Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל נושא זריקת הגופה לים נשמע לי מסריח ביותר.

ולא, ההסבר לזריקת הגופה לים בגלל מסורת האיסלאם לקבורה תוך 24 שעות לא משכנעת אותי...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עניין זריקת הגופה לים - ע"מ שלא יהיה לה מקום קבורה, מקום לעלייה לרגל ומה שאתם כבר מבינים מזה.

ההודעה "התעכבה" כנראה שבוע, עד לזיהוי וודאי ע"י DNA של הגופה (יש לקחת בחשבון, שיש לו קרובי משפחה, ושכנראה יש לאמריקאים "גישה" אליהם).

ייתכן והיו גם נפגעים. אי אפשר לצאת לפעולות במדינות עויינות, ומול כוחות עויינים, ללא סיכון כלשהו.

alfa 156 2.5.

פורסם

האמריקאים הם עם אינפנטילי במיוחד.

אצלהם החיים הם הוליווד והוליווד זה החיים... :shock:

לפי מיטב המסורת שלהם, תוך שעתיים הגיבור כנגד כל הסיכויים מנחית מכת מוות על אימפריית הרשע והעומד בראשה והכל מסתדר.

המוני אמריקאים חוגגים היום ואני נאלץ להיות על תקן משבית שמחות, ארגון כמו אל קעידה שבנוי מתאים אוטונומיים לא יושמד גם אם העומד בראשו יחוסל, בנוסף לכך - גם אם הראש חשוב לתפקוד הארגון אז במקום אריה זקן ושבע יבוא אריה צעיר ורעב שהולך לז**ן להם את הצורה.

היה פעם אחד עבאס מוסאווי שחוסל בפעולה ישראלית מבריקה והתוצאה? קיבלנו את נסראללה והיום כולם מתגעגעים למוסאווי "המתון"...

אגב, למה לקח למודיעין החזק בעולם, בעל תקציבים כמעט אין סופיים, כמעט 10 שנים לשים יד על התולעת??? ג'ק באואר היה עושה את זה תוך 24 שעות ועונה אחת...

פורסם

דורקי אני מסכים איתך חלקית.

חיסולו של בן לאדן הוא יותר אקט סמלי של "לערוף את ראש נחש". נכון שיבוא אחד אחר, אבל יש לזה השפעה חזקה על הארגון ועל העומדים בראשו.

אחרת גם אנחנו לא היינו טורחים לחסל את מוסאווי,את השייח יאסין, ועוד כמה "חבר'ה טובים". לחיסולים האלה הייתה השפעה מוראלית קשה על הארגונים.

בעוד שלחיסולים של חבר'ה כמו יחיא עייש ומחמוד אבו הונוד הייתה גם משמעות ממשית של פגיעה בביצועים של הארגון בשטח.

ונכון שלקח להם זמן, להם הייתה משימה מאוד מאוד קשה.

הרבה יותר קשה מאשר לחסל את מוחמד דף למשל (זוכר אותו?),שבמשך שנים ניסו וניסו לחסל אותו עד שפעם אחת פצעו אותו קשה.

בכל אופן, טוב שהם סוף סוף הצליחו לסלק אותו מהעולם.

V5

פורסם

מיכאל, אולי לא התנסחתי בבהירות, אני מסכים איתך 100%.

את ראש הנחש חייבים היו לערוף, על זה אין ספק.

מדאיגים אותי צהלות השמחה של האהבלים האלה שחושבים שאל-קעידה חוסלה, כשהמצב הוא שממש לא וכרגע המשימה של אל-קעידה זה להראות שעם בן לאדן ובלעדיו - העסק עובד. תוסיף על זה את עניין הנקמה ותקבל מתכון נפיץ במיוחד.

אגב, אני עדיין זוכר את מצהלות השמחה שהיו אצלנו על חיסולו של "המהנדס" יחיא עייש, את בדיחות הקרש על כך שהמנוי איננו זמין יותר וכל אדיוט הרגיש כאילו הוא אדריכל החיסול, מייד אח"כ הארץ טבלה בדם.

האם היה צריך לחסר את עייש? ברור שכן, הקטע הוא שבמקום לצהול היו חייבים להבין את הסכנה להערך מולה וגם להבין שזה רק עוד שלב במלחמה ארוכה וסיזיפית - זה הכל.

פורסם

כאשר מנהיגי טירור מקדישים 90% מזמנם להסתתר ולעבור ממקום מסתור אחד לשני נשאר להם רק 10% לפעילות.

וידע כל אחד מהם שהוא את חייו לא יסיים בשיבה טובה.

זה עוד שלב במלחמה בין האיסלאם הקיצוני לעולם המערבי.

העולם המערבי מתעורר לאט לאט משנת החורף (ראו את מה שמתחיל לקרות באירופה ) כדי להבין שאנחנו על סף פיצוץ אתני שלא ידענו כמוהו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מעניין אם הוא נתפס כבר קודם אבל אובמה חיכה עם ההודעה כמה שאפשר על מנת לקנות לעצמו כהונה שניה.

אני בטוח בזה!! נבלה סרוחה האובמבה הזה.

עד שאין תמונות אני לא מאמין

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

אני מאמין שכל החיסול הזה הוא רק אקט סימלי שהנהגת ארה"ב היית חייבת לאזרחיה,בגלל אסון התאומים.

כל כך הרבה מלחמות,כסף,הרוגים משני הצדדים.

הכרזת מלחמה של ארה"ב על הטרור בכללי ובין לאדן בפרט,מחבל שהיה במקום הראשון של המבוקשים.

אני בטוח שזה לא ישנה בפועל שום דבר מבחינת האירגון,אבל לפחות ארה"ב סימנה "וי" על חיסול בין לאדן!

אקט סימלי ולא יותר!

מה שאני לא מבין איך יכול להיות שלקח להם 10 שנים ועוד הוא חיי לא במערה אלה באחוזה בפאקיסטן [בת ברית של ארה"ב].

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אגב, למה לקח למודיעין החזק בעולם, בעל תקציבים כמעט אין סופיים, כמעט 10 שנים לשים יד על התולעת??? ג'ק באואר היה עושה את זה תוך 24 שעות ועונה אחת...

פשוט מאוד- כי הם לא המודיעין הטוב בעולם, הם אפילו די חלשים בתחום המודיעין, הסיבה לכך פשוטה מאוד:

2 סוכנויות הביון המרכזיות בארה"ב מנהלות כבר שנים מלחמת חורמה אחת בשניה,אין בינהן כמעט שום שיתוף מידע והמון פעמים האמריקאים ניזונים דווקא מהמודיעין........הישראלי.

אגב, קצת לא קשור לעניין אבל כן קשור ל"אזור"- ידיעה שפירסמה סוכנות חדשות איראנית על פיה חיל האויר הישראלי עומד לתקוף מתקנים באירן בפעולה שתצא מאדמת עירק.

אה כן, הישראלים הולכים לתקוף בין היתר באמצעות מטוסי F18 ו-F22.......

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

סוף סוף הצדקה לקנייה של המטוסים האלו.

ואני מאוד שמח שחיסלו את בין לאדן.

לא בגלל שאני שונא אותו (ואני כן, מסיבות ברורות).

אני שמח בגלל שעכשיו אובאמה הראה שיש לו ביצים והוא יכול לעשות בשנתיים מה שבייבי-בוש לא עשה ב8 שנים.

אולי יש סיכוי עדיין לדמוקרטים לנצח בבחירות הבאות, וזה מעולה.

אה, והכי חשוב: אולי עוד שנה-שנתיים נוכל לטוס בלי כל ההיסטריה שמלווה בזה בארה"ב.

רק זה גורם לי לרצות להישאר בכל מקום שהוא לא ארה"ב.

פורסם

אקט חסר משמעות אמיתית, מיועד לרימום המורל בלבד, אם כי מרשים מבחינה מבצעית ומודיעינית (אם זה אכן קרה).

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הרבה נקודות תמוהות בכל הסיפור:

1. בן לאדן לעולם לא יגור באחוזה מוקפת באבטחה, זה לא הסרט "גוף השקרים". אין סיכוי בעולם.

2. בן לאדן יודע שכל האמצעים האלקטרוניים שקיימים בידי הCIA וה NSA לא יעזרו אם הוא יסתתר בהרי אפגניסטן ללא תקשורת (שם הוא בטח נמצא אם עדין חי).

3. זו תקופה קלאסית להסב את אור הזרקורים לכיוון אובאמה ש"עשה הרבה" כדי שמבצע כזה יצליח, למרות שהפקודה קיימת ובטח באותה רמת חשיבות לפחות מעידן בוש.

4. לזרוק את הגופה של המחבל המבוקש בעולם בתוך יומיים מרגע התפיסה בגלל "קדושת הדת"? אפילו לפני זיהוי DNA ודאי? בולשיט.

בקיצור יש פה הרבה סימני שאלה ואני בטוח שהממשל האמריקני עובד עכשיו על בישול "ראיות" חדשות שיופיעו במהלך השבוע בתקשורת, כמו תמונות מפוברקות ועוד.

פורסם

אני שמח בגלל שעכשיו אובאמה הראה שיש לו ביצים והוא יכול לעשות בשנתיים מה שבייבי-בוש לא עשה ב8 שנים.

מזה אתה מסיק שלאובאמה יש ביצים? :shock: אולי ביצי אפרוח - לא יותר.

קל מאוד להורות על תקיפת מטרה כזו שהיא בתוך הקונצנזיוס (גם בוש תומך), שאיננה מסכנת את הלוחמים (שהרי מרגע כיתור הבית העניין הופך לפשוט מאוד) ושתיתן לך תהילת עולם (על מה בדיוק? מה אובאמה תרם לתפיסתו?).

כל מי שעיניו בראשו מבין שמדובר בצירוף מיקרים שמאפשר "למנהיג העולם החופשי" לזכות בכמה דקות תהילה בזכות עמלם של אלפי אנשים עלומי שם.

אם זה לא היה עצוב אז הייתי מתגלגל מצחוק מזה, זה מנהיג העולם - אלה פניו - ואת פירות הבאושים של מעשי האדיוט הזה אנחנו נאכל עוד הרבה זמן (ע"ע הפגנת המיליון במצרים נגד השלום - כבר בשישי הקרוב)

• תוכן חדש...