Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם אומרים על 206 - XS ידני 3 דל' 1.6 (110 כ''ס) ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

206 - XS ידני 3 דל' 1.6 (110 כ''ס)

מה אתם אומרים על הפיג'ו הזאת?

אני מחפש רכב לצעירים ושהיה מהירset1_14.gif

מה אתם אומרים עליו מבחינת ביצועים,אמינות וצריכת דלק?

תודה

פורסם

תריץ חיפוש, הרכב הזה נדון לא מעט פעמים בפורום. אתה יכול גם לבדוק את העמוד של פיג'ו 206 בקטלוג הרכב המשומש של האתר שגם כולל לא מעט מידע על הדגם הזה, כולל שרשור מפורט עם עלויות אחזקה.

אם ישארו לך שאלות ספציפיות - שאל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תריץ חיפוש, הרכב הזה נדון לא מעט פעמים בפורום. אתה יכול גם לבדוק את העמוד של פיג'ו 206 בקטלוג הרכב המשומש של האתר שגם כולל לא מעט מידע על הדגם הזה, כולל שרשור מפורט עם עלויות אחזקה.

אם ישארו לך שאלות ספציפיות - שאל.

קראתי כמה תגובות הבנתי שהוא רכב מעולה ורק צריך למצוא אחד שמור...

נתחיל עכשיו חיפושים ביד 2.

איך הוא מבחינת זריזות וצריכת דלק?

פורסם

הרכב זריז, אבל לא מהיר בהשוואה למכוניות ספורטיביות יותר. אם אתה מצפה להיות מלך הרמזורים והפתיחות, אתה תתאכזב.

מבחינת צריכת דלק - אצלי היא נעה בין 1:10 ל 1:14.

פורסם
הרכב זריז, אבל לא מהיר בהשוואה למכוניות ספורטיביות יותר. אם אתה מצפה להיות מלך הרמזורים והפתיחות, אתה תתאכזב.

מבחינת צריכת דלק - אצלי היא נעה בין 1:10 ל 1:14.

מחינת הדלק הנתונים מצויניים.

איזה רכב זריז ידני אתה ממליץ עד 25 אלף ?

פורסם

אם אתה מחפש מכונית עם נתוני האצה מרשימים ומה שחשוב לך זה המהירות - פונטו HGT, איביזה טורבו, A3 טורבו וכו' יתאימו לך הרבה יותר. אם אתה מחפש ספורטיבית קלילה, עם התנהגות כביש מצויינת ונוחות נסיעה מעולה, ומוכן להתפשר על נושא הביצועים והזינוק מהמקום - לך על ה-206XS.

פורסם

A3 טורבו במצב סביר מעבר לתקציב. בקשר להיות מלך הרמזורים, לדעתי 206 ידנית "תקח" ברמזור את רוב המשפחתיות (0 ל-100 ב-9.9 לאומת משפחתומטים במקרה הטוב 13).

את מי ש-206 לא תקח ברמזור, פשוט אותם אנשים לא ירצו להתחרות איתך, כך שסביר להניח על התואר תשמור ברוב המקרים.

אני חושב שכמכלול של יתרונות ה-206 מאות אטרקטיבית עבורך. תבין, איזה רכב שלא תקח ב-25K, תמיד יהיו חזקים ומהירים ממך ובכל כך הרבה שלא כדאי אפילו לחשוב על תחרות (החל מרכבים עם מנועים גדולים, גודשות ומשופרות למניהן עם הרבה מאוד סוסים ומומנט). רכב טורבו יקר יותר לאחזקה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אם אתה מחפש מכונית עם נתוני האצה מרשימים ומה שחשוב לך זה המהירות - פונטו HGT, איביזה טורבו, A3 טורבו וכו' יתאימו לך הרבה יותר. אם אתה מחפש ספורטיבית קלילה, עם התנהגות כביש מצויינת ונוחות נסיעה מעולה, ומוכן להתפשר על נושא הביצועים והזינוק מהמקום - לך על ה-206XS.

נראה לי אני מעדיף את הפיגו' במיוחד בגלל הצריכת דלק.

תגיד איך הפונטו בצריכת דלק?

ואיביזה הבנתי שבשנתונים 01 02 כולם קורעים וגם היא מאוד יקרה( לתקציב שלי)

פורסם

בהשוואה ל RSI /RT ידני קופה 2.0 (רנו מגאן קופה) שנת 2002 האם היא יותר טובה מבחינת ביצועים מה206?

כי זה מנוע 2000 נראה לי צריך להיות מדהים אבל בטח צריכת הדלק שלה בשמים.

האם הפיגו יותר טובה מהרנו מגאן קופה 2002 1600 מבחינת צריכת דלק+מהירות?

פורסם

מגאן קופה מאיצה תוך 8.6 שניות עם מנוע 2000 וגיר ידני. 1600 ידנית תוך 9.6 - גם קצת יותר מ206.

מגאן עם מנוע 2000 לא ממש "שותה" דלק לפי מכוניות שאני משווה איתן, צריכה כמו למשפחתומט ממוצע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מגאן קופה מאיצה תוך 8.6 שניות עם מנוע 2000 וגיר ידני. 1600 ידנית תוך 9.6 - גם קצת יותר מ206.

מגאן עם מנוע 2000 לא ממש "שותה" דלק לפי מכוניות שאני משווה איתן, צריכה כמו למשפחתומט ממוצע.

הבנתי תודה. אז כמה מאיצה ה206 ל100 קמ"ש?

עכשיו ראיתי וממש אין שוק למגאן 2000 סמ"ק רק שתי מכוניות בשנתון 01-02 והן לא משהו.

לפי דעתך מי יותר טובה בביצועים המגאן קופה 1600 או הפ'יזו?

פורסם
הבנתי תודה. אז כמה מאיצה ה206 ל100 קמ"ש?

כמו שכבר כתבתי (הכוונה הייתה לדגם המדובר):

206 ידנית "תקח" ברמזור את רוב המשפחתיות (0 ל-100 ב-9.9 לאומת משפחתומטים במקרה הטוב 13).

פורסם
כמו שכבר כתבתי (הכוונה הייתה לדגם המדובר):

טוב נראה לי אני אלך על הפ'יזו אני רק צריך למצוא אחת שמורה

פורסם

בהצלחה גבר, חבר קנה אחת יפה רצח ידנית ולקח לו הרבה מאוד זמן לחפש

מקווה שתצליח למצוא משהו טוב (מכונית שצעירים קורעים)

פורסם

בשנת 2004 רכשתי את הרכב הראשון שלי (אחרי כמה שנים של התעלקות על האוטו של אמא: ) - פ'יגו 206xs המדוברת (מודל 2002)...

צריכת הדלק הייתה מצויינת וסה"כ מאוד נהנתי מהמכונית...

אם אתה מחפש לפרפר בפתיחה (כן, כל רכב ידני יכול לעשות את זה...) אבל אני זוכר שהפיג'ו עשתה את זה בחן...

כמו שאמרו מעלי, הרבה כוח אין לה אבל אוטו די כיפי.

לדעתי יתאים לך מבחינת הצרכים בתקציב...

שים לב שיש שני דגמים ל-xs, עם 90 כ"ס ו-110 כ"ס...

בהצלחה

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...