי דעתי כשתגיע למכור יורידו לך יותר מ-30K ש"ח. גם ככה הסחירות של אלפא על הפנים אז למה להתבך עם אוטו יד שלישית שהיה בעבר בבעלות חברה?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני דווקא אומר - לך על זה.

ראשית - אני עצמי בעל 159 מזה חודשיים - רכב נהדר. לגבי המחיר, אני שילמתי כ-10K מתחת למחירון על 2.2 אוטומטית, יד ראשונה פרטי 2008 עם 44K ק"מ. אני חושב שעשיתי עסקה לא רעה.

למה אני חושב שאתה צריך ללכת על זה?

אובדן הערך הגדול ביותר של הרכב הוא בשנה - שנתיים ראשונות. יש לך אפשרות לרכוש רכב ככבר ספג את הירידה מצד אחד ומצד שני הוא רכב חדש לכל דבר, 6500 ק"מ זה מבחינתי רכב חדש (בהנחה שלא התעללו בו קשות בתקופה הנ"ל, אני מניח שזה לא המצב). קיבלת גם הנחה נוספת מתחת למחירון, כך שכבר תמחרת את נפילת הערך מעבר ללוי יצחק - לדעתי זו עסקה טובה והוגנת לשני הצדדים. אם אתה הולך להחזיק את הרכב ל-5 שנים, ה-30K הללו יהיו רווח כמעט נקי,כי ההפרש בין רכב חדש מהחברה לרכב הזה, בעוד 5 שנים, בשקלים - יהיה בוודאות נמוך יותר.

אם הרכב נראה לך (צבע תוספות וכו') - לך על זה.

זכור שלכל אחד יש דעה שונה, אולי 2 מהאנשים שהגיבו לךלא יקנו את הרכב, אבל יש מספיק אחרים שישמחו לקנות אותו, למרות שהוא יד שניה, אפילושה-6.5K הראשונים הוא היה של חברה.

זאת ועוד - לדעתי בעוד 5 שנים,האופן בן אתה תשמור עליו יהיה חשוב יותר מבחינת הערך מיד כזו או אחרת.

תהנה

פורסם

דני

כן, המחיר הוא לדגם האוטומטי (סלספיד).

גם אם אין לך קשר לחבר, מספיק שאתה יודע שלסמל"ת כדאי למכור במחיר הזה (אחרת לא היו מוכרים לחבר) כדי שתוכל במיקוח לא קשה מדי להגיע אליו, או קרוב מאוד לשם.

בהצלחה.

ד"א, למה לא TBI? לדעתי מנוע אטרקטיבי פי כמה, וגיר ידני רק יעלה את אטרקטיביות הרכב שלך כשתבוא למכור אותו בעוד 5 שנים, שלא לדבר על ההנאה עד אז.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...