Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה אנשים מאמינים לכל הסיפור הזה? אין תמונה אחת שלו אחרי הארוע הזה. אז אובמה אמר ו?

לדעתי, הם לקחו אותו חי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החיסול הזה מיועד בראש ובראשונה לתושב האמריקני המצוי,

שמחכה כבר 10 שנים לראשו של החלאה. מין צדק כזה.

לחלאה עצמה מזמן כבר אין השפעה משמעותית בכל הקשור לטרור העולמי -

לזה כבר דואגים אנשים אחרים באל-קעידה ובשלל ארגונים אחרים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מה אובאמה תרם לתפיסתו?.

הוא לא היה צריך לתרום פיזית לתפיסתו, הוא פשוט היה צריך להיות בתפקיד הנכון בזמן הנכון, זה הכל.

באותה מידה היו יכולים להווצר תנאים שימנעו את ביצוע הפעולה וחודש לאחר תחילת הקדנציה של הנשיא הבא היו מבשילים התנאים המתאימים ואותו נשיא הבא היה זוכה בתהילת עולם (וכנראה מזכה את עצמו במינימום קדנציה נוספת).

בואו נהיה ריאליים לרגע, אפשר להבין את הציבור האמריקאי שחוגג את חיסולו של בן לאדן, גם אנחנו שמחנו לשמוע כשהשב"כ חיסל\עצר את משתתפי הלינץ' ברמאללה (חיילי המילואים בטעו בדרך) גם כשחלקם חוסלו רק מספר שנים לאחר האירוע עצמו.

זה שהם יוצאים לרחובות בגלל זה......טוב זה בגלל שהם חיים בסרט.

לגבי אובמה, הוא כנראה קנה לעצמו עוד כהונה בזכות 2 דברים:

1.היה הנשיא היחיד שהעז להכנס לכל נושא הרפורמה בבריאות וזכה בזכות זה להמון קרדיט גם ממי שלפני כן אפילו לא הכיר אותו.

2.חיסל את ה"טרוריסט מס' 1 בעולם" מודר פאקר ביצ'ס מייק מיי דיי........

לי זה די עצוב שדווקא בכהונה שלו נתפס בן לאדן בגלל שזה קנה לו כהונה נוספת, אובמה זה הנשיא היחיד בלפחות 15 שנים אחרונות שלמרות שאני לא יודע אם אפשר בוודאות להגיד עליו "הוא לא טוב ליהודים", כנראה שאי אפשר לומר עליו שהוא טוב ליהודים.

אישית,

עם ובלי קשר לחיסול הזה שבטוח לא ייטיב עם היהודים בעולם (הרי אנחנו אשמים בהכל בסופו של דבר), לטעמי ישראל תעמוד בשנה הקרובה בפני הרבה "אתגרים".

:roll:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

למה הסקת שהוא לא טוב ליהודים? כי הוא מתעקש יותר מאחרים שיפסיקו לבנות בהתנחלויות? מבחינתי אני אשמח לקבל נשיא שיהיה "רע ליהודים" אם זה מה שזה אומר שסוף סוף יפנו את כל ההתנחלויות האלה ואולי נזכה לקצת שקט באזור סוף סוף ולא נשלם חצי משכורת מיסים למדינה בגלל תקציב בטחון הזוי.

פורסם

איזה שקט בדיוק נראה באזור? הבעיה של הפלסטינאים זה לא עם ההתנחלויות. זה עם מדינת ישראל בשלמותה.

הם לא רוצים אותנו פה, לא בהתנחלויות ולא בת"א.

נזכה לשקט כשהם לא יהיו פה, או כשאנחנו לא נהיה פה.

V5

פורסם

רוב העולם לא אוהב אותנו בגלל ההתנחלויות, קודם כל. תחזיר להם את השטחים שלהם עד 67 ואם הם ימשיכו באלימות כבר אפשר יהיה לטפל בהם כמו שצריך לדעתי. כרגע הרוב בעדם.

פורסם

אני לא רוצה שתחשבו שאני איזה שמאלני שהולך להפגין בעדם או משהו כזה אני פשוט אזרח שנימעס לו שהמדינה שלו היא מרכז העיניינים העולמי, ונימעס לו לחיות במצב שכל פעם מעלים ומעלים מיסים בגלל המצב הביטחוני פה. רוצה שקט, זה הכל. מבחינתי או להחזיר לכולם הכל או או להרוג את כל אלה שרוצים להרוג אותנו, כמה אפשר למרוח את כל העיניין הזה.

פורסם
למה הסקת שהוא לא טוב ליהודים?

כי הוא השבית אותנו לא פעם עם כל מיני אמירות מפוקפקות שלו.

כי הוא מתעקש יותר מאחרים שיפסיקו לבנות בהתנחלויות?

ממש לא, גם אני במובן מסויים תומך בהפסקת הישיבה בהתנחלויות (אבל במובן הנוסף גם מבין שבאיזשהו מקום אנחנו גם צריכים את ההתנחלויות האלה).

מבחינתי אני אשמח לקבל נשיא שיהיה "רע ליהודים" אם זה מה שזה אומר שסוף סוף יפנו את כל ההתנחלויות האלה ואולי נזכה לקצת שקט באזור סוף סוף ולא נשלם חצי משכורת מיסים למדינה בגלל תקציב בטחון הזוי.

אתה מודע לכך שאם לא היו לך התנחלויות אז פיגועים כמו האחרון באיתמר היו כנראה מתבצעים איפשהו באיזור פ"ת,ת"א,ירושלים וכו' ?

תקציב הביטחון שלך לעולם יהיה גבוה מאוד, אתה לא חי בשוויץ,בייחוד עם ההתפתחויות האחרונות במזרח התיכון.

לגבי ההודעה השניה שלך,

רוב העולם אפילו לא יודע מזה התנחלות או מה הפירוש של קוי 67, מה שכן ידוע לכל ישראלי זה הנקודה שעזיבת ההתנחלויות,יציאה מערי הגדה, יציאה מעזה ולבנון- אלה לא יביאו שקט בישראל.

זה רק מקרב את האוייב עוד יותר לישראל ומרדים אותנו (זכור איך "הופתענו" מיכולות לבנון במלחמת לבנון השניה, יצאנו מלבנון ב-2000 והחיזבאלונים לא התחילו לעסוק בעיבוד אדמות לחקלאות, הם התחילו לעסוק בבניית כוח צבאי משמעותי עם תשתיות שאיפשרו בין היתר את אירוע החטיפה שהצית את המלחמה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

העולם התגלגל והעם היהודי שוכן בארץ ישראל מסביבה מדינות ערביות.

זה טבעי לחלוטין שתהיה לחימה בלתי פוסקת בין כל הצדדים (בגלל השנאה הערבית).

רק בקשה אחת, אל תחשבו שאם נעביר שטחים (רמת הגולן, איו"ש ועוד) לערבים, יהיה שלום.

רק אינפנטיל חסר זכרון יחשוב שזה מה שהעתיד מנבא. יש להם אג'נדה מאוד מאוד ברורה והם אף דואגים שהיא תהיה ברורה ושקופה ככל האפשר, כל בכיר ערבי\מוסלמי חוזר על כך ואומר תמיד: העולם הערבי לא ישלים עם קיומה של מדינה יהודית.

הפתרון האווילי ביותר הוא להיכנע לאמרות התקשורת השקריות והממומנות ולהאמין בנוסחה הכל כך פתטית שהחדירו לנו חזק בכל מדיה אפשרית: מוותרים על שטחים - יהיה שלום.

וויתור על שטחים = עוד כרסום בשטח המדינה הכל כך קטן בכל מקרה.

תמחקו את זה מהראש כי זו אגדה.

פורסם
הוא לא היה צריך לתרום פיזית לתפיסתו, הוא פשוט היה צריך להיות בתפקיד הנכון בזמן הנכון, זה הכל.

לגבי אובמה, הוא כנראה קנה לעצמו עוד כהונה בזכות 2 דברים:

1.היה הנשיא היחיד שהעז להכנס לכל נושא הרפורמה בבריאות וזכה בזכות זה להמון קרדיט גם ממי שלפני כן אפילו לא הכיר אותו.

2.חיסל את ה"טרוריסט מס' 1 בעולם" מודר פאקר ביצ'ס מייק מיי דיי........

:roll:

רק תיקון קל - בגלל סעיף 1 אובמה נתפס בתור סוציאליסט / קומוניסט שבארה"ב זה יותר גרוע מלהיות טרוריסט. הפופולריות שלו נמצאת בשפל.

עכשיו, אחרי שסעיף 2 הושלם, ההתנהלות שלו בהמשך היא שתקבע את הפופולריות שלו. אם הוא יוציא את האמריקאים מאפגניסטן ועירק, וגם לא יהיו פיגועים או פרעות אחרות אז אולי הוא יצבור פופולריות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

כל מי שעיניו בראשו מבין שמדובר בצירוף מיקרים שמאפשר "למנהיג העולם החופשי" לזכות בכמה דקות תהילה בזכות עמלם של אלפי אנשים עלומי שם.

באותה מידה היו יכולים להווצר תנאים שימנעו את ביצוע הפעולה וחודש לאחר תחילת הקדנציה של הנשיא הבא היו מבשילים התנאים המתאימים ואותו נשיא הבא היה זוכה בתהילת עולם (וכנראה מזכה את עצמו במינימום קדנציה נוספת).

כמו כל יהודי טוב, חיפשתי תירוץ לאיזה דיון הגון ומפולפל איתך בעניין, כדי שכל אחד יוכל לשלוף את מה שהוא יודע. :-P

העניין הוא שכתבנו את אותו הדבר במילים אחרות... :cry:

פורסם

האמריקנים העדיפו כנראה לספוג קצת ביקורת על משפט השדה שהם ביצעו

(ביקורת שתשכך ותישכח תוך מספר שבועות),

מאשר להיגרר לאיזו מערכה ארוכה של משפט בינלאומי וכל ה"לכלוך הפוליטי" הכרוך בכך.

חיסול זה חיסול, אבל כשחיסול מתבצע ע"י איזה טיל שנורה מרחוק, זה תמיד נראה "נקי" יותר...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...