Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

צריך עזרה ברכישת רכב חדש, ולאחר שעברתי על כל המאמרים והסקירות וההשוואות-טרם החלטתי.

ההתלבטות הינה בין פיגו 5008 החדשה (שכרגע מציעים לי אותה בהנחה של 12000 ש"ח במבצע חבר-סה"כ 158000 ש"ח)

לבין טויוטה ורסו ולבין מזדה 5. כולם בסופו של דבר באותו מחיר...

אתרי ההשוואות והדעות מאוד לא אחידים וכל אחד מושך לכיוון אחר.

מה דעתכם?

ההנחה בחבר בתוקף עד יום שישי-נא להזדרז.....

תודה

פורסם

אחרי סיבוב קצרצר על ה5008 אם מה שחשוב לך זה הנאה מנהיגה הייתי הולך עליה בלי לחשוב פעמיים.

השילוב של המנוע (טורבו) והגיר פשוט מצויין, החלוקה של הכיסאות מאחור נוחה. תנוחת הנהיגה גבוהה וטובה.

לחיסרון אני חייב לציין שהעצוב פנים לטעמי פשוט אבל החומרים ואיכות ההרכבה מרגישים טובים וחוסר וודאות לגבי סחירות עתידית ושמירת ערך.

פורסם

אני יכול לחוות דיעה רק על מה שנהגתי נכון להיום:

מאזדה 5 צפופה ודי אוהבת את הנוזל הדליק.

הסיטרואן C4 פיקאסו מאוד מרווחת ומרגישה מפנקת.

במנוע 1.6 מוגדש עם גיר רובוטי היא גם תהיה הרבה יותר חסכונית.

אגב הדבר שהכי אהבתי ב C4 היה הפטנט עם החלון הקדמי שמשתפל עוד כמה סנטימטר מעל לראש ונותן הרגשה כמו ברכב עם סאן רוף.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני רוצה להוסיף רכב נוסף - רנו גרנד סניק.

לאחרונה נרכשה ע"י קרובי משפחה ועושה רושם של רכב מצויין.

מרחב פנים נוצל הרבה יותר טוב מאשר מאזדה 5 או וורסו. מנוע 2000 סמ"ק וגיר רציף שניהם מבית ניסן.

מכונית מאוד נוחה, מפנקת, זריזה ובטיחותית.

אפשר בהחלט לקבל אותה במחיר זהה לשלושת האחרות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המאזדה 5 והטויוטה ורסו צפופים מאד יחסית לפיג'ו.

הפיג'ו בעלת שילוב המנוע גיר המוצלח בקבוצה לדעתי, המנוע מעמיד בצל את כל המתחרות - וגם חסכוני יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...